De Mercedes-Benz EQC

Deze 100% elektrische SUV is met recht de auto van overmorgen te noemen door alle innovaties, het vooruitstrevende design, maar bovenal de uitmuntende prestaties. De EQC heeft een vermogen van 408 pk en een actieradius van ruim 400 km*. De EQC is standaard uitgerust met o.a. het nieuwe MBUX besturingssysteem, augmented reality en widescreen cockpit.

De Mercedes-Benz EQC is leverbaar vanaf € 77.935,-.

Vanaf €77.935,-

Waarom kiest u voor Stern Auto?

  • 11 vestigingen in Nederland
  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijke service
  • Hoge klanttevredenheid

EQ – Electric Intelligence

EQ staat voor intelligente elektromobiliteit. Voor op de dagelijkse praktijk gericht aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier en maximale veiligheid, zodat u elektrisch rijden uiterst comfortabel, veilig en betrouwbaar kunt ervaren, zoals u dat van Mercedes-Benz mag verwachten. Heeft u interesse in de EQC? Vraag gemakkelijk, online en geheel vrijblijvend een proefrit of offerte aan! Of bereken uw inruilwaarde.

 

Vraag-direct-een-proefrit-aan!

Benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige auto?

Uw huidige auto kan u vaak nog veel extra voordeel opleveren! Om uw inruilwaarde te berekenen hoeft u niet eens meer langs te komen. Bereken nu gemakkelijk online wat de inruilwaarde van uw auto is! In slechts vier eenvoudige stappen weet u precies hoeveel geld uw auto waard is als u deze inruilt. Gebruik hiervoor de online taxatiemodule hieronder: 

Bereken de inruilwaarde van uw auto.

Berekend de inruilwaarde van uw auto!

Bent u klaar voor elektromobiliteit?

De kern van de nieuwe EQC wordt gevormd door een lithium-ion-hoogspanningsaccu. Het efficiënte en intelligente gebruik van deze accu is net zo belangrijk als het opwekken van energie. Hiermee weet de nieuwe EQC een actieradius te bereiken van maximaal >400 km*.

EQ-dealerschap

Stern Auto heeft het officiële EQ-dealerschap verkregen. Na een intensief trainingsprogramma voor zowel verkopers als monteurs voldoet Stern Auto aan de eisen die Mercedes-Benz heeft opgesteld voor het verkopen, onderhouden en repareren van elektrische voertuigen van het EQ-merk. Klik hier voor het hele persbericht.

Interesse in de Mercedes-Benz EQC? U bent van harte welkom om dit nieuwe topmodel te bewonderen in onze showroom of vraag online een proefrit of offerte aan, of bereken uw inruilwaarde!

Speciale EQ navigatie

Met vertrouwen de toekomst tegemoet. De nieuwe EQC zorgt er onderweg voor dat u met absolute zekerheid kunt plannen. Informatie zoals de snelste route, elektrische actieradius, verkeersomstandigheden, feitelijk stroomverbruik en oplaadinfrastructuur kunnen met elkaar worden gecombineerd. Aan de hand daarvan wordt een optimale en qua tijd efficiënte route geadviseerd, inclusief pauzes om op te laden, als dat nodig blijkt te zijn. De EQ geoptimaliseerde navigatie plant daarbij, naast conventionele oplaadpunten, ook sneloplaadpunten in, zodat u zo snel mogelijk op uw bestemming aankomt.

Recuperatie

De nieuwe EQC laat geen enkele energiebron onbenut. Zelfs bij het langzamer gaan rijden door de auto uit te laten rollen of tijdens het afremmen zet de elektromotor bewegingsenergie om in elektrische energie. Op deze manier kan de EQC de hoogspanningsaccu ook tijdens de rit opladen. De mate van recuperatie kan met behulp van de schakelpaddles met de hand worden aangepast.

De ECO-assistent biedt ondersteuning door optimaal op de feitelijke rijsituatie te reageren en de snelheid tijdig te verminderen om zo efficiënte recuperatie mogelijk te maken.

Laadinstellingen

Om ervoor te zorgen dat u steeds op de hoogte bent van de feitelijke oplaadstatus, kunt u uiteenlopende gegevens zowel in de auto als op uw smartphone laten weergeven. Indien gewenst kunt u bijvoorbeeld opgeven dat u push-berichten op uw smartphone wilt ontvangen aan het begin en einde van de oplaadprocedure. Aan de hand hiervan kunt u uw planning afstemmen en daarmee de nieuwe EQC perfect in uw dagelijkse bezigheden integreren.

Eco assistent

Met een anticiperende rijstijl kan het stroomverbruik aanzienlijk afnemen, waardoor de actieradius toeneemt. De ECO-assistent biedt ondersteuning door visuele aanwijzingen te geven om de voet van het gaspedaal te halen, bijvoorbeeld als er een maximumsnelheid geldt, een kruising wordt genaderd of binnen korte tijd een heuvel wordt afgereden. Daarnaast wordt de efficiëntie verbeterd door te 'zeilen' en de recuperatie van energie gericht aan te sturen.

Klimaatregeling

Met behulp van uiteenlopende opties wordt ervoor gezorgd dat het interieur al op temperatuur is als u instapt. Het interieur kan van tevoren worden verwarmd of aangenaam worden afgekoeld. Deze handelingen worden puur elektrisch uitgevoerd door de hoogspanningsaccu. Tijdens het opladen kan dit zelfs worden uitgevoerd zonder dat daarbij ingeleverd hoeft te worden op de actieradius. Met behulp van een smartphone kunt u comfortabel thuis of onderweg van tevoren het eerstvolgende tijdstip opgeven waarop u wilt wegrijden, zodat de klimaatregeling hierop kan worden afgestemd.

De Mercedes-Benz EQC bij Stern Auto

De Mercedes-Benz EQC is te bestellen bij een van de vestigingen van Stern Auto. Met in totaal elf vestigingen is Stern Auto dé Mercedes-Benz dealer van Nederland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: u kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. Interesse? Vraag online een proefrit of offerte aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de showrooms van Stern Auto.

Acties

Bij Stern Auto doet u altijd een goede deal. Benieuwd naar onze lopende acties op nieuwe personenwagens?

 

Bekijk acties

Vestigingen

Stern Auto heeft 7 personenwagen vestigingen in Midden-Nederland. Zo is er altijd een Stern Auto vestiging dichtbij.

 

Bekijk vestigingen

Contact

Wilt u graag contact met Stern Auto? Wij zijn dagelijks bereikbaar via webchat, e-mail en telefoon.

 

Neem contact op

Type- en zetfouten voorbehouden. Getoonde media kunnen afwijken van de standaard specificaties.