De Sprinter Complete Edition

De kant en klare bestelwagen voor de bouw vanaf € 587,- per maand!

Een Mercedes-Benz Sprinter is niet zomaar een bestelwagen. Bouwvakkers vertrouwen al meer dan 20 jaar op de robuuste Sprinter. Deze Mercedes-Benz bestelwagen is de onbetwiste maatstaf in het grote bestelwagensegment. Een laag brandstofverbruik van 6,11/100km, lange onderhoudsintervallen tot 60.000 km en de aantoonbaar hogere restwaarde zorgen voor een aantrekkelijke kilometerkostprijs. Maar ook het comfort met de unieke 7G-TRONIC PLUS, de rijke uitrusting en de uitstekende rijeigenschappen maken rijden in de Sprinter extra aantrekkelijk. Net als het ongekend hoge veiligheidsniveau. Toch heeft u als ondernemer in de bouwbranche meer wensen op uw lijstje. Gelukkig heeft Stern Auto speciaal voor de bouwbranche de Sprinter Complete Edition samengesteld.

De Sprinter 314 Complete Edition met o.a.: 
• Airco; 
• Radio/cd met Bluetooth functie;
• Zijwindassistent; 
• Hoog dak;
• Bestuurdersstoel Comfort;
• Tweezits bijrijdersbank;
• Voorbereiding 3500kg aanhangwagengewicht; 
• Cruise Control;
• Betimmering laadruimte; 
• CONSTRUCTOR actie pakket (imperiaal met ladder; FLEXMO ladekast; betimmering).

button-mop

Als u uw bestelwagen iedere dag gebruikt, wilt u wel dat deze van alle gemakken is voorzien. Daarom heeft Stern Auto de toch al complete Sprinter verrijkt met onder meer een imperiaal met ladder en een laadruimte betimmering in combinatie met een FLEXMO ladekast. En dat voor een zeer aantrekkelijke all in prijs vanaf € 587,- per maand. Bijzonder praktisch en rendabel dus. En als we dan toch bezig zijn, noemen we in één adem ons onderhoudsproduct SterService waarmee onderhoud, reparatie en garantie al vanaf één euro per dag is geregeld. Tot slot voegt Stern Auto als officieel VanPro Center natuurlijk ook veel toe. Met veel bestelwagenexpertise, ruime openingstijden en verregaande dienstverlening, bent u verzekerd van een dealer die u volledig begrijpt.

Wat dat allemaal exact oplevert, rekenen wij graag voor u uit. Klik hier voor een offerte, proefrit of een brochure. Of kom gerust eens langs voor een persoonlijke kennismaking met een van onze verkoopadviseurs.

sterservice 314x170

SterService

Volledige ontzorging op het gebied van reparatie, onderhoud en garantie. Met SterService combineert u onder andere de voordelen van SterGarantie met die van SterOnderhoud. Daarnaast zijn alle reparaties en slijtdelen volledig afgedekt. Vanaf € 1,- per dag!

Meer informatie

VanPro 314x175.jpg

Van ProCenter

Van ons Van ProCenter mag u méér verwachten. Het dagelijks gebruik van een bestelwagen is niet te vergelijken met dat van een personenwagen. Stern Auto levert daarom het maatwerk zodat wij uw verwachtingen kunnen overtreffen.

Meer informatie