De Mercedes-Benz GLB

Binnenkort verwachten wij de nieuwe Mercedes-Benz GLB in onze showroom. Dit nieuwe model is met zijn off-road uitrusting, maar ook met zijn efficiente motor en zeven zitplaatsen ontzettend veelzijdig. Zowel geschikt als off-road krachtpatserefficiënte straatauto en ruime familieauto.

De nieuwe GLB is de eerste in zijn soort waarin de royale ruimte op een dusdanige manier volledig nieuw is vormgegeven zodat u er op elk willekeurig moment mee kunt doen waar u zin in hebt.

De prijs is bekend! De nieuwe GLB zal leverbaar zijn vanaf  € 49.189,-.

De overtreffende trap van Comfort.

Maak het u gemakkelijk. Omdat de tweede rij zitplaatsen in lengterichting kan worden verschoven wanneer dat nodig is, sluit het interieur perfect op uw levensstijl aan. Met de als optie leverbare derde rij zitplaatsen (geschikt voor een maximale lichaamslengte van 1,68 meter) kunnen er maximaal zeven inzittenden in de GLB worden vervoerd. Dankzij de stoelverwarming/-ventilatie heerst er altijd een weldadig klimaat aan boord.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van al het nieuws omtrent dit nieuwe model? Vul dan onderstaand formulier in, dan ontvangt u als eerste het laatste nieuws over de Mercedes-Benz GLB!

Vanaf € 49.189,-

Waarom kiest u voor Stern Auto?

  • 11 vestigingen in Nederland
  • Dé Mercedes-Benz dealer
  • Persoonlijke service
  • Hoge klanttevredenheid
GLB 314 1.jpg

Ja, ik wil graag meer informatie over de Mercedes-benz GLB

Uw persoonlijke gegevens


Type- en zetfouten voorbehouden.
GLB 314 2.jpg
GLB 314 3.jpg