De nieuwe Mercedes-Benz EQV

De nieuwe Mercedes-Benz EQV! Deze van is 100% elektrisch en past zo perfect bij de EQ familie. Prijzen zijn op dit moment nog niet bekend. De daadwerkelijke introductie zal volgend jaar plaatsvinden. Bent u geinteresseerd en wilt u als eerste het laatste nieuws over de EQV ontvangen? Meld u dan aan voor onze EQV nieuwsbrief!

De Mercedes-Benz EQV wordt begin 2020 verwacht!

Nog maar even wachten...

Door de speciaal voor de EQ-familie ontworpen designelementen krijgen het exterieur en het interieur van de EQV 300 de karakteristiek spannende en progressieve uitstraling. Zoals u dat van een Mercedes-Benz Van gewend bent. 

Ook voor wat betreft de oplaadmogelijkheden is de EQV 300 overtuigend flexibel: thuis via de wallbox of via een stopcontact of onderweg bij openbare laadstations. U kunt de EQV 300 bijzonder snel opladen via een krachtig IONITY-snellaadstation met een vermogen van maar liefst 350 kW. Ook via een wallbox laadt u tot maar liefst 22 kW vele keren sneller op dan vanuit een standaardstopcontact. 

Heeft u interesse?

U kunt zich alvast verheugen op de komst van de nieuwe EQV. Laat uw e-mailadress achter in onderstaand formulier, dan houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws over dit model. Zo laten wij u bijvoorbeeld direct weten wanneer hij te bezichtigen is, of wanneer het voor het eerst mogelijk is om een proefrit te maken!

 

Inschrijven informatie Concept EQV

Uw persoonlijke gegevens


Waarom kiest u voor Stern Auto?

  • 11 vestigingen in Nederland
  • Dé Mercedes-Benz dealer
  • Persoonlijke service
  • Hoge klanttevredenheid
D550933-World-premiere-of-the-Concept-EQV-Concept-EQV-Mercedes-Benz-is-providing-an-insight-into-the-electric-future-of-the-premium-MPV.jpg