Autotechnicus personenwagens

Voor onze vestiging in Hilversum zijn wij op zoek naar een ambitieuze Autotechnicus personenwagens voor fulltime. Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Werk je graag in teamverband en vind je dat klanten optimaal tevreden moeten zijn? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Wat breng jij mee:

Wij zoeken technisch talent, die in hun vak de top willen bereiken bij een groeiend en gezond bedrijf voor personenwagens.

Bij voorkeur heb je ervaring met personenwagens en Mercedes-Benz en woon je in de regio Amsterdam. Ook beschik je over minimaal MBO denk- en werkniveau. Ben je een echte teamplayer, word jij blij van een moderne werkomgeving, aansprekende auto’s van het merk Mercedes-Benz en het beste gereedschap? En ga je door tot je klus is afgerond? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Wat kunnen wij jou bieden:

Stern Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Tevens neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma, waardoor je wordt bijgeschoold in nieuwe reparatietechnieken van diverse modellen.

Wie zijn wij:

Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Auto is met 11 vestigingen de grootste Mercedes-Benz dealer in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 450 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. We zijn topperformer en hebben altijd ruimte voor vakmensen met passie die zich willen ontwikkelen. Bij ons neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidingsprogramma.

Stern is één van de grootste automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Binnen Stern hangt een informele werksfeer waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. We hebben ruim 2.200 medewerkers en zijn een beursgenoteerd bedrijf.

Wil jij graag bij Stern Auto Hilversum werken?

Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button.

Voor aanvullende informatie over deze functie of onze organisatie kun je contact opnemen met Mark Barneveld, Service manager Stern Auto via telefoonnummer 035 – 6927200.

Interesse?

Solliciteer direct

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer M. Barneveld, Service Manager Hilversum, Stern Auto B.V., telefoonnummer 035 - 69 27 200.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.