Kopen vanaf

€ 0

Bijtellingspercentage

22%

De Mercedes-AMG GT bij Hedin Automotive

Een volbloed sportwagen, de tweede generatie van Mercedes-AMG is hier. Het kloppende hart van de nieuwe AMG GT is de bekende 4.0 liter V8 biturbo, goed voor 585 pk en 800 Nm koppel. De AMG GT is het symbool van uniek rijplezier en atletische rijprestaties. Stap in, start de motor, laat je bevangen door enthousiasme en kippenvel.

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de AMG GT of bekijk onze voorraad nieuwe en tweedehands modellen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Mercedes-AMG GT uitvoeringen

Uitvoering_AMG_GT

Mercedes-AMG GT Coupé

GT 63

Kopen vanaf

€ 298.901


  • 20 inch 10 dubbelspaaks lichtmetalen AMG-velgen
  • 4-wielaandrijving
  • LED-koplampen met DIGITAL LIGHT
  • Burmester surround sound systeem
  • AMG Performance stuurwiel
  • AMG achterasbesturing

Mercedes-AMG GT: een modern iconisch design

Het design van de Mercedes-AMG GT spreekt voor zich. Het is een echte AMG. Het design is modern, krachtig en sportief. Een vernieuwd design in de koplampen in combinatie met de panamericana-grille zorgen voor een karakteristiek aanzicht. De luchtinlaat is lager geplaatst, wat niet alleen zorgt voor een optisch breder aanzicht ,maar ook de lucht actief naar de onderkant van de auto geleidt. De actieve en uitvouwbare achterspoiler zorgt voor een sportief achteraanzicht, terwijl de driedimensionale achterlichten de elegantie van de AMG GT accentueren.

Stap in de wereld van luxury performance met de AMG GT

In de Mercedes-AMG GT komen luxe en performance samen. De middenconsole is voorzien van een 11,9 inch multimedia-scherm dat kantelbaar is, zodat er in iedere situatie goed zicht is op het touchscreen. Op deze manier is iedere instelling van audio tot rij-instellingen altijd bij de hand. De vernieuwde sportstoelen zijn ontwikkeld om zowel de bestuurder als de passagier perfecte ergonomie te bieden. Hierdoor geniet je standaard van uitzonderlijk comfort.

Karakteristiek rijplezier in de Mercedes-AMG GT

De nieuwe AMG GT is nu nóg veelzijdiger dan zijn voorganger. Door vele dynamische rijeigenschappen is het de ideale sportwagen voor dagelijks gebruik. Eigenschappen als actieve rolstabilisatie, achterasbesturing en actieve aerodynamica maken de AMG GT scherp en direct in zijn rijbeleving. De AMG GT is in tegenstelling tot zijn voorgangers gericht op een hoger dagelijks comfort. De 2+2 configuratie maken de AMG GT nog geschikter voor dagelijks gebruik door zijn extra zitplekken. De combinatie van extra ruimte en sportieve kenmerken maken het duidelijk een unieke auto in zijn klasse.

De AMG GT op voorraad: nieuw en tweedehands

Kun je niet wachten totdat de nieuwe generatie AMG GT bij ons in de showroom staat? Kies voor een nieuwe of tweedehands AMG GT uit voorraad en rijd direct weg. Onze voorraadmodellen kun je kopen, leasen of financieren. Ontdek online de AMG GT die bij je past.

Mercedes-Benz specialist Hedin Automotive

Hedin Automotive is dé Mercedes-AMG GT dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en (private)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Houd mij op de hoogte van de Mercedes-Benz AMG GT

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Mercedes-Benz of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-AMG GT

Vanaf wanneer is de Mercedes-AMG GT in de showroom te bezichtigen?

Het is helaas nog niet bekend wanneer de nieuwe Mercedes-AMG GT in de showroom zal verschijnen. Wij houden jou graag op de hoogte.

Hoeveel gaat de nieuwe Mercedes-AMG GT kosten?

De nieuwe Mercedes-AMG GT Coupé is beschikbaar vanaf €286.258,-

In hoeveel uitvoeringen is de nieuwe Mercedes-AMG GT beschikbaar?

De nieuwe Mercedes-AMG GT zal beschikbaar zijn als GT 55 (476 pk) en GT 63 (585 pk).