Mercedes-Benz GLC - Duizenden euro's voordeel en zorgeloos rijden!

Profiteer nu maximaal van onze inkoopkracht - wij hebben maar liefst 100 Mercedes-Benz GLC en GLC Coupé modellen ingekocht. Daarom kunnen wij u een aantrekkelijke aanbieding doen. Koopt u nu een GLC uit voorraad, dan profiteert u tijdelijk van 4 jaar gratis onderhoud én 4 jaar gratis garantie. Zo rijdt u niet alleen zorgeloos, maar loopt uw voordeel ook op tot maar liefst € 3.000,-. Daarnaast heeft u een ruime keuze aan modellen en bieden wij u altijd de scherpste prijzen. Interesse? Bekijk dan onderstaand de modellen.

GLC_314x175px.jpg
ACTIE

GLC Allrounder

Leverbaar vanaf € 63.900,-.

Inclusief 4 jaar GRATIS garantie en onderhoud = € 3.000,- voordeel!

Proefrit of offerte aanvragen »

Bekijk de voorraad »

GLC_coupe_314x175px.jpg
ACTIE

GLC Coupé

Leverbaar vanaf € 67.750,-.

Inclusief 4 jaar GRATIS garantie en onderhoud = € 3.000,- voordeel!

Proefrit of offerte aanvragen »

Bekijk de voorraad »

buttons.jpg

Alleen dit jaar!

Wij kunnen u alleen dit jaar deze unieke actie bieden. Wees er dus optijd bij! In welke Mercedes-Benz GLC rijdt u weg? We hebben 100 stuks op voorraad.

De Mercedes-Benz GLC bij Stern Auto

De Mercedes-Benz GLC is het beste van twee werelden - comfortabel én sportief. De teams op onze vestigingen staan graag voor u klaar om u te adviseren over de GLC die bij u past. Met in totaal elf vestigingen is Stern Auto dé Mercedes-Benz dealer van Nederland en altijd dichtbij. Vraag online een offerte of proefrit aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen via 088-292 2222.

Wanneer stapt u in uw nieuwe GLC?

Ervaar de GLC zelf tijdens een overtuigende proefrit. Wij staan graag voor u klaar om u kennis te laten maken met dit topmodel.

Proefrit aanvragen »

 

interieur

Vraag online een proefrit of offerte aan.

Heeft u interesse in een Mercedes-Benz GLC? Vraag dan online een proefrit aan om dit topmodel zelf te ervaren. Uiteraard staan wij ook voor u klaar als u een offerte wilt ontvangen. Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen.

Uw persoonlijke gegevens


Stern Auto - de GLC specialist

  • 11 vestigingen in Nederland
  • Ruim 100 GLC's ingekocht
  • Persoonlijke service
  • Hoge klanttevredenheid