Verkoopadviseur Personenwagens - Amersfoort  

Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een ambitieuze en ervaren Verkoopadviseur personenauto’s voor fulltime. Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf en heb jij een passie voor verkoop, ben je klantgericht, communicatief sterk en proactief ingesteld? Dan nodigen we jou uit om te reageren! 

Wat neem je mee: 
Jij hebt commercieel talent en gaat voortvarend te werk. Jij begrijpt als geen ander dat alleen actie voldoende reactie geeft en werkt gestructureerd aan jouw klantcontacten conform CRM. Jij ziet leads als kansen en klanten als ambassadeurs.  

Jij beschikt over minimaal HBO denk- en werkniveau en heb bij voorkeur drie jaar werkervaring in een commerciële functie in de regio Amersfoort. Je hebt iets toe te voegen aan een professionele organisatie, hebt een bewezen trackrecord in de verkoop van personenwagens en je beschikt over een groot netwerk in de regio.  

Wat kunnen wij jou bieden: 
Stern Auto biedt een prettige en professionele werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Ook neem je voor deze functie deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma. Tevens zijn er volop kansen om door te groeien en je persoonlijk te ontwikkelen.  

Wie zijn wij: 
Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een grote Automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern Groep is sinds 2000 beursgenoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Sindsdien is de voorgenomen aanzienlijke groei gerealiseerd in de belangrijkste autodichte regio’s van het land: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.  
  
Stern Auto is de grootste Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland met 11 vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 450 gepassioneerde medewerkers  een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. Stern Auto is trendsetter en top performer binnen de Automotive.  

Wil jij graag bij Stern Auto Hilversum werken? 
Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button.  Voor aanvullende informatie over deze functie of onze organisatie kun je contact opnemen met de heer Henk Kempeneers, Sales Manager Stern Auto B.V. via telefoonnummer 033-454 34 84.  

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  
 

Interesse?

Solliciteer direct

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer Henk Kempeneers, Sales Manager, telefoonnummer: 033-4543484.