Junior Service Adviseur, Mercedes-Benz & Smart (Nieuwegein, Stern Auto)

Voor onze vestiging in Nieuwegein zijn wij op zoek, ter uitbreiding van ons team, naar een enthousiaste Junior Service Adviseur voor fulltime. Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Is hospitality niet alleen een kreet op je CV maar ga jij ook echt voor een optimale klantbeleving en een hoge klanttevredenheid? Dan nodigen we jou uit om te reageren! 

 
Wat ga je doen:  
Wij zoeken technisch talent met een tot drie jaar werkervaring als Service Adviseur in de Automotive, die in hun vak de top willen bereiken bij een groeiend en gezond bedrijf voor personen- en bestelwagens. Je bent hét gezicht van ons bedrijf en bent in staat de klanttevredenheid te verhogen.  

Als Service Adviseur ligt jouw focus op het klantcontact en ben je de verbindende schakel tussen de klant en de werkplaats. Je ontvangt de klant, inventariseert de wensen en denkt proactief mee. Jij maakt de afspraken voor onderhoud, reparatie en vervangend vervoer en plant de werkzaamheden in bij de werkplaats en maakt de werkorders en facturen. Uiteraard meld jij ook tekortkomingen aan voertuigen om risicovolle situaties te voorkomen en geef je desgewenst de klant advies. Jij zorgt voor een korte verslaglegging van de uitgevoerde werkzaamheden en een snelle en correcte facturatie. Tevens ben je commercieel en weet je klachten op een juiste en nette wijze af te handelen. Kortom een verantwoordelijke en veelzijdige functie in de Automotive. En wat is er nou mooier om dit bij Mercedes-Benz & Smart te doen! 

 
Wat kunnen wij jou bieden: 

  • Een uitdagende fulltime functie binnen een professionele toonaangevende dealerorganisatie, dat onderdeel is van een van de grootste Automotive concerns van Nederland; 
  • Een functie waarin je voortvarend te werk kunt gaan en eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt; 
  • Een ‘boven’ markt conform salaris en daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden; 
  • Mooie en nette (premium)werkomgeving; 
  • Een hele goede en persoonlijke werksfeer en samenwerking onderling; 
  • Door middel van een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen o.a. via de importeur, de mogelijkheid om je kennisniveau uit te breiden en je persoonlijke groei te ondersteunen; 
  • In de toekomst zijn er nog volop mogelijkheden om door te groeien. 

 
Wat neem jij mee voor deze functie:  
Voor deze veelzijdige en uitdagende functie beschik je over een zeer kwaliteitsbewuste, klantvriendelijke en gedreven instelling met uitstekende communicatieve vaardigheden Bij voorkeur heb je een tot drie jaar ervaring als Service Adviseur/ Werkplaatsreceptionist met personenwagens en Mercedes-Benz en woon je in de regio Nieuwegein. Ook heb je een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau, bij voorkeur Automotive gerelateerd. Jij hebt de ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie. Uiteraard ben jij in het bezit van rijbewijs B en heb jij een echte ’gettings-things-done’ mentaliteit.  

Werk je graag in teamverband en is hospitality jou op het lijf geschreven? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet! 
 
Wie zijn wij:
Stern Auto B.V. is met 11 vestigingen de grootste Mercedes-Benz dealer in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 450 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. We zijn topperformer en hebben altijd ruimte voor vakmensen met passie die zich willen ontwikkelen. Bij ons neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidingsprogramma. 

Stern Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2.250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. 

 
Interesse in deze functie bij Stern Auto Nieuwegein?  
Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek! Een assessment zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.  
 
Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Arjan Goed, Service Manager, via telefoonnummer 030-2644462. 

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

 

Interesse?

Solliciteer direct

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer Arjan Goed, Service Manager Stern Auto, telefoonnummer 030-2644462.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld