De nieuwe Mercedes-Benz EQV

Op 5 maart 2019 is het concept van de  EQV voor het eerst getoond op de Autosalon van Genève en inmiddels zijn ook de eerste foto's van de productversie al opgedoken! Prijzen zijn op dit moment nog niet bekend. De daadwerkelijke introductie zal volgend jaar plaatsvinden. Bent u geinteresseerd en wilt u als eerste het laatste nieuws over de EQV ontvangen? Meld u dan aan voor onze EQV nieuwsbrief!

De Mercedes-Benz EQV wordt begin 2020 verwacht!

Nog maar even wachten...

Door de speciaal voor de EQ-familie ontworpen designelementen krijgen het exterieur en het interieur van de EQV 300 de karakteristiek spannende en progressieve uitstraling. Zoals u dat van een Mercedes-Benz Van gewend bent. 

Ook voor wat betreft de oplaadmogelijkheden is de EQV 300 overtuigend flexibel: thuis via de wallbox of via een stopcontact of onderweg bij openbare laadstations. U kunt de EQV 300 bijzonder snel opladen via een krachtig IONITY-snellaadstation met een vermogen van maar liefst 350 kW. Ook via een wallbox laadt u tot maar liefst 22 kW vele keren sneller op dan vanuit een standaardstopcontact. 

Heeft u interesse?

U kunt zich alvast verheugen op de komst van de nieuwe EQV. Laat uw e-mailadress achter in onderstaand formulier, dan houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws over dit model. Zo laten wij u bijvoorbeeld direct weten wanneer hij te bezichtigen is, of wanneer het voor het eerst mogelijk is om een proefrit te maken!

 

Inschrijven informatie Concept EQV

Uw persoonlijke gegevens


Waarom kiest u voor Stern Auto?

  • 11 vestigingen in Nederland
  • Dé Mercedes-Benz dealer
  • Persoonlijke service
  • Hoge klanttevredenheid
D550933-World-premiere-of-the-Concept-EQV-Concept-EQV-Mercedes-Benz-is-providing-an-insight-into-the-electric-future-of-the-premium-MPV.jpg