Voor onze vestiging in Amsterdam West zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime:

EERSTE AUTOTECHNICUS BESTELWAGENS (m/v)

Als Eerste Autotechnicus heb je een afwisselende baan: je spoort zowel mechanische als elektrische storingen op. Dat kan door een boordcomputer uit te lezen, maar ook door te sleutelen aan de bedrijfswagens. Een groot deel van je werk bestaat uit onderhoudswerkzaamheden, maar ook de complexe reparaties pak jij aan. Hierbij houd je altijd rekening met de geldende veiligheids- en gezondheidsvoorschriften. Herken jij jezelf hierin en wil je graag werken bij een informeel bedrijf waar de lijnen kort zijn? Lees dan verder!

Over jou
Natuurlijk ben jij gek van auto’s en de bijbehorende techniek, maar daarnaast heb je ook:
- Afgeronde opleiding MBO-2 Autotechnicus of MBO-3 Eerste Autotechnicus;
- Enkele jaren aantoonbare werkervaring bij een autobedrijf;
- Sleutelervaring met Mercedes-Benz is een pre;
- Een geldige APK bevoegdheid is een absolute pre.

Over ons
Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Auto is met 11 vestigingen de grootste Mercedes-Benz dealer in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 450 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. We zijn topperformer en hebben altijd ruimte voor vakmensen met passie die zich willen ontwikkelen. Bij ons neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidingsprogramma.

Stern is één van de grootste automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Binnen Stern hangt een informele werksfeer waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. We hebben ruim 2.200 medewerkers en zijn een beursgenoteerd bedrijf.

Het aanbod
- Een uitdagende fulltime (38 uur) functie als Eerste Autotechnicus;
- Marktconform salaris;
- Goede opleidingsmogelijkheden om de nieuwste technieken van de diverse (nieuwe) modellen goed onder de knie te krijgen;
- Werken bij een groeiende organisatie waar ruimte is om intern door te groeien, jezelf te ontwikkelen en een opleiding te volgen.

Interesse?
Stuur jouw motivatiebrief en CV naar: sharon.peeters@sternauto.nl
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Cees van Druten, Vestigingsmanager, telefoonnummer 020- 851 08 13.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar: sharon.peeters@sternauto.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer C. van Druten, Vestigingsmanager Stern Auto. Telefoonnummer 020 - 85 10 813.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld