Voor onze vestiging in Amsterdam West zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime:

SERVICE ADVISEUR BESTELWAGENS (m/v)

Als Service Adviseur Bestelwagens ben jij hét gezicht van ons bedrijf en ben je in staat de klanttevredenheid te verhogen. Jouw focus ligt op het klantcontact en je bent de verbindende schakel tussen de klant en onze werkplaats. Je ontvangt de klant, inventariseert de wensen en denkt proactief mee. Jij maakt de afspraken voor onderhoud, reparatie en vervangend vervoer en plant de werkzaamheden in bij onze werkplaats en maakt de werkorders en facturen. Daarnaast ben je commercieel en weet jij klachten op een juiste en nette wijze af te handelen.
Herken jij jezelf hierin en wil je graag werken bij een informeel bedrijf waar de lijnen kort zijn? Lees dan verder!

Over jou
Natuurlijk ben jij gek van auto’s en de bijbehorende techniek, maar daarnaast:
- Heb je een afgeronde opleiding MBO en heb je bij voorkeur de opleiding Aftersales Mobiliteitsbranche afgerond;
- Ben je woonachtig in de regio Amsterdam
- Beschik je over Aftersales ervaring en bij voorkeur heb je ervaring met Bestelwagens;
- Ervaring met Mercedes-Benz is een pre;
- Is hospitality jou op het lijf geschreven;
- Werk je graag in teamverband en beschik je over prima communicatieve vaardigheden.

Over ons
Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Auto is met 11 vestigingen de grootste Mercedes-Benz dealer in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 450 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. We zijn topperformer en hebben altijd ruimte voor vakmensen met passie die zich willen ontwikkelen. Bij ons neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidingsprogramma.

Stern is één van de grootste automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Binnen Stern hangt een informele werksfeer waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. We hebben ruim 2.200 medewerkers en zijn een beursgenoteerd bedrijf.

Het aanbod
- Een uitdagende fulltime (38 uur) functie als Service Adviseur;
- Marktconform salaris;
- Goede opleidingsmogelijkheden om jouw kennis up to date te houden;
- Werken bij een groeiende organisatie waar ruimte is om intern door te groeien, jezelf te ontwikkelen en een opleiding te volgen.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Cees van Druten, Vestigingsmanager, telefoonnummer 020- 851 08 13.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Solliciteer direct

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer C. van Druten, Vestigingsmanager Stern Auto. Telefoonnummer 020 - 85 10 813.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld