De Sprinter Gesloten bestelwagen

De Sprinter staat open voor alles wat uw dagelijks werk gemakkelijker maakt. Zo kunt u de laadruimte met een laadvolume tot 17 m3 bij de Gesloten bestelwagen vanaf drie zijden bereiken voor het laden en lossen. Wat u ook van plan bent, de Sprinter maakt het mogelijk, zelfs als het zeven europallets overdwars moeten zijn.

De Mercedes-Benz Sprinter Gesloten bestelwagen is al leverbaar vanaf € 21.490 excl. BTW / excl. BPM

Of u nu de Sprinter Gesloten bestelwagen met grote laadcapaciteit of een Dubbelcabine met tweede rij zitplaatsen kiest, professionele transportoplossingen zijn altijd individueel afgestemd. Met drie wielbases, drie laadruimtehoogten, vier carrosserielengten, laadruimtebekleding tot aan het dak en praktische scheidingswanden kan de Sprinter exact worden afgestemd aan uw wensen. Wanneer u bij uw bedrijf naast lading ook personen moet vervoeren, is de Dubbelcabine de perfecte transportoplossing voor u. De Dubbelcabine, met plaats voor maximaal zeven personen, combineert de voordelen van een Gesloten bestelwagen met die van een Combi. De royale ruiten achter de B-stijl, de comfortabele instap, de hoogwaardige stoelen en veel ruimte zorgen ervoor dat voor maximaal zeven personen het comfort ook op de tweede rij zitplaatsen eersteklas is.

Home banner 314x175.jpg

Onderhoud, reparatie & garantie paketten

Het zal u niet verrassen dat voor reparatie, onderhoud en garantie van uw bestelwagen, Stern Auto het juiste adres is. Goed getrainde technici, officiële diagnoseapparatuur, originele onderdelen en accessoires. Het zijn de bekende zekerheden waarmee uw bestelwagen in topconditie blijft.

Meer informatie

Werkplaatsafspraak-maken-314x175.jpg

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u onderhoud, reparatie of APK keuring aan uw bestelwagen uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud? Maak gemakkelijk online een afspraak.Maak afspraak

Wat is mijn auto waard?

 

Stern Auto Membercard

MemberCard.png

Zorgeloos rijden met de MemberCard!

Direct bestellen