Partsmedewerker – Stern Auto, Amsterdam West 

Wij zoeken voor onze Stern Auto vestiging in Amsterdam West klantvriendelijk en organisatorisch talent met enkele jaren ervaring in het magazijn bij een autodealer voor de functie van Partsmedewerker/ Magazijnmedewerker. Ga jij voor een optimale service en hoge klanttevredenheid? Geef jij niet zomaar op en word jij blij van een nette werkomgeving, mooie premium auto’s en leuke collega’s? Reageer dan snel! 

Wat ga je doen: 
Jij gaat er samen met je collega’s voor zorgen dat de juiste bestelauto-onderdelen op voorraad zijn en dat tijdig de gewenste onderdelen en materialen beschikbaar zijn voor onze werkplaats(en). Hierdoor kunnen de monteurs er voor zorgen dat de auto’s weer op tijd gereed zijn voor de klanten. Ook ga jij elke dag in de vroege ochtend samen met je collega’s de binnengekomen onderdelen inventariseren en de routes naar de andere vestigingen en externe klanten voorbereiden. 

Daarnaast help jij ook de klanten aan de balie en ben jij medeverantwoordelijk voor het bestellen en controleren van de onderdelen en materialen alsmede alle administratieve werkzaamheden die hierbij horen. 

Wat kunnen wij jou bieden: 

 • Een uitdagende fulltime functie als Partsmedewerker/ Magazijnmedewerker; 
 • Een passend salaris; 
 • Werken bij een professionele organisatie dat onderdeel is van een van de grootste Automotive concerns van Nederland; 
 • Een goede werksfeer en fijne collega’s; 
 • Werken met mooie premium (bestel)auto’s van Mercedes-Benz; 
 • Eigen inbreng en frisse ideeën worden gewaardeerd; 
 • Werken bij een ambitieuze organisatie waar ruimte is om intern door te groeien, jezelf te ontwikkelen en aanvullende (merk)trainingen te volgen. 

 
Wat neem je mee:  
Natuurlijk heb je affiniteit met bestelwagens van Mercedes-Benz in de breedste zin van het woord en beschikt je verder over: 

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden; 
 • Een representatief voorkomen; 
 • Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur richting Autotechniek; 
 • Enkele jaren aantoonbare werkervaring in het magazijn van een (premium)autodealer; 
 • In bezit van rijbewijs B; 
 • Een gedegen autotechnisch inzicht; 
 • Een flexibele en proactieve instelling; 
 • Optimale service en klanttevredenheid staan bij jou hoog in het vaandel; 
 • En natuurlijk ben jij woonachtig in de regio Amsterdam. 

Wie zijn wij: 
Stern Auto B.V. is met 11 vestigingen de grootste Mercedes-Benz dealer in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 450 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. We zijn topperformer en hebben altijd ruimte voor vakmensen met passie die zich willen ontwikkelen. Bij ons neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidingsprogramma. Stern Auto Amsterdam West is met name gericht op de bestelwagens en is tevens ons Stern Auto inbouwcentrum. 
 
Stern Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2.250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. 

Kom jij bij Stern Auto Amsterdam werken? 
Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek! 
 
Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Cees van Druten, Vestigingsmanager Stern Auto via telefoonnummer 020 - 851 08 13. 

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld 

 

Interesse?

Solliciteer direct

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer Cees van Druten, Vestigingsmanager Stern Auto. Telefoonnummer 020 - 85 10 813.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld