De cabriolet is de zesde variant van de huidige S-Klasse familie en de eerste open vierzitter van Mercedes-Benz in de topklasse sinds 1971. Hij biedt een gedistingeerd en exclusief design, de toptechnologie van de S-Klasse en een uitgebreid klimaatregelingsconcept met bescherming tegen tocht en wind, zoals intelligente klimaatregeling voor open auto’s.

De Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet is al leverbaar vanaf € 175.771,-

De nieuwe S-Klasse springt in het oog. Het carrosseriedesign combineert stijlvolle soevereiniteit met sportieve elegantie. De opwindende karakterlijn, de driedimensionale grille en de innovatieve koplampen en achterlichten in moderne led-technologie typeren het hoogtechnologisch karakter van de S-Klasse en accentueren daarmee ook optisch zijn voorbeeldfunctie voor andere limousines wereldwijd.

De sfeer in het royale interieur is geschapen voor uw welbevinden: u kunt er ontspannen en geconcentreerd werken. Met zijn harmonieus afgestemde materiaal- en kleurconcept presenteert het exclusieve interieur zich als gegoten. De stevig uitgevoerde afwerking en de hoogwaardige oppervlakken stralen een ambachtelijke verwerking uit en zijn een echte blikvanger.

Interesse? Vraag online een proefrit of offerte aan.

 

Fotoalbum Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet

Vanaf € 175.771,-