BTW voordeel op de GLC!* Alleen bij Stern Auto!

Altijd al een Mercedes-Benz GLC willen rijden? Dan is het nu het moment om dat ook écht te gaan doen! Want Stern Auto laat nu tijdelijk de 21% BTW weg op een nieuwe Mercedes-Benz GLC uit voorraad! Jazeker, u krijgt dus korting op een nieuwe Mercedes-Benz GLC uit voorraad, gelijk aan het BTW-bedrag.*

Deze actie is alleen geldig op Mercedes-Benz GLC actiemodellen uit voorraad. Wees er dus snel bij zolang de voorraad strekt! Ziet u een Mercedes-Benz GLC waar u interesse in heeft? Of wilt u een proefrit aanvragen? Neem dan snel contact op of bekijk hieronder onze gehele voorraad!

 

Button aanbod glcs

 

De GLC: Stoer en krachtig

Het dynamische design van de GLC straalt sterke aantrekkingskracht uit. De karakteristieke SUV-voorkant met de compacte overhang, de driedimensionale grille met dubbele lamellen en centraal geplaatste ster volgen de succesvolle nieuwe designlijn. De opvallende koplampen zijn, indien gewenst, beschikbaar in volledige LED-technologie en geven de Mercedes-Benz GLC een krachtige uitstraling.

De Mercedes-Benz GLC is het beste van twee werelden - comfortabel én sportief. De teams op onze vestigingen staan graag voor u klaar om u te adviseren over de GLC die bij u past. Met in totaal elf vestigingen is Stern Auto dé Mercedes-Benz dealer van Nederland en altijd dichtbij. Vraag online een offerte of proefrit aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen via 088-292 2222.

Klik hier om de inruilwaarde van uw auto te berekenen!

Vanaf € 60.458,-

Stern Auto - de GLC specialist

  • 11 vestigingen in Nederland
  • Ruim 100 GLC's ingekocht
  • Persoonlijke service
  • Hoge klanttevredenheid
GLC 1.jpg
GLC-interieur.jpg

Wanneer stapt u in uw nieuwe GLC?

Ervaar de GLC zelf tijdens een overtuigende proefrit. Wij staan graag voor u klaar om u kennis te laten maken met dit topmodel.

Proefrit aanvragen »

 

interieur
Profiteer maximaal
 
* Informeer naar de voorwaarden. Actie is geldig zolang de voorraad strekt. Druk- en zetfouten voorbehouden. Alleen geldig voor de nieuwe GLC actiemodellen uit voorraad. Niet in combinatie met andere acties. Voor meer informatie, neem contact op met uw verkoopadviseur. Omdat het in Nederland verplicht is om de BTW af te dragen, bedraagt het voordeel in de praktijk 17,36% over de totale prijs van de auto inclusief de opties. Er wordt geen korting verleend over de BPM belasting. Actie is geldig op de voorraadvoertuigen regulier en lease editions. Uitgesloten zijn de modelvarianten/motorisaties: AMG-modellen van bovenstaande modeltype.