Banner nieuws 1920x250.jpg

Mooie trip naar sc Heerenveen voor Ajax-relaties

03-10-2017 09:42

Ajax organiseerde in samenwerking met Stern Auto en Mercedes-Benz voor de business relaties een mooie trip naar de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. In totaal 40 relaties van Ajax en Stern Auto trapten in Almere af voor een lunch. Vervolgens brachten chauffeurs in Ajax branded Mercedes-auto’s iedereen naar het Abe Lenstra Stadion.

2-1024x576

Na de wedstrijd kwamen directeuren Menno Geelen en Edwin van der Sar langs om kennis te maken met de groep en uiteraard om de overwinning te vieren. Bovendien maakte Dennis Rommedahl de winnaar van voorspellingswedstrijd bekend. Degene met de juiste uitslag won een gesigneerd Ajax-shirt.

Driekwartier na de met 0-4-gewonnen wedstrijd stonden de chauffeurs klaar om de deelnemers terug te rijden naar Almere. Onderweg genietend van een Jupiler-biertje evalueerden de relaties het duel bij het hoofdkantoor van Stern Auto nog eens extra goed.

3-1024x576


Informeer naar de voorwaarden. Type- en vormgevingsfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen en teksten kunnen afwijken van standaard specificaties.

Top level menu