Stern Auto per direct lid van de FC Utrecht Business Club

07-03-2019 12:11

Afgelopen week is Stern Auto toegetreden tot het zakelijk netwerk van de FC Utrecht Business Club. De Mercedes-Benz dealer ziet deze stap als logische stap na het centraliseren van alle zakelijke activiteiten in het Stern Auto Business Center in Nieuwegein. FC-Business

FC Utrecht Business Club

Stern Auto heeft in de regio Midden-Nederland binding met verschillende sportverenigingen op zowel amateur als professioneel niveau. Sinds afgelopen week is het lidmaatschap van de FC Utrecht Business Club daar aan toegevoegd. De FC Utrecht Business Club is het zakelijk netwerk van de club uit de Domstad waarbij meer dan driehonderd bedrijven aangesloten zijn. Door de omvang en de diversiteit van de aangesloten ondernemingen is de Business Club een van de meest toonaangevende zakelijke netwerken van Midden-Nederland met als gemeenschappelijke deler: Betaald Voetbal Organisatie FC Utrecht. Het lidmaatschap biedt Stern Auto onder meer toegang tot hoogwaardige business events en een verrijking van het zakelijk netwerk.

Stern Auto Business Center

De toetreding tot de FC Utrecht Business Club valt samen met een verandering binnen de Stern Auto organisatie. Sinds begin dit jaar zijn de werkzaamheden voor de zakelijke markt gecentraliseerd in het Stern Auto Business Center in Nieuwegein. Vanuit deze locatie speelt Stern Auto adequaat in op de vraag vanuit de snel groeiende en dynamische Fleet- en Leasemarkt. Door het centraliseren van al deze activiteiten is op één locatie alle expertise over fiscale regelgeving, leasevraagstukken en zakelijke mobiliteit aanwezig. Ook is er een ruim aanbod demovoertuigen beschikbaar zodat met elk model proefgereden kan worden. Tevens is het backoffice-systeem hier specifiek voor ingericht wat bijdraagt aan een snelle en secure verwerking.

Over Stern Auto B.V.

Stern Auto is dé Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland, met elf vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal. Stern Auto is goed voor ruim € 300 miljoen omzet en 400 fte. Met de focus op onderhoud, reparatie en verkoop van personen-, bestel- en vrachtwagens staat Stern Auto garant voor zorgeloze mobiliteit. Als onderdeel van de beursgenoteerde Stern Groep biedt het een ruim pakket aanvullende services aan zoals verhuur, lease, schade, verzekeringen, onderhoudscontracten en wagenparkbeheer.