Dé Mercedes-Benz en FUSO dealer voor de regio Amsterdam West

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz bedrijfswagen, dan bent u van harte welkom bij Stern Auto Amsterdam West, gevestigd aan de Radarweg 8. Het grote en diverse aanbod modellen bevat zowel nieuwe als gebruikt voertuigen en is met zorg samengesteld. Tevens is de vestiging officieel dealer van Mitsubishi FUSO bedrijfswagens. Heeft u interesse in een Mercedes-Benz of FUSO bedrijfswagen? Ons enthousiaste team in Amsterdam staat voor u klaar!

Openingstijden Stern Auto Amsterdam West

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 - 18:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 14:00 uur
Zondag: gesloten

icon_maintenance_300px

Werkplaatsafspraak plannen

Online plant u eenvoudig én snel een werkplaatsafspraak voor uw Mercedes-Benz of smart. Wel zo gemakkelijk.

Afspraak plannen »

cars_pw_300px

Personenwagens bij Stern Auto

Rijdt u binnenkort in een nieuwe auto? Stern Auto heeft de grootste voorraad personenwagens van Nederland.

Bekijk de voorraad »

cars_bw_300px

Bestelwagens bij Stern Auto

Bent u op zoek naar een nieuwe of jong gebruikte Bestelwagen? U heeft genoeg keus uit onze ruime voorraad.

Bekijk de voorraad »

 

 

Mercedes-Benz voorraad bij Stern Auto

Wanneer u op zoek bent naar een Mercedes-Benz of FUSO bedrijfswagen dan kan een bezoek aan Stern Auto Amsterdam West niet uitblijven. Het aanbod nieuwe bedrijfswagens en occasions is uitgebreid en met zorg geselecteerd. U vindt bij onze vestiging in Amsterdam West enkel goed onderhouden voertuigen, voor een scherpe prijs. Kom gerust langs; wij vernemen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Mercedes-Benz onderhoud in Amsterdam West

Uiteraard kunt u bij Stern Auto terecht voor alle soorten onderhoud en reparaties aan uw Mercedes-Benz of FUSO bedrijfswagen. Of het nu gaat om een APK keuring, het wisselen van banden of het uitvoeren van groot of klein onderhoud, onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat uw voertuig in topconditie blijft verkeren. Met behulp van de online werkplaatsplanner kiest u zelf wanneer het onderhoud aan uw bedrijfswagen het beste uitkomt.