De Mercedes-Benz A-Klasse Limousine

Een van de meest klassieke vormen van een auto is nu ook een van de modernste. Bij de A-Klasse Limousine is het three box-design sportiever dan ooit. Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw A-Klasse Limousine zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Ervaar de luxe en comfort van een van de meest populaire Mercedes-Benz modellen.

De Mercedes-Benz A-Klasse Limousine is al leverbaar vanaf € 34.046,-

Vanaf € 34.046,-

Waarom kiest u voor Stern Auto?

 • 11 vestigingen in Nederland
 • Binnen 24 uur reactie
 • Persoonlijke service
 • Hoge klanttevredenheid

Elke lijn een duidelijk statement.

Dankzij de naar beneden aflopende voorzijde beweegt de nieuwe A-Klasse Limousine zich gestroomlijnd tegen de stroom in. Verdere kenmerken zijn de rechtopstaande grille en de diep naar beneden getrokken motorkap. Aan de linker- en rechterzijde bevinden zich twee opvallende highlights: de MULTIBEAM LED-koplampen (optie) stralen pure innovatiekracht uit, waardoor de auto nog dichter op het asfalt lijkt te liggen. Zodat het hart van menig autoliefhebber gelijk sneller gaat kloppen.

Met Mercedes-Benz Intelligent Drive is elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig, maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuur doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.

Heeft u interesse in de A-Klasse Limousine? Vraag gemakkelijk, online en geheel vrijblijvend een proefrit of offerte aan! Of bereken uw inruilwaarde.

 

Vraag-direct-een-proefrit-aan!

Benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige auto?

Uw huidige auto kan u vaak nog veel extra voordeel opleveren! Om uw inruilwaarde te berekenen hoeft u niet eens meer langs te komen. Bereken nu gemakkelijk online wat de inruilwaarde van uw auto is! In slechts vier eenvoudige stappen weet u precies hoeveel geld uw auto waard is als u deze inruilt. Gebruik hiervoor de online taxatiemodule hieronder: 

Bereken de inruilwaarde van uw auto.

Berekend de inruilwaarde van uw auto!

MBUX (Mercedes-Benz User Experience) neemt u niet het rijden uit handen, maar maakt het u wel zo aangenaam mogelijk. Met behulp van kunstmatige intelligentie is het systeem zelflerend, waardoor het mettertijd steeds beter op de bestuurder wordt afgestemd. En met het intelligente spraakbedieningssysteem LINGUATRONIC communiceert u bijna net zo gemakkelijk als met een goede vriend.

Met behulp van radarsensoren en 3D-stereocamera’s bewaakt de nieuwe A-Klasse Limousine de directe omgeving en kan dit model tot een snelheid van 210 km/h de juiste afstand aanhouden ten opzichte van voorliggers. In noodgevallen kan bovendien autonoom worden afgeremd.

In het interieur van de nieuwe A-Klasse Limousine worden de inzittenden volledig omarmd. Het dashboard, de middenconsole en de portierbekleding lopen vloeiend in elkaar over, waardoor voor en aangenaam 'wraparound'-effect wordt gezorgd. Deze feature is bij de nieuwe A-Klasse net zo uniek als de ruime keuze aan sierdelen en de sfeerverlichting die voor een vriendelijke ambiance zorgt.

Motoren

Motoren

De Mercedes-Benz A-Klasse Limousine modeljaar 2019 is leverbaar met verschillende benzine-, diesel en hybridemotoren:

Benzine

 • A 160 (80 kW (107 pk)
 • A 200 (120 kW/163 pk)
 • A 220 (140 kW/190 pk)
 • A 250 (165 kW/224 pk)

Diesel

 • A 180 d (85 kW/116 pk)
 • A 200 d  (110 kW/150 pk)
 • A 220 d (140 kW/190 pk)

Plug-in Hybrid

 • A 250 e (118 +75KW/160+102 pk)

Bekijk onze Plug-in Hybrids!

 

Uitvoeringen

Uitvoeringen

De Mercedes-Benz A-Klasse Limousine is naast de standaarduitrusting in verschillende uitvoeringen leverbaar: de standaarduitvoering, de Style, Urban en AMG Line.

Standaarduitvoering

U krijgt al heel veel A-Klasse zonder dat er een extra kruisje op de optielijst gezet hoeft te worden. De standaarduitvoering van het model is namelijk bijzonder royaal. De actieve remassistent en de actieve spoorassistent vertegenwoordigen bijvoorbeeld de typerende veiligheid van het merk Mercedes-Benz, terwijl de airconditioning ervoor zorgt dat u zich helemaal thuisvoelt.

Style

In de uitrustingslijn Style onderscheidt de A-Klasse zich van de standaarduitvoering. Met een cool en jeugdig uiterlijk en innerlijk. Daartoe behoren extra elementen, zoals 16 inch lichtmetalen velgen en bekledingen met siernaden in trendy kleuren die specifiek voor deze uitrustingslijn zijn.

Progressive

De uitrustingslijn Progressive zorgt voor substantiële verfraaiing. Meerwaarde die niet alleen duidelijk zichtbaar maar ook tastbaar is. De fascinerende vormgeving en hoogwaardige techniek van deze premium compact car wordt daarmee vanuit elk perspectief intensiever.

AMG Line

Met de AMG Line maakt u zowel vanbinnen als vanbuiten een duidelijk statement voor performance. Vooral dankzij de AMG-styling met speciale voor- en achterskirt,vertoont de A-Klasse visueel overeenkomsten met AMG-modellen. Hieraan wordt eveneens bijgedragen door het verlaagde, sportief afgestelde onderstel en de DIRECT STEERING.

Mercedes connect me

De A-Klasse Limousine is uitgerust met Mercedes connect me. Hierdoor staat het voertuig altijd in verbinding met zijn omgeving. De basisservices van Mercedes connect me zijn via een standaard communicatiemodule op te roepen en omvatten hulp bij een ongeval, services en onderhoud en pechhulp. Wanneer er sprake is van een ongeval verbindt het noodoproepsysteem de inzittenden automatisch met de Mercedes-Benz alarmcentrale. Vervolgens worden de positie en de toestand van het voertuig vermeld aan de hulpdiensten. Verder kan met behulp van de smartphone voertuiginformatie worden geraadpleegd, zoals de resterende hoeveelheid brandstof. Tot slot is het mogelijk om realtime verkeersinformatie te ontvangen middels COMAND Online.

Overige highlights

Rijden zoals u dat wilt. Met behulp van DYNAMIC SELECT kunt u met een druk op de knop uit rijprogramma’s kiezen, waarbij de karakteristieken van de transmissie, het onderstel of de besturing worden gewijzigd. De rijstand ’Sport’ zorgt voor een dynamische rijstijl, het basisprogramma ’Comfort’ voor een uitgebalanceerde rijstijl. De rijstand ’ECO’ zorgt voor een efficiënte rijstijl, zodat er niet alleen brandstof maar ook geld wordt bespaard.

Recht voor u uit kijken is met het head-up display in de nieuwe A-Klasse Limousine heel eenvoudig. In één oogopslag ziet u namelijk de snelheid, eventuele snelheidsbegrenzingen en navigatieaanwijzingen. Virtueel en in kleur. De op het display weergegeven informatie kan worden aangepast en vervolgens worden opgeslagen met behulp van de memoryfunctie.

In het interieur van de nieuwe A-Klasse Limousine worden de inzittenden volledig omarmd. Het dashboard, de middenconsole en de portierbekleding lopen vloeiend in elkaar over, waardoor voor en aangenaam 'wraparound'-effect wordt gezorgd. Deze feature is bij de nieuwe A-Klasse net zo uniek als de ruime keuze aan sierdelen en de sfeerverlichting die voor een vriendelijke ambiance zorgt.

Hier zegt één blik echt meer dan duizend woorden. Het fraaie interieur van de nieuwe A-Klasse Limousine bevat niet één maar twee displays met hoge resolutie. Standaard uitgevoerd met een beelddiagonaal van 17,78 cm (7 inch). Als optie leverbaar in 26 cm (10,25 inch). Beide displays lijken in de ruimte te zweven. Ook de bediening vanaf het stuurwiel is eenvoudig dankzij het als optie leverbare touchpad of touchscreen.Dat laatste is eveneens een primeur die zonder meer een tweede blik verdient.

De Mercedes-Benz A-Klasse Limousine bij Stern Auto

De Mercedes-Benz A-Klasse Limousine is te bestellen bij een van de vestigingen van Stern Auto. Met in totaal elf vestigingen is Stern Auto dé Mercedes-Benz dealer van Nederland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: u kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. Interesse? Vraag online een proefrit of offerte aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de showrooms van Stern Auto.

Acties

Bij Stern Auto doet u altijd een goede deal. Benieuwd naar onze lopende acties op nieuwe personenwagens?

 

Bekijk acties

Vestigingen

Stern Auto heeft 7 personenwagen vestigingen in Midden-Nederland. Zo is er altijd een Stern Auto vestiging dichtbij.

 

Bekijk vestigingen

Contact

Wilt u graag contact met Stern Auto? Wij zijn dagelijks bereikbaar via webchat, e-mail en telefoon.

 

Neem contact op

Type- en zetfouten voorbehouden. Getoonde media kunnen afwijken van de standaard specificaties.