Medewerker Financiële Administratie – Nieuwegein, Stern Auto 

Voor onze financiële administratie op ons kantoor in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een nauwkeurige, proactieve en ervaren Medewerker Financiële Administratie. Wil jij proeven van alle werkzaamheden op een financiële administratie? Reageer dan snel! 

  
Wat ga je voor ons doen:  
Jouw focus ligt op het centraal afhandelen van alle financieel administratieve werkzaamheden van onze vestigingen en het bedrijf als geheel. Jij boekt de facturen, controleert en distribueert ze intern binnen de organisatie en handelt ze verder af. Betalingsverschillen en aanmaningen zoek jij uit en je controleert de openstaande facturen en zorg je voor de afhandelingen in het financiële administratiepakket. Daarnaast assisteer jij onze 11 vestigingen bij de administratieve afwikkeling van facturen, kasontvangsten en uitgaven. 
Jouw werk zorgt er voor dat onze leveranciers zoveel mogelijk binnen de gestelde termijn betaald krijgen en dat onze openstaande debiteuren stand wordt verlaagd. 
Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent niet bang om de telefoon te pakken en te bellen. Door jouw ervaring kun je goed zelfstandig werken en ben je een kei in de afhandeling van binnenkomende en uitgaande facturen. Herken jij jezelf hierin en zoek je een baan bij een informeel bedrijf waar jij het verschil kan maken? Lees dan verder en solliciteer! 

   
Wat kunnen wij jou bieden:   

 • Een uitdagende fulltime functie op onze financiële administratie; 
 • Een prima salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding. Dit zal zijn tussen €2.100,- en €2.300,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband; 
 • Werken bij een professionele organisatie dat onderdeel is van een van de grootste Automotive concerns van Nederland; 
 • Een goede werksfeer en fijne collega’s; 
 • Eigen inbreng en frisse ideeën worden gewaardeerd; 
 • Werken bij een ambitieuze organisatie waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen; 

Wat neem je mee:   

 • Cijfermatig inzicht, accuraat en stressbestendig;  
 • Je vindt het leuk om proactief te bellen met klanten en leveranciers; 
 • MBO werk- en denkniveau, aangevuld met administratieve opleiding; 
 • Maximaal 3 jaar vergelijkbare werkervaring in een vergelijkbare functie; 
 • Ervaring in de Automotive is een pré;  
 • Kennis van Microsoft Office Producten, met name Excel en Word; 
 • Communicatief sterke vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal;  
 • Sterke proactieve, daadkrachtige, spontane en initiatiefrijke instelling;  
 • Jij bent woonachtig in regio Utrecht.  

  
Wie zijn wij: 
Stern Auto B.V. is met 11 vestigingen de grootste Mercedes-Benz dealer in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 450 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. We zijn topperformer en hebben altijd ruimte voor vakmensen met passie die zich willen ontwikkelen. Bij ons neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidingsprogramma. 
 
Stern Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2.250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. 

Kom jij bij Stern Auto Nieuwegein werken? 
Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek! 
 
Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Maika van Duijn, Manager Financiële Administratie via telefoonnummer 030-2808 825.          
      

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Interesse?

Solliciteer direct

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maika van Duijn, Manager Financiële Administratie via telefoonnummer 030-2808825.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld