Stern Auto Exclusief heeft wederom twee AMG primeurs!

06-06-2018 13:18

Op donderdagavond 31 mei jl. vond de twaalfde editie van Stern Auto Exclusief plaats op Slot Zeist. De relaties van Stern Auto werden tijdens dit unieke evenement, waar hospitality en klantbeleving traditiegetrouw centraal staan, getrakteerd op variététheater van de Ashton Brothers en de eerste exclusieve previewing in Nederland van de Mercedes-AMG GT63 S 4MATIC+ Edition 1 en de nieuwe Mercedes-AMG G63 Edition 1.

Stern Auto Exclusief 2018

Stern Auto Exclusief Donderdagavond 31 mei jl. vond op Slot Zeist de twaalfde editie van Stern Auto Exclusief plaats. Na tal van exclusieve locaties waar het evenement de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden was het dit jaar tijd voor een vernieuwend concept. De twaalfde editie van het unieke evenement van Stern Auto stond daarom in het teken van beleving. Dat was ook terug te zien in de keuze van het entertainment. De Ashton Brothers zorgde met variététheater voor een avondvullend, komisch en culinair programma. Met de voorstelling Ashtonia brachten zij meer dan 800 relaties van Stern Auto een show vol muziek, acrobatiek en cabaret.

AMG Primeurs

Als AMG Performance Center heeft Stern Auto een naam hoog te houden als het gaat om exclusieve primeurs. Verkoop directeur Floris Hoefsloot onthulde ook dit jaar twee bijzondere auto’s. De Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ Edition 1 en de Mercedes-AMG G63 Edition 1 werden op Slot Zeist voor het eerst getoond aan het Nederlandse publiek. De magno grijze Mercedes-AMG GT63 S 4MATIC+ Edition 1 is voorzien van 4 liter twinturbo V8 met 639 pk en 900 Nm aan koppel. Dankzij 21 inch velgenen het AMG Aerodynamica Package is deze gelimiteerde AMG een imposante verschijning. De witte G63 Edition 1, met rode accenten op de stoelen, velgen, remklauwen en spiegels, heeft een 4.0 liter V8 motor met 577 pk en 850 Nm koppel. Dat is 45 pk meer dan de G63 van de vorige generatie en garandeert een 0 tot 100 km/h sprint van slechts 4,5 seconden. 

Mercedes-AMG GT63 S 4-Door Coupe

Mercedes-AMG G63 Edition 1

Succesvolle partnerships

Niet alleen de spiksplinternieuwe voertuigen trokken de aandacht tijdens de twaalfde editie van Stern Auto Exclusief. Ook de goede relatie met trouwe partners Velthuyse Mulder Vermogensbeheerder en Gassan Diamonds stonden centraal. Velthuyse Mulder Vermogensbeheerder is al geruime tijd een trouwe partner en was deze avond aanwezig met meer dan honderd relaties. Met Gassan Diamonds, die tevens op het evenement aanwezig was met de mooiste sieraden en horloges, heeft Stern Auto al meer dan tien jaar een unieke samenwerking.

Ashtonia Slot Zeist

Over Stern Auto B.V.

Stern Auto is dé Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland. Met elf vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal. Met de focus op onderhoud, reparatie en verkoop van personen-, bestel- en vrachtwagens staat Stern Auto garant voor zorgeloze mobiliteit. Als onderdeel van de beursgenoteerde Stern Groep biedt het een ruim pakket aanvullende services aan zoals verhuur, lease, schade, verzekeringen, onderhoudscontracten en wagenparkbeheer.

Stern Auto Exclusief

----

einde persbericht

----

Contactpersonen:

Stern Auto B.V.: Jan-Willem Lamers, 030-264 44 19