De Citan Tourer

Met de Citan Tourer biedt Mercedes-Benz u een personenwagen op basis van een compacte bestelwagen voor zowel de partuculiere als zakelijke markt. De Citan kenmerkt zich dan ook primair door een robuust uiterlijk, alsmede een flexibele en rendabele inzet en beschikt over vele uitmuntende eigenschappen als betrouwbaarheid, kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit, duurzaamheid. Daarnaast kunt u vertrouwen op het uitstekende servicenetwerk van de Mercedes-Benz organisatie. Het voertuigconcept overtuigt met een groot passagierscompartiment bij compacte exterieurafmetingen,, een hoge rijdynamiek en een grote wendbaarheid.

De Mercedes-Benz Citan Tourer is al leverbaar vanaf € 16.160,-

Ook in financieel opzicht is de Citan een waardevolle aanwinst. Daarvoor zorgen onder andere de lage bedrijfskosten, de optimale inzetbaarheid, een aantrekkelijke prijsstelling en uiterst flexibele financieringsmogelijkheden. Bovendien profiteert u met de Citan van de levenslange mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz MobiloVan. De moderne motoren leveren eersteklas werk door hun spontane reactievermogen en kunnen dankzij de innovatieve BlueEFFICIENCY-technologie met een verbruik vanaf 4,3 l/100 km bijdragen aan de kostenbeheersing. Daarbij zorgen het fijn afgestelde onderstel en het hoogwaardige interieur met ergonomisch bedieningsconcept voor hoog rijcomfort.

 

Werkplaatsafspraak-maken-314x175.jpg

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u onderhoud, reparatie of APK keuring aan uw bestelwagen uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud? Maak gemakkelijk online een afspraak.Maak afspraak

Home banner 314x175.jpg

Onderhoud, reparatie & garantie paketten

Het zal u niet verrassen dat voor reparatie, onderhoud en garantie van uw bestelwagen, Stern Auto het juiste adres is. Goed getrainde technici, officiële diagnoseapparatuur, originele onderdelen en accessoires. Het zijn de bekende zekerheden waarmee uw bestelwagen in topconditie blijft.

Meer informatie

Wat is mijn auto waard?

 

Stern Auto Membercard

MemberCard.png

Zorgeloos rijden met de MemberCard!

Direct bestellen