Autotechnicus – Stern Auto Amsterdam West 

Voor onze vestiging in Amsterdam West zijn wij op zoek naar een ambitieuze Autotechnicus bestelwagens voor fulltime. Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Werk je graag aan auto’s van Mercedes-Benz, in teamverband en vind je dat klanten optimaal tevreden moeten zijn? Dan nodigen we jou uit om te reageren!  

Wat ga je doen: 
Als allround Autotechnicus heb je een afwisselende baan: je spoort zowel mechanische als elektronische storingen op. Dat kan door een boordcomputer uit te lezen, maar ook door te sleutelen aan de auto’s. Een groot deel van je werk bestaat uit onderhoud- en reparatiewerkzaamheden, maar ook de complexe reparaties pak jij met beide handen aan. Hierbij houd je altijd rekening met de geldende veiligheids- en gezondheidsvoorschriften. 

Herken jij jezelf hierin en wil je graag werken als Allround Automonteur/ Autotechnicus bij een informeel bedrijf waar de lijnen kort zijn? Lees dan verder en reageer snel! 

Wat kunnen wij jou bieden:  
Stern Auto biedt een prettige en informele werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed voor deze fulltime (38 uur) functie. Tevens neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma, waardoor je wordt bijgeschoold in nieuwe reparatietechnieken van diverse modellen. Wij zijn een groeiende organisatie waardoor er ruimte is om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. 

Wat breng jij mee:  
Wij zoeken technisch talent, die in hun vak de top willen bereiken bij een groeiend en gezond bedrijf, officieel dealer van Mercedes-Benz. Bij voorkeur heb je ervaring met lichte bedrijfswagens / bestelauto’s en Mercedes-Benz en woon je in de regio Amsterdam. Ook beschik je over minimaal een afgeronde MBO opleiding Autotechniek niveau 2 en bij voorkeur niveau 3. Daarnaast heb jij enkele jaren recente werkervaring als Allround Automonteur/ Autotechnicus. Een geldige APK bevoegdheid is een absolute pre. 

Ben je een echte teamplayer, word jij blij van een moderne werkomgeving, aansprekende auto’s van het merk Mercedes-Benz en het beste gereedschap? En ga je door tot je klus is afgerond? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet. 

Wie zijn wij:  
Stern Auto is met 11 vestigingen de grootste Mercedes-Benz dealer in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 450 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. We zijn topperformer en hebben altijd ruimte voor vakmensen met passie die zich willen ontwikkelen. Bij ons neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidingsprogramma. Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. 

Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Binnen Stern hangt een informele werksfeer waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. We hebben ruim 2.250 medewerkers en zijn een beursgenoteerd bedrijf.  

Wil jij graag bij Stern Auto Amsterdam West werken?  
Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek! 

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op Cees van Druten, Vestigingsmanager via telefoonnummer 020 - 851 08 13. 

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Interesse?

Solliciteer direct

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer Cees van Druten, Vestigingsmanager Stern Auto. Telefoonnummer 020 - 85 10 813.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld