De Mercedes-Benz GLE.

De nieuwe GLE vertelt met verfijnde rust over spannende hoogtepunten, laat u vrijheid ademen en geeft vol bezieling blijk van een overtuigende dimensie: Natuurlijkheid. Door zijn designconcept is deze offroader een ongeëvenaard dynamische, presente en dominante wagen. De highlights van de nieuwe GLE – voorheen bekend als de M-Klasse – omvatten, naast een aanzienlijk aantrekkelijkere voor- en achterzijde, uitgebreide maatregelen die nieuwe maatstaven zetten op het gebied van emissies en aandrijving.

De Mercedes-Benz GLE is al leverbaar vanaf € 72.758,- 

Alle motoren zijn zuiniger, terwijl ook de CO2-emissies met gemiddeld 17 procent zijn teruggedrongen ten opzichte van de voorgaande modellen. Voor het eerst in zijn SUV-geschiedenis biedt Mercedes-Benz een plug-in hybridemodel, de GLE 500 e 4MATIC, dat maximale efficiency combineert met voortreffelijke prestaties en in Nederland bij zakelijke inzet in de 15%-bijtellingscategorie valt.

De Mercedes-Benz GLE Coupé.

Leverbaar vanaf € 97.944,-

Met de nieuwe GLE Coupé betreedt Mercedes-Benz voor het eerst het segment van de Full-Size Sports-Utility-Coupés. In zijn design worden SUV- en coupé-elementen gecombineerd, in zijn rijgedrag prestaties en wendbaarheid. Het resultaat is een voertuig dat nog niet eerder bestond, voor mensen die indruk willen maken. De typische coupélijn, krachtige powerdomes, grote velgen en voor een SUV typische kenmerken zorgen voor een hele bijzondere auto!

Mercedesme 314x170.jpg

Mercedes connect me

Mercedes connect me verbindt u met uw auto. Uw auto connect met alles dat voor u belangrijk is.

Meer informatie 

Werkplaatsafspraak314x170 pix.jpg

Werkplaatsafspraak maken

Plan hier gemakkelijk en snel uw werkplaatsafspraak in op een moment welke voor u het beste uitkomt.

Plan direct online een afspraak in

Fotoalbum: GLE

GLE 1.jpg

Fotoalbum: GLE Coupé

GLE Coupé 1.jpg