Partsmanager – Stern Auto, Amsterdam West 

Wij zoeken voor onze Stern Auto vestiging in Amsterdam West klantvriendelijk en organisatorisch talent met meerdere jaren leidinggevende ervaring in de Automotive bij een autodealer voor de functie van Partsmanager. Ga jij voor een optimale service, een hoge klanttevredenheid en ga jij met jouw team topprestaties neerzetten? Geef jij niet zomaar op en word jij blij van mooie premium bestelauto’s en leuke collega’s? Reageer dan snel! 


Wat ga je doen: 
Als Partsmanager ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het magazijn, zoals het coördineren, organiseren en controleren van alle werkzaamheden die uitgevoerd worden in het magazijn. Daarnaast zorg jij voor een efficiënte planning en weet je op de juiste wijze het beste uit jouw team te halen en draag je zo bij aan een zo hoog mogelijke productiviteit en efficiency voor de organisatie. 

In jouw rol krijg je veel zelfstandigheid en wordt pro-activiteit gewaardeerd. Je bent commercieel en verantwoordelijk voor het bestellen en verkopen van onderdelen en ziet toe op een correcte administratieve afhandeling hiervan.  Jij bent de échte specialist als het gaat om auto-onderdelen en zorgt voor een efficiënte en doelmatige indeling van het magazijn. Jij weet als geen andere hoe je verkoop bevorderende activiteiten en acties moet inzetten. 

Ben jij in staat om samen met jouw team een topprestatie neer te zetten en is hospitality jou op het lijf geschreven? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet! 

 
Wat kunnen wij jou bieden: 

 • Een uitdagende fulltime functie; 
 • Zonder meer een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden; 
 • Werken bij een professionele organisatie dat onderdeel is van een van de grootste Automotive concerns van Nederland; 
 • Een prettige, informele werksfeer en fijne collega’s; 
 • Werken met mooie premium (bestel)auto’s van Mercedes-Benz; 
 • Eigen inbreng en frisse ideeën worden gewaardeerd; 
 • Werken bij een ambitieuze organisatie waar ruimte is om intern door te groeien en jezelf te ontwikkelen; 
 • En je neemt deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma. 

 
Wat neem je mee:  
Voor deze functie is het een vereiste dat je meerdere jaren aantoonbare werk- en leidinggevende ervaring hebt als Partsmanager / Magazijnchef in de Automotive en bij voorkeur ervaring met Mercedes-Benz. Daarnaast beschikt je verder over: 

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden; 
 • Een representatief voorkomen; 
 • HBO denk- en werkniveau; 
 • In bezit van rijbewijs B; 
 • Een gedegen en up-to-date auto technisch inzicht; 
 • Een flexibele en proactieve instelling; 
 • Optimale service en klanttevredenheid staan bij jou hoog in het vaandel; 
 • Een ‘gettings-things-done’ mentaliteit; 
 • En natuurlijk ben jij woonachtig in de regio Amsterdam. 

 
Wie zijn wij: 
Stern Auto B.V. is met 11 vestigingen de grootste Mercedes-Benz dealer in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 450 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. We zijn topperformer en hebben altijd ruimte voor vakmensen met passie die zich willen ontwikkelen. Bij ons neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidingsprogramma. Stern Auto Amsterdam West is met name gericht op de bestelwagens en is tevens ons Stern Auto inbouwcentrum. 

Stern Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2.250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. 

 
Interesse in deze uitdagende functie te Stern Auto Amsterdam West? 
Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek! Een assessment zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Cees van Druten, Vestigingsmanager Stern Auto via telefoonnummer 020- 851 08 13. 

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

 

Interesse?

Solliciteer direct

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer Cees van Druten, Vestigingsmanager Stern Auto. Telefoonnummer 020 - 85 10 813.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld