Contact

Interesse of vragen naar aanleiding van een vacature? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken.

Telefoonnummer: 030-2808805
E-mail: sharon.peeters@sternauto.nl

Gaat jouw carrière verder bij een succesvol bedrijf?

Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een grote automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern Groep is sinds 2000 genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Sindsdien is de voorgenomen aanzienlijke groei gerealiseerd in de belangrijkste autodichte regio’s van het land: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Stern Auto is met 11 vestigingen de grootste Mercedes-Benz dealer in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 400 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. 

FAQ

Wij hebben een lijst samengesteld met meest gestelde vragen. Als jouw vraag er niet bij zit kun je ons altijd mailen op sharon.peeters@sternauto.nl

Lees meer

Verkoopadviseur-314px.jpg

Verkoopadviseur Personenwagens

Voor meerdere Stern Auto vestigingen zijn wij op zoek naar Verkoopadviseurs voor personenwagens. Heb jij een passie voor verkoop, ben je klantgericht, communicatief sterk en proactief ingesteld? Klik dan bovestaand op een van de beschikbare vacatures!

Autotechnicus-PW-314px.jpg

1e of 2e Autotechnicus Personenwagens 

Voor meerdere Stern Auto vestigingen zoeken wij technische talenten met meerdere jaren monteurservaring. Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Klik dan op een van de beschikbare vacatures! 

Autotechnicus-BW-314px.jpg

1e Autotechnicus Bestelwagens 

Voor meerdere Stern Auto vestigingen zijn wij op zoek naar 1e Autotechnici voor bestelwagens. Wij zoeken technisch talent met meerdere jaren monteurservaring. Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Dan nodigen we jou uit om te reageren! 

Verkoopadviseur-314px.jpg

Verkoopadviseur Bestelwagens

Heb jij een passie voor verkoop, ben je klantgericht, communicatief sterk en proactief ingesteld? Klik dan op een van de beschikbare vacatures!