Kopen vanaf

€ 93.843

Business lease

€ 941

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Mercedes-Benz GLE

Of het nou gaat om onverharde wegen of ruw asfalt: de nieuwe Mercedes-Benz GLE voelt zich overal thuis. Door zijn SUV-kenmerken ziet de auto er krachtig uit. Je herkent hem direct door zijn dynamische vormgeving. Ook bezit de GLE de nieuwste rijtechnieken en is daardoor slimmer, oplettender en handiger dan ooit. 

Kies de uitvoering die bij je past en vraag direct een proefrit of offerte aan, of bekijk onze voorraad nieuwe en tweedehands modellen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Mercedes-Benz GLE SUV uitvoeringen

Mercedes-AMG GLE

Voor de snelle landweggetjes: de GLE 53 4MATIC+, GLE 63 4MATIC+ of de GLE 63 S 4MATIC+. De perfecte auto voor alledaagse ritten of om te ontsnappen aan jouw routine. Zijn dynamische karakter is aan de voorkant al af te lezen - vooral door de nieuwe AMG-voorskirt. Het geeft de GLE 63 4MATIC+ een nog atletischer en zelfbewuster voorkomen.

Mercedes-Benz GLE 350 e SUV

Wist je dat de Mercedes-Benz GLE SUV ook als hybride verkrijgbaar is? Maak kennis met de GLE 350 e 4MATIC! De GLE 350 e is voorzien van 700nm aan koppel dankzij de 320pk sterke Plug-in Hybrid motor. Onder perfecte omstandigheden heeft de GLE 350 e een elektrisch bereik van maximaal 99 kilometer en is daarmee uitermate geschikt voor alle ritten in en rondom de stad. De mogelijkheid om in 100% elektrische modus te rijden bespaart jou dagelijks aanzienlijk veel brandstof!

Downloads

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Mercedes-Benz GLE? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Zelf ervaren?

Ontdek de Mercedes-Benz GLE nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Verschillende slimmigheden

De nieuwe GLE is voorzien van het E-ACTIVE BODY CONTROL onderstel. Je kiest zelf welk rijprogramma jij wilt. Kies bijvoorbeeld voor de ‘Curve’. Hiermee ervaar je meer comfort als je door bochten rijdt. Of kies voor ‘Comfort’. Dit programma kijkt continu naar het wegdek voor je. Als er hobbels in de weg zitten, wordt de auto hierop aangepast. Ook is de GLE voorzien van andere slimme assistentiesystemen. Denk hierbij aan Downhill Speed Regulation. Deze zorgt ervoor dat de auto dezelfde snelheid vasthoudt als je van een helling afrijdt.  

De Mercedes-Benz GLE op voorraad: nieuw en tweedehands

Ga voor een nieuwe of tweedehands Mercedes-Benz GLE uit onze voorraad en rijd direct weg! Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden. Bij Hedin Automotive kun je eenvoudig jouw nieuwe of tweedehands Mercedes-Benz GLE kopen, leasen of financieren en ontvang je bij aanschaf van een occasion 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK!

Mercedes-Benz specialist Hedin Automotive

Hedin Automotive is dé Mercedes-Benz GLE dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en (private)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz GLE SUV

Is de Mercedes-Benz GLE ook leverbaar als Coupé?

Ja de Mercedes-Benz GLE is ook leverbaar Coupe. Kijk hiervoor op onze speciale GLE Coupe pagina. 

Hoeveel kost een Mercedes-Benz GLE?

De Mercedes-Benz GLE is leverbaar vanaf € 93.781.

Wat is de tankinhoud van de GLE?

De tankinhoud van de Mercedes-Benz GLE is 65 liter.