Plan nu een bandenwissel bij Stern Auto

De temperatuur stijgt: tijd om uw winterbanden weer om te wisselen voor zomerbanden. Uiteraard staan wij ook nu weer voor u klaar om de bandenwissel uit te voeren. Klik hier om direct een afspraak te maken.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het feit of uw banden mét of zonder velg verwisseld worden. Een losse bandenwissel kost slechts € 85,- voor vier banden. De wissel van een wielenset inclusief banden kost € 59,-. Uiteraad kunt u uw banden ook bij ons opslaan in ons speciale bandenhotel. Heeft u hier interesse in? Vraag uw Service Adviseur dan naar de mogelijkheden.

Werkzaamheden

Bij het uitvoeren van een losse bandenwissel voert onze monteur diverse extra handelingen uit. Waaronder het balanceren van uw velgen zodat uw rijcomfort vergroot wordt. Het balanceren zorgt er namelijk voor dat u geen last krijgt van hinderlijke trillingen in het stuur.

Benieuwd naar alle werkzaamheden tijdens een bandenwissel? Bekijk dan onderstaande video. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak plannen.

 

Bekijk de video!

Benieuwd naar de werkzaamheden die wij uitvoeren tijdens een bandenwissel? Onze monteur laat in de video graag het uitgevoerde werk zien!

Waarom kiest u voor Stern Auto?

  • 11 vestigingen in Nederland
  • Specialistisch onderhoud
  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijke service
  • Hoge klanttevredenheid