Voor onze vestiging in Amsterdam West zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime:

AFLEVERMONTEUR PDI BESTELWAGENS (m/v)

Als Aflevermonteur PDI werk je in ons aflevercentrum PDI en ben je verantwoordelijk voor het aflever-klaar maken van nieuwe bestelwagens. Dit betekent dat je één van de laatste schakels bent tussen onze klanten en hun nieuwe bestelwagens. 

Je plaatst op maat gemaakte interieurs perfect in de bestelwagens, monteert accessoires, trekhaken en alarmsystemen. Kortom: jij zorgt er voor dat de klant de perfecte bestelwagen afgeleverd krijgt en tevreden is. Herken jij jezelf hierin en wil je graag werken bij een informeel bedrijf waar de lijnen kort zijn? Lees dan verder!

Over jou
Natuurlijk ben jij gek van auto’s en de bijbehorende techniek, maar daarnaast heb je ook:
- Afgeronde opleiding VMBO richting techniek;
- In bezit van rijbewijs B;
- Twee rechterhanden;
- Bij voorkeur enkele jaren aantoonbare werkervaring bij een autobedrijf;
- Sleutelervaring is een pre.

Over ons
Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Auto is met 11 vestigingen de grootste Mercedes-Benz dealer in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 450 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. We zijn topperformer en hebben altijd ruimte voor vakmensen met passie die zich willen ontwikkelen. Bij ons neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidingsprogramma.

Stern is één van de grootste automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Binnen Stern hangt een informele werksfeer waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. We hebben ruim 2.200 medewerkers en zijn een beursgenoteerd bedrijf.

Het aanbod
- Een uitdagende fulltime (38 uur) functie als Aflevermonteur PDI;
- Een functie met veel zelfstandigheid;
- Marktconform salaris;
- Werken bij een groeiende organisatie waar ruimte is om intern door te groeien, jezelf te ontwikkelen en een opleiding te volgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Solliciteer direct

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer C. van Druten, Vestigingsmanager Stern Auto. Telefoonnummer 020 - 85 10 813.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld