Kopen vanaf

€ 51.961

Private lease € 804

€ 794

Business lease

€ 519

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

De CLA Shooting Brake is dynamisch in de meest opwindende en innovatieve vorm. Het sterrenpatroon in de grille, de markante en krachtig ogende achterkant en de sportief ogende Mulitbeam LED-koplampen. Het zijn kenmerken die de CLA Shooting Brake een esthetische verschijning maken. Aan de binnenzijde ervaar je merkbaar een nieuw ruimtegevoel. Geniet van Avant-gardistisch design, digitale beleving én een comfortabele rijervaring.

Vraag vrijblijvend een proefrit 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake uitvoeringen

Mercedes-AMG CLA Shooting Brake

Met het sportieve en functionele design staan de Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC en de CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake voor enorm veel rijplezier en geschiktheid voor dagelijks gebruik in het segment van de compacte sportwagens. De 100 km/h bereik je al binnen 4,0 seconden met de CLA 45 S 4MATIC+.

Mercedes-Benz CLA 250 e Shooting Brake

Wist je dat de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake ook als hybride verkrijgbaar is? Maak kennis met de CLA 250 e! De CLA 250 e is voorzien van 450nm aan koppel dankzij de 218pk sterke Plug-in Hybrid motor. Onder perfecte omstandigheden heeft de CLA 250 e een elektrisch bereik van maximaal 80 kilometer en is daarmee uitermate geschikt voor alle ritten in en rondom de stad. De mogelijkheid om in 100% elektrische modus te rijden bespaart jou dagelijks aanzienlijk veel brandstof!

Downloads

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Mercedes-Benz CLA Shooting Brake? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake zelf ervaren?

Ontdek de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze negen vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Uitdagende uitstraling

De Mercedes-Benz CLA Shooting Brake heeft een uitdagende en persoonlijke uitstraling. De frameloze ruiten en aflopende daklijn benadrukken zijn krachtige karakter. Maar je hoeft zeker niet in te leveren op bagageruimte. Met een volume van 505 liter neem je je spullen altijd gemakkelijk mee.

Een CLA Shooting Brake nieuw of tweedehands op voorraad

Rijd je liever gelijk weg in een nieuwe Mercedes-Benz CLA Shooting Brake? Dat kan! Kies dan voor een nieuwe of tweedehands CLA Shooting Brake uit onze voorraad. Bij Hedin Automotive hebben we een groot aanbod met verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden klaar staan. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren. En als je kiest voor een Mercedes-Benz CLA Shooting Brake occasion ontvang je 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK!

Mercedes-Benz specialist Hedin Automotive

Hedin Automotive is dé Mercedes-Benz dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en leasing tot onderhoud en schadeherstel: Hedin Automotive biedt een breed scala aan mobiliteitsdiensten.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Is de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake ook verkrijgbaar als hybride?

De Mercedes-Benz CLA Shooting Brake is nu verkrijgbaar als mild-hybrid en volledige hybride.  

Is de Mercedes-Benz CLA ook verkrijgbaar als Coupé?

De Mercedes-Benz CLA is ook verkrijgbaar als Coupé, genieten van sportief design? Bekijk de CLA coupé hier.

Kun je de CLA Shooting Brake ook leasen?

Jazeker, Hedin Automotive biedt de CLA Shooting Brake aan via private lease en via zakelijke lease.