Wij zijn opzoek naar een enthousiaste:

Online Marketing stagiair

Ben jij student Commerciële Economie of (Digitale) Communicatie met affiniteit voor Online Marketing? Zoek jij een interessante stageplaats per februari 2019 waar je in een team van enthousiaste en professionele mensen snel veel kunt leren? Dan kunnen wij jou de stage bieden die je zoekt!

Wat kun je leren?
Onder begeleiding van het marketingteam maak je kennis met alle online marketing activiteiten die Stern Auto, de grootste Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland, inzet; CMS beheer, SEO, SEA, Google Analytics, Videomarketing en social media marketing. Je gaat aan de slag met het meedenken over de conceptuitrolling, de vormgeving van de website, de gebruiksvriendelijkheid, de webshop, social media, intraweb etc.. Daarnaast help je ook mee met het organiseren en opzetten van diverse events. Je leert in deze stage veel over het begeleiden, optimaliseren en rapporteren van (online) campagnes.

Daarnaast krijg je de ruimte om te werken aan een onderzoek.

Wat verwachten wij van jou?

Je maakt onderdeel uit van de marketing afdeling van Stern Auto. Jouw dag is één en al online! Je gaat je echt begeven in de online wereld. Naast de genoemde werkzaamheden kan het ook zomaar zijn dat je mee gaat naar een beurs, een evenement of dat je een keer met de auto een klant gaat wegbrengen. Geen dag gaat hetzelfde zijn!

Interesse?
Solliciteer vandaag nog (bij voorkeur via Stagemotor.nl, zo hebben wij direct inzicht in je profiel) en wij nemen snel contact met je op!

Je maakt deel uit van de marketing afdeling van Stern Auto. Jouw dag is één en al online! Je gaat je echt begeven in de online wereld. Maar daarnaast kan het ook zomaar zijn dat je mee gaat naar een beurs of een evenement. Geen dag is hetzelfde!

  • Minimaal HBO niveau
  • Jij bent online minded
  • Ervaring met Photoshop en Google Analytics is een pré
  • Hands on-mentaliteit
  • Een echte teamplayer
  • In het bezit van Rijbewijs B

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een leerzame stageplaats met veel verantwoordelijkheid en afwisseling. Je standplaats zal Stern Auto Nieuwegein zijn. Uiteraard ontvang je voor jouw werkzaamheden een goede stagevergoeding. Klinkt dit als dé stageplaats? En heb jij zin om jezelf echt te ontwikkelen? Reageer dan door een motivatie + je CV te sturen naar  jan-willem.lamers@sternauto.nl

 

Jouw sollicitatie kun je mailen naar:

jan-willem.lamers@sternauto.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld