Afleveringen waar wij trots op zijn.

valkdegroot.jpg

Van der Valk + de Groot

Wanneer: 11 juli 2019
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter 314
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.valkdegroot.nl
Bijzonderheden: Een aflevering van een Sprinter 314 voorwielaandrijving voor Van der Valk + de Groot. De Sprinter heeft een huisvuil opbouw van Terberg Matec. De auto gaat ingezet worden om huisvuil op te halen op plekken waar de grote trucks moeilijk kunnen komen. Veel mooie kilometers toegewenst!

agerberg1.jpg

Agterberg B.V.

Wanneer: 21 juni 2019
Geleverd: 3x Citan
Door: Stern Auto Nieuwegein
Website: www.agterberg.nl
Bijzonderheden: Agterberg B.V. verzorgt grond-, weg en waterbouw, grootgroenvoorziening en cultuurtechnische werken. Een echt familiebedrijf wat al ruim 65 jaar ''Mensenwerk achter Vanzelfsprekendheid'' hoog in het vaandel heeft staan.

Amboina1.jpg

Amboina

Wanneer: 21 juni 2019
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinters
Door: Stern Auto Nieuwegein
Website: www.amboina.com
Bijzonderheden: Alweer de 7e sprinter die we hebben mogen afleveren bij Amboina. De groothandel voor aziatische producten. Wij danken Amboina voor het grote vertrouwen in de Sprinter. 

Dutch-offshore.jpg

Dutch Offshore

Wanneer: 22 januari 2019
Geleverd: 2 x Mercedes-Benz Vito's 114
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.dutchoffshore.com
Bijzonderheden: Onlangs hebben we deze Mercedes-Benz Vito's 114 geleverd aan Dutch Offshore in Amsterdam. De Vito's zijn een mooie weerspiegeling van de grote van het bedrijf waar Dutch Offshore voor staat!

van-maanen.jpg

Van Maanen Elektramontage

Wanneer: 16 januari 2019
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter V6
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.vanmaanenelektra.nl
Bijzonderheden: Onlangs hebben we deze Mercedes-Benz Sprinter geleverd aan Van Maanen Elektramontage. Deze 6 cilinder Sprinter heeft een moter met 190pk, 7 traps automaat, 3,5t trekhaak, “musthave” zonneklep, dubbelcabine, MBUX multimediasysteem met camera en daarnaast nog veel meer mooie eigenschappen.

pijl buitenleven.jpg

Pijl Buitenleven

Wanneer: 16 januari 2019
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter V6
Door: Stern Auto Veenendaal
Website:  www.pijlbuitenleven.nl
Bijzonderheden: Onlangs hebben we deze Mercedes-Benz Sprinter aan Pijl Buitenleven geleverd. Deze 6 cilinder Sprinter met een moter van 190pk en 7 traps automaat is een genot om mee te rijden. Ook heeft Mercedes een fantastisch multimedia systeem in handen met de MBUX en de geïntegreerde camera. Ook voor Pijl Buitenleven kon de “musthave” zonneklep niet ontbreken.

krop.jpg

Tegelzet- & afbouwbedrijf KROP

Wanneer: 16 januari 2019
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter V6
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.tegelzetbedrijfkrop.nl
Bijzonderheden: Onlangs hebben we deze Mercedes-Benz Sprinter geleverd aan Rowin Krop van Tegelzet- & afbouwbedrijf KROP. Deze 6 cilinder Sprinter heeft o.a. een moter met 190pk, 7 traps automaat, 3,5t trekhaak, leder, “musthave” zonneklep, elektrische sluithulp en een 10,25inch MBUX multimediasysteem met 360 camera.

veseli-transport.jpg

Veseli Transport

Wanneer: 15 januari 2019
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter 316
Door: Stern Auto Veenendaal
Bijzonderheden: De mannen bij Veseli Transport zijn echte kilometer vreters en hebben daarom hun huidige Mercedes-Benz wagenpark uitgebreid met deze nieuwe Sprinter 316. Als transporteur weten zij als geen ander hoe snel je schades hebt in het verkeer en daarom is de nieuwste aanwinst uitgerust met een 360 graden camera, led koplampen en achterlichten, adaptieve cruisecontrol en chauffeursassistentie pakket.

MSO.JPG

MSO

Wanneer: 11 januari 2019
Geleverd:  13 x Mercedes-Benz Citan 108CDI KA L
Door: Stern Auto Nieuwegein
Website: www.mso.com
Bijzonderheden: Op vrijdag avond 11 januari jl. had MSO ICT dienstverlening uit Nieuwegein (hierna MSO) een nieuwjaarsbijeenkomst georganiseerd voor haar binnen- en buitendienst medewerkers. Reinder Wiersema van MSO had in overleg met en Antoine Demmers van Auto Lease Vitesse en met Jacot Burgers van Stern Auto B.V. een verrassingsaflevering gepland, voor de 13 MSO buitendienst medewerkers. Op deze bijzondere avond kregen namelijk de 13 buitendienst medewerkers van MSO geheel onverwacht hun nieuwe zwarte Mercedes-Benz Citan 108CDI KA L in ontvangst.

Moma.jpg

Montage- en adviesbureau Moma

Wanneer: 14 januari 2019
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter V6
Door: Stern Auto Nieuwegein
Website:  www.montageadviesbureaumoma.nl
Bijzonderheden: Vorige week heeft Stern Auto Nieuwegein deze Mercedes-Benz Sprinter V6 mogen afleveren aan Montage- en adviesbureau Moma uit Soesterberg. Deze Sprinter is onder andere voorzien van het nieuwe MBUX systeem met 10,25" scherm, lederen stoelen, LED verlichting en nog heel veel meer!

Wijnveen-klein.jpg

Wijnveen Aluminiumbouw

Wanneer: 11 januari 2019
Geleverd: Sprinter 314 FWD
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.wijnveen-alu.nl
Bijzonderheden: Vandaag heeft Stern Auto Veenendaal deze Sprinter 314 FWD afgeleverd aan Wijnveen Aluminiumbouw uit Wageningen.

vandervalk+degroot-klein.jpg

Van der Valk + de Groot

Wanneer: 4 januari 2019
Geleverd: Sprinter 514 L2H2 RWD en een Sprinter 514 L3H2 RWD
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.valkdegroot.nl
Bijzonderheden: Vorige week heeft Stern Auto Veenendaal een nieuwe Sprinter 514 L2H2 RWD en een Sprinter 514 L3H2 RWD afgeleverd bij Van der Valk + de Groot. Beide auto’s hebben een laadruimte inrichting van Bakker Carrosserie.

Electronic-Logistics-B.V.-klein.jpg

Electronic Logistics B.V.

Wanneer: 22 november 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.electronic-logistics.nl
Bijzonderheden: Op 22 november heeft Stern Auto de eerste nieuwe generatie Sprinter mogen leveren aan ‘Electronic Logistics B.V.’ te Zeewolde wat voor hen tevens de eerste Mercedes-Benz via Stern is. Het gaat om een Mercedes-Benz Sprinter 316 L2H2 waarin o.a. een automaat, een 360 graden camera, LED verlichting en adaptieve cruisecontrole aanwezig is. De bestelwagen zal worden ingezet voor distributie van elektronica in de Benelux.

lunteren.jpg

Jan van Veldhuizen Glas- en schildersbedrijf

Wanneer: 02 november 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Vito 119 XL
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.glasenschildersbedrijf.nl

Streetfurniture2.jpg

Streetfurniture Montage B.V.

Wanneer: 23 oktober 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Nieuwegein
Website: www.streetfurnituremontage.nl
Bijzonderheden: Dinsdag 23 oktober heeft onze collega Benedict van Westing deze Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI 6 cilinder afgeleverd aan Streetfurniture Montage. Streetfurniture Montage B.V. is gespecialiseerd in het transporteren, plaatsen en monteren van straatmeubilair. Ook digitale reizigersinformatie op bus- en treinstations behoren tot de werkzaamheden die zij kunnen verrichten.

Wolterman.jpg

Jaap van Reeuwijk B.V.

Wanneer: 10 september 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Nieuwegein
Website: www.jaapvanreeuwijk.nl
Bijzonderheden: Afgelopen zaterdag nam Jaap van Reeuwijk uit Lexmond zijn 20ste Mercedes-Benz bedrijfswagen in gebruik in samenwerking met Wolterman lease. Jaap van Reeuwijk begon in 1992 als zelfstandige hovenier. Nu, vele jaren later is het bedrijf gegroeid naar een professionele onderneming met circa 35 goed opgeleide mensen.

tomin-almere-hilversum.jpg

Tomin Groep

Wanneer: 4 juni 2018
Geleverd: 25 x Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Almere
Website: www.tomingroep.nl
Bijzonderheden:
 Maar liefst 25 nieuwe Mercedes-Benz Sprinters voor Tomin Groep. Door Jos Mulder voorzien van een kiepende laadbak, zwaailampen en gereedschapskisten.

aflevering_wacker_neuson.jpg

Wacker Neuson

Wanneer: 4 juni 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter 316CDI L2H2
Door: Stern Auto Amersfoort
Website: www.wackerneuson.nl
Bijzonderheden:
 Deze prachtige Sprinter is onder andere voorzien van een bedrijfswageninrichting door SternTec (wandkasten, werkbank, compressor, 2500W omvormer en hydrolische lift), zwaailampbalk, automaat en standkachel. 

Aflevering-TipFin-BV.jpg

TipFin B.V.

Wanneer: 16 april 2018
Geleverd: Mercedes-Benz V-Klasse
Door: Stern Auto Nieuwegein
Bijzonderheden:
 Ronald Stolk, eigenaar van TipFin B.V., heeft met veel plezier deze prachtige V 220 d in ontvangst genomen. De auto is voorzien van een dubbele cabine en beschikt over onder andere lederen bekleding. 

Aflevering-Driessen-Food.jpg

Driessen Food

Wanneer: 13 april 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Nieuwegein
Website: www.driessenfood.nl
Bijzonderheden:
 Driessen Food uit Bunnik is eigenaar geworden van maar liefst 7 nieuwe Sprinters! Alle auto's zijn uigerust met een koelingssysteem om zo het voedsel op de juiste temperatuur te houden tijdens transporten. 

aflevering-holland-water.jpg

Holland Water

Wanneer: 5 april 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: Stern Auto Nieuwegein
Website: www.hollandwater.com
Bijzonderheden: 
Tijdens het jaarlijkse Voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg heeft Stern Auto Nieuwegein 4 prachtige nieuwe Mercedes-Benz Vito’s mogen afleveren aan Holland Water. De organisatie was de trotse hoofdsponsor tijdens deze informatieve bijeenkomst.

Aflevering-van-der-valk-+-de-groot.jpg

Van der Valk + De Groot

Wanneer: 28 november 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter 516
Door: Stern Auto Nieuwegein
Website: www.vakdegroot.nl
Bijzonderheden: 
Deze Sprinter is voorzien van zonnepanelen en een lithium accusysteem waardoor er minder C0² wordt uitgestoten. Ook is de bus voorzien van de nieuwste camerasystemen. 

Golf-Supplies.jpg

Dutch Golf Supplies

Wanneer: 10 november 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Vito  
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.dutchgolfsupplies.nl
Bijzonderheden: 
Deze Vito is onder andere voorzien van onder andere een exterieur pakket, comfort tussenschot, elektrisch inklapbare buitenspiegels, Led intelligent light system en een chrome grill.

Vito-Multiliften.jpg

Multiliften B.V.

Wanneer: 10 november 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Vito  
Door: Stern Auto Veenendaal

MJ-Bloem.jpg

MJ Bloem (voorheen Oudshoorn bloemen & woondecoraties)

Wanneer: 7 november 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Amersfoort
Website: www.mjbloem.nl
Bijzonderheden: De oude Sprinter is vervangen voor deze nieuwe Mercedes-Benz Sprinter. De nieuwe Sprinter is voorzien van de nieuwe huisstijl van MJ Bloem.

Vincent-kok-schilderwerken.jpg

Vincent Kok Schilderwerken

Wanneer: 7 november 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Vito 114 Aut. Sport Edition 
Door: Stern Auto Amersfoort
Bijzonderheden: Deze Vito is voorzien van een dubbele cabine, 19" AMG Velgen, Led Intelligent Light System en een sportpakket met sportbumperkit en sportuitlaat.

Omega-Logistics.jpg

Omega Logistics

Wanneer: 20 oktober 2017
Geleverd: 5x Mercedes-Benz Sprinter 516 Bakwagen
Door: Stern Auto Nieuwegein
Website: www.omegalogistics.nl
Bijzonderheden: Deze bakwagens hebben een geconditioneerde opbouw van Carrosseriefabriek Harderwijk en worden ingezet om apotheken te bevoorraden.

Van eldik coatings.jpg

Van Eldik Coatings

Wanneer: 11 oktober 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Vito 
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.vaneldikcoatings.nl
Bijzonderheden: Mercedes-Benz Vito met 7 traps automaat.

van-der-Voort-Hoogwerkers.jpg

Van der Voort Hoogwerkers

Wanneer: 18 september 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Vito 114 L
Door: Stern Auto Nieuwegein
Website: www.hoogwerkers.nu

van-Dusschoten.jpg

Autoverhuur van Dusschoten

Wanneer: 22 september 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Vito 111 CDI L
Door: Stern Auto Amersfoort
Website: www.vandusschoten.nl
Bijzonderheden: 5x een Mercedes-Benz Vito 111 CDI L ' Bestelwagen van het jaar' uitvoering.

aflevering-albertos.jpg

Alberto's Italian

Wanneer: 14 september 2017
Geleverd: Vito ''Bestelauto van het jaar editie"
Door: SternTrucks Nijkerk
Website: www.albertositalian.nl
Bijzonderheden: Deze prachtige Vito is voorzien van koeling voor horeca gebruik van VebaBox. Ook is hij standaard voorzien van sidebars, trekhaak, airco, houtenvloer in de laadruimte, passagiersbank en radio met bluetooth.

Guler-beveiligingstechniek2.jpg

Guler Beveiligingstechniek

Wanneer: 5 september 2017
Geleverd: Mercedes-Benz XL V-Klasse 250
Door: Stern Auto Nieuwegein
Website: www.gulerbeveiliging.nl
Bijzonderheden: Deze XL V-Klasse 250 is ondere andere uitgerust met een zeer betrouwbaar klasse 3 alarm. Perfect voor Guler Beveiligingstechniek.

medibrand.jpg

Medibrand

Wanneer: 7 augustus 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.firefirst.nl
Bijzonderheden: Deze Vito is ondere andere uitgerust met 19" AMG velgen, 190 PK, automaat, climatecontrole, dubbele cabine, V-Klasse spiegels en sierlijsten, camera en lederen bekleding.

hardemanvanharten.jpg

Hardeman | van Harten

Wanneer: 7 augustus 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.hardeman-vanharten.nl
Bijzonderheden: Deze nieuwe Mercedes-Benz Sprinter is uitgerust de 6 cilinder motor met maar liefst 190 PK. Daarnaast voorzien van automaat, dubbele cabine, xenon met LED verlichten en 3,5t trekhaak.

apetito.jpg

Apetito

Wanneer: 7 augustus 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.apetito.nl
Bijzonderheden: Deze nieuwe Mercedes-Benz Sprinter is uitgerust met een moderne koel/vries inrichting. 

RenRKeukendesign.jpg

R&R keukendesign

Wanneer: 16 juli 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.renrkeukendesign.nl
Bijzonderheden: Eigenaar Ron van Geffen heeft een prachtige Sprinter in gebruik genomen. Natuurlijk is ook hier gekozen voor de unieke en sterke 6 cilinder met 190pk.

dutchmovingmedia.jpg

Dutch Moving Media

Wanneer: 11 juli 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Citan
Door: Stern Auto Nieuwegein
Website: www.dutchmovingmedia.nl/
Bijzonderheden: Wederom een prachtige Citan voor Dutch Moving Media.

willemsen-infra.jpg

Willemsen infra B.V.

Wanneer: 26 juni 2017
Geleverd: 4 x Mercedes-Benz Citan
Door: Stern Auto Nieuwegein
Website: www.willemseninfrabv.com
Bijzonderheden: Vier schitterende Mercedes-Benz Citans voor Willemsen infra B.V.

degraafvishandel.jpg

De Graaf's Vishandel

Wanneer: 25 juni 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Citan
Door: Stern Auto Amersfoort
Website: www.ticovis.nl
Bijzonderheden: Een schitterende Mercedes-Benz Citan voor De Graaf's Vishandel. Deze Citan is voorzien van waterbestendige koelisolatie in de laadruimte en afgewerkt volgens de HACCP-norm.

20170623-Slaapspeciaalzaak-Slapen-doe-je-Zo.jpg

Slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo

Wanneer: 21 juni 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Amersfoort
Website: www.slapendoejezo.nu
Bijzonderheden: Een schitterende Mercedes-Benz Sprinter voorzien van volledig betimmerde laadruimte, RVS sidebars en alarm klasse III.

foto-2-kloppers314x175.jpg

Klopper Aannemers B.V.

Wanneer: 15 juni 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Citan
Door: Stern Auto Nieuwegein
Website: www.klopperaannemers.nl
Bijzonderheden: Een schitterende Mercedes-Benz Citan 108 voor Klopper Aannemers B.V. uit Breukelen.

v-klasse314x175.jpg

Van de Werken Lisianthus B.V.

Wanneer: 13 juni 2017
Geleverd: Mercedes-Benz V250d Avantgarde Edition
Door: Stern Auto Nieuwegein
Website: klopperaannemers.nl
Bijzonderheden: Een schitterende V250d Avantgarde Edition voor Peter van Van de Werken Lisianthus BV. Peter is trots, maar zijn twee kleine mannen nog veel trotser!

schildersbedrijf-ernst314x175.jpg

Schildersbedrijf E. van Ernst

Wanneer: 26 mei 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Citan
Door: Stern Auto Amersfoort
Bijzonderheden: Een prachtige Mercedes-Benz Citan voor Schildersbedrijf E. van Ernst uit Apeldoorn.

kopperaannemer-website.jpg

Klopper Aannemers

Wanneer: 15 mei 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Citan
Door: Stern Auto Nieuwegein
Website: www.klopperaannemers.nl
Bijzonderheden: Een prachtige Mercedes-Benz Citan 108 voor Klopper Aannemers uit Breukelen. 

black-edition-website.jpg

Eric Bruinen Las- en Montagebedrijf

Wanneer: 15 mei 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Nieuwegein
Bijzonderheden: Een Mercedes-Benz Sprinter, black edtion, voor Eric Bruinen Las- en Montagebedrijf.

de-Witgoedpartner-website.jpg

Witgoedpartner B.V.

Wanneer: 5 april 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: Stern Auto Utrecht
Website: www.dewitgoedpartner.nl
Bijzonderheden: Twee keer een Mercedes-Benz Vito 111 cdi voor Witgoedpartner B.V. uit Heteren.

image3-website.jpg

Paul Pronk Hoveniers

Wanneer: 5 april 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Amsterdam Zuidoost
Website: pphoveniers.nl
Bijzonderheden: Twee keer een Mercedes-Benz Sprinter voor Paul Pronk Hoveniers uit Amsterdam.

Boekbinderij-den-Broeder-website.jpg

Binderij Den Broeder

Wanneer: 4 april 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Amersfoort
Website: binderijdenbroeder.weebly.com
Bijzonderheden: Deze Sprinter is speciaal aangepast voor het papiertransport.  

chemdryreno-website.jpg

ChemDry R&O bv

Wanneer: 3 april 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: Stern Auto Utrecht
Website: www.chemdryreno.nl
Bijzonderheden: Afgeleverd door Jacot Burgers aan de heer Kasteleijn van ChemDry R&O BV Uit Gouda.

Van Oort.jpg

Autoverhuur Van Oort

Wanneer: 24 maart 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter Bakwagen
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.autobedrijfvanoort.nl
Bijzonderheden: Twee zelfontwikkelde bakwagens door Stern Auto. 

Wijnveen-website.jpg

Wijnveen

Wanneer: 23 maart 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.wijnveen-alu.nl
Bijzonderheden: Hans Janssen heeft de tweede Mercedes-Benz Sprinter in ontvangst genomen voor Wijnveen Aluminiumbouw uit Wageningen.

Robin-van-de-Kamp-website.jpg

W.H. Van de Kamp

Wanneer: 23 maart 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.vandekampbv.nl
Bijzonderheden: Robin Van de Kamp heeft de eerste Mercedes-Benz Sprinter in ontvangst genomen voor W.H. Van de Kamp installaties en dakbedekkingen uit Barneveld.

verbeek-website.jpg

Verbeek Reclame

Wanneer: 13 maart 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.verbeekreclame.nl 
Bijzonderheden: Dit bijzonder mooie visitekaartje rijdt voor Verbeek Reclame uit Renswoude.

peters-van-ton-website.jpg

Schildersbedrijf Peters van Ton

Wanneer: 10 maart 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.petersvantonschilders.nl
Bijzonderheden: Schildersbedrijf Peters van Ton is eigenaar van 2 nieuwe Mercedes-Benz Sprinters.

michael-hoeve-website.jpg

Scan Coin

Wanneer: 7 maart 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Citan
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.scancoin.nl   
Bijzonderheden: Scan Coin uit Soest is eigenaar van 13 nieuwe Mercedes-Benz Citans.

IMG_2203 copy.jpg

Moekes maaltijd

Wanneer: 20 februari 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Amsterdam Zuidoost
Website: www.moekesmaaltijd.nl 
Bijzonderheden: Moeke kookt 100% natuurlijk & verse lunches voor kinderen op kinderopvang en scholen.

2017-02-08 ideënjagers.jpg

Ideeënjagers

Wanneer: 3 februari 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: Stern Auto Nieuwegein
Website: www.ideeenjagers.nl
Bijzonderheden: Deze rijdende denktank zal door het hele land rondrijden.

hans imming.jpg

Imming Logistics Fine Art B.V.

Wanneer: 14 januari 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter 316 L4
Door: Stern Auto Amsterdam Zuidoost
Website: www.imminglogistics.nl
Bijzonderheden: Luchtvering en geklimatiseerde laadruimte

PM_TRNL0416_05_website klein_(EL)-6.jpg

Hoens Creative

Wanneer: 15 december 2016
Geleverd: 5x Mercedes-Benz V-Klasse 2.0 Dubbelcabine + Sprinter 313 CDI
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.hoenscreative.com
Bijzonderheden: V-Klasse 2.0 Dubbelcabine

1.jpg

Gemeente Barneveld

Wanneer: 21 november 2016
Geleverd: Fuso Canter 3S13
Door: SternTrucks Veenendaal
Website: www.barneveld.nl

7.jpg

Gemeente Rhenen

Wanneer: 21 november 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter NGT
Door: SternTrucks Veenendaal
Website: www.rhenen.nl
Bijzonderheden: Sprinter NGT

aflevering Bunt website.jpg

Bouwbedrijf Bunt en Bunt Asbestsanering

Wanneer: 7 november 2016
Geleverd: Twee Mercedes-Benz Sprinter
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.buntasbestsanering.nl & www.bouwbedrijfbunt.nl
Bijzonderheden: De twee Sprinters zijn uitgerust met een 6-cilinder en dubbelcabine

croped kaki.jpg

Prinsenbouw

Wanneer: 2 november 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter 316 
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.prinsenbouw.nl
Bijzonderheden: Mercedes-Benz Sprinter 316 met 7-traps automaat

2016-10-28-8.JPG

Gemeente Barneveld

Wanneer: 1 november 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter en FUSO CANTER 
Door: G. Laseur - Stern Auto Nijkerk
Website: www.barneveld.nl
Bijzonderheden: FUSO CANTER is vanwege afmetingen ideaal voor het betreden van fietspaden en parkeergarages

afleveringvitofietsen.JPG

Donkersteeg tweewielers

Wanneer: 21 oktober 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: Stern Auto Veenendaal
Website: www.donkersteegtweewielers.nl/
Bijzonderheden: De nieuwe Vito is geleverd aan Donkersteeg tweewielers. 

20160929_121133_resized.jpg

Griekse Pita Bakkerij Irini

Wanneer: 18 oktober 2016
Geleverd: Mercedes-Benz V-klasse AMG
Door: M. Ribbers - Stern Auto Nieuwegein
Website: http://www.bakkerijen.net/utrecht/griekse-bakkerij-irini
Bijzonderheden: Eigenaar beschikt ook over een nog in nieuwstaat Viano, van Stern Auto, waar een kilometerstand van 575.000 km is bereikt

IMG_1064.JPG

Loetje

Wanneer: 12 oktober 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: Stern Auto Amsterdam Zuidoost
Website: www.loetje.com
Bijzonderheden: Mercedes-Benz Sprinter 316 met laadklep en 3.5 tons trekhaak

IMG_0450.JPG

Beuk Horeca 

Wanneer: 12 september 2016
Geleverd: 9 Mercedes-Benz Vito's, Citan en Sprinter
Door: J. Burgers - Stern Auto Nieuwegein
Website: www.beukhoreca.nl
Bijzonderheden: Full operational lease

dierenambulance-1.jpg

Dierenambulance Gooi en Vechtstreek

Wanneer: 24 augustus 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: C. de Rooy - Stern Auto Hilversum
Website: www.dierenambulance-gooivecht.nl
Bijzonderheden: SternTec heeft de vloer en deels de wanden voorzien van een epoxy antislip coating, die snel en eenvoudig schoongemaakt kan worden. Ook zijn de kasten voorzien van lades, planken voor kooien en hangmogelijkheden. Tevens is een wasbak met stromend water ingebouwd. Voorin is de bank verwisseld voor 2 stevige stoelen; meer ruimte om te bewegen en het nodige gereedschap (uit het zicht) op te bergen.

DSC00624-2.jpg

Rhima

Wanneer: 3 augustus 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: P. van der Zwan - Stern Auto Amersfoort
Website: www.rhima.nl

Untitled-1.jpg

Van Amersfoort Racing

Wanneer: 3 augustus 2016
Geleverd: 4 x Mercedes-Benz V-klasse 250 d XL
Door: P. van der Zwan - Stern Auto Amersfoort
Website: www.vanamersfoortracing.nl

Aflevering-T'Vertrouwen.jpg

Autodemontage 't Vertrouwen

Wanneer: 4 juli 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: B. van Westing - Stern Auto Nieuwegein
Website: www.sloperijhetvertrouwen.nl 
Bijzonderheden: Door het ophalen en afvoeren van oude auto's draagt Autodemontage 't Vertrouwen bij aan een schonere lucht in de stad Utrecht en omgeving. Deze Sprinter is daarom uitgerust met een Euro VI motor wat zorgt voor minder uitstoot ten opzichte van de Euro V motor. 

Aflevering-Ansink.jpg

Ansink Betondecoratie

Wanneer: 30 juni 2016
Geleverd: 2 stuks Mercedes-Benz Vito Dubbelcabine
Door: G. Laseur - SternTrucks Nijkerk
Website: www.decoratiebeton.nl 
Bijzonderheden: Ansink Decoratiebeton is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in het vervaardigen van beton decoratie producten. De gebroeders Ansink gaan beiden rijden met een 163pk sterke Vito dubbelcabine.

Aflevering-Ernsten-Timmerwerken-314px.jpg

Timmerbedrijf Hans Ernsten

Wanneer: 23 juni 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: G. Laseur - SternTrucks Nijkerk
Website: www.ernstentimmerwerk.nl
Bijzonderheden: Dit is de tweede Sprinter die is geleverd aan Timmerbedrijf Hans Ernsten en is tevens voorzien van diens nieuwe bedrijfslogo. Deze Sprinter is uitgerust met een 6-cilinder motor voor extra krachtige prestaties. 

Aflevering-Cor-Muijt.jpg

Cor Muijt Transport en Montage Werkzaamheden

Wanneer:  12 juni 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Vito 114 CDI
Door: M. Schoonhoven - Stern Auto Nieuwegein
Website: n.v.t.
Bijzonderheden: Deze Vito is uitgerust met een comfortabele 7-traps automaat in verband met de vele kilometers die het voertuig dient af te leggen. Daarnaast is deze Vito onder andere voorzien van de nieuwste audio- en navigatietechnologie, Climate Control, achteruitrijcamera en LED koplampen. Tot slot is het interieur is omgebouwd zodat er plaats is voor een slaapbed. 

Aflevering-Anatomic.jpg

Anatomic Sitt Nederland B.V.

Wanneer:  31 mei 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: M. Hoeve- Stern Auto Veenendaal
Website: www.anatomicsitt.com
Bijzonderheden: Deze Vito is uitgerust met een comfortabele 7-traps automaat in verband met de vele kilometers die het bedrijf aflegt.

Aflevering-Valk-Solutions.jpg

Valk Solutions B.V.

Wanneer:  20 mei 2016
Geleverd: 2 stuks Mercedes-Benz Citan
Door: M. van Schoonhoven - Stern Auto Nieuwegein
Website: www.valksoftware.nl

Invepro-aflevering.jpg

Invepro B.V.

Wanneer: 13 mei 2016
Geleverd: 3 stuks Mercedes-Benz Vito
Door: M. Ribbers - Stern Auto Nieuwegein
Website: www.invepro.nl 
Bijzonderheden: Invepro uit Houten is overgestapt naar Mercedes-Benz en is nu de trotste bezitter van (de eerste) drie nieuwe Vito's. 

BSS.png

BSS

Wanneer: 21 maart 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: R. de Graaf - Stern Auto Amsterdam Zuidoost
Website: www.bss-hoofddorp.nl
Bijzonderheden: Dit is de derde auto die is afgeleverd aan BSS en is tevens gespoten in de oude Vito kleur Bersteinrot metaallak.

Reklet-Vito-314px.png

Reklet

Wanneer: 17 februari 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.reklet.nl
Bijzonderheden: Deze Vito is geleverd met een 7-traps automaat en een laadlengte van 3.06 meter. 

20160204_155304_resized.jpg

MARIN

Wanneer: 15 februari 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.marin.nl
Bijzonderheden: MARIN is een internationaal opererend onderzoeksinstituut dat met behulp van geavanceerde testfaciliteiten opdrachtgevers adviseert over gedrag en veiligheid van scheeps- en offshorecontructies op zee. 

20160204_155304_resized.jpg

Frits Kool Stukadoorsbedrijf

Wanneer: 15 februari 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.fritskool.nl

miniatuur definitief.jpg

MeanderOmnium

Wanneer: 1 februari 2016
Geleverd: 3 stuks Mercedes-Benz Sprinter
Door: B. van Westing - Stern Auto Nieuwegein
Website: www.meanderomnium.nl 
Bijzonderheden: Alle drie de Sprinters zijn rolstoelvriendelijk en getest op het RDW test-circuit.

 

rioool.jpg

Geerts Rioleerbeheer

Wanneer: 15 januari 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.rioolbeheergeerts.nl

1.jpg

Taxi van Ojik

Wanneer: 07 januari 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.taxitvo.nl 

12029615_1621065718144975_3332863268639218731_o.jpg

Willem Geven Recycling B.V.

Wanneer: 14 januari 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Citan
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.geven-recycling.nl

DSC_0242.JPG

H&E Dentaal Buro BV

Wanneer: 08 januari 2016
Geleverd: Twee Mercedes-Benz Vito's
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.dentaalburo.com

20160106_164217_resized_1.jpg

Van de Haar Bouw en Onderhoud

Wanneer: 4 januari 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.vandehaarbouw-onderhoud.nl

20160106_133936_resized_1.jpg

Hoveniersbedrijf Dikkenberg

Wanneer: 02 januari 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.dikkenberghoveniers.nl

P1650004.JPG

Postcodeloterij

Wanneer: 07 december 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: P. van der Zwan - Stern Auto Amersfoort
Website: www.postcodeloterij.nl

Camper-lead-314x175px.png

Mercedes-Benz Sprinter Camper

Wanneer: oktober 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: J. Burgers - Stern Auto Nieuwegein
Bijzonderheden: Deze Sprinter is wel heel speciaal opgebouwd. Ben jij benieuwd wat er allemaal op- en aan deze Sprinter is gebouwd? Klik hier voor meer informatie.

Welzorg-lead-314x175px.png

Welzorg

Wanneer: 28 oktober 2015
Geleverd: 3 stuks Mercedes-Benz Sprinter
Door: W. Sturm - Stern Auto Almere
Website: www.welzorg.nl

IMG_3900.JPG

Van der Valk + De Groot

Wanneer: juli 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: M. Ribbers - Stern Auto Nieuwegein
Bijzonderheden: Het is een Sprinter die uitgerust is als mobiele werkplek waar vandaan een high tech rioolinspectie robot met camera wordt bestuurd.
Website: http://www.valkdegroot.nl/

IMG_5908.JPG

Taxi Middelweerd

Wanneer: 18 september 2015
Geleverd: Mercedes-Benz V-klasse
Door: M. Ribbers - Stern Auto Nieuwegein
Website: www.theomiddelweerd.nl

2014-02-28 Topvloeren artk 314x175.jpg

Topvloeren

Wanneer: 28 febrauri 2014
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: M.Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.topvloeren.com

Vanwijnen.JPG

Bouwbedrijf Van Wijnen

Wanneer:  09 september 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Citans, Vito en Sprinter
Door: J. Burgers
Website: www.vanwijnen.nl

Taxi 001 Almere.jpg

Taxi 001 Almere

Wanneer: 7 september 2015
Geleverd: Mercedes-Benz V220 d Combi Avantgarde Edition XL
Door: W. Sturm
Website: www.taxi001.nl

Yasena-lead-314px.jpg

YasenaSports

Wanneer: 1 september 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: W. Sturm
Bijzonderheden: Zeer complete Sprinter met oa. Xenon verlichting, 7-traps automaat, lichtmetalen velgen en verchroomde grille.
Website: www.yasenasports.nl

Synchro-lead-314px.jpg

Synchro

Wanneer: 31 augustus 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Citans
Door: P. van der Zwan
Website: www.synchro.nl

combigas-314px.png

Combigas B.V.

Wanneer: 20 augustus 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: W. Sturm
Bijzonderheden: Berijder Eddi de Wijn is al jarenlang een tevreden klant bij Stern Auto Almere/ Stern Trucks Almere.
Website: www.combigas.nl

Hemubo 314x175.jpg

Hemubo

Wanneer: 18 oktober 2014
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: W. Sturm
Bijzonderheden: Hemubo is een multidisciplinaire organisatie, gericht op het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten.
Website: www.hemubo.nl

Korver & Bosch 314x175.jpg

Korver & Bosch

Wanneer: 18 augustus 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: C. van Druten
Website: www.korver-bosch.nl

Van der Tol BV.jpg

Van der Tol BV

Wanneer: 10 augustus 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter 313CDI
Door: B. van Westing
Website: www.vdtolbv.nl

De Olijf Shop.jpg

De Olijf Shop

Wanneer: 10 augustus 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: M. Hoeve
Website: www.deolijfolieshop.nl

IMG_3143 314x175.jpg

KoningsKinderen

Wanneer: 1 augustus 2015
Geleverd: 14 stuks Mercedes-Benz Vito
Door: C. de Rooy
Website: www.koningskinderen.nl

Terberg.jpg

Terberg Leasing

Wanneer: 30 juli 2015
Geleverd: 10 stuks Mercedes-Benz Vito
Door: B. van Westing
Website: www.terbergleasing.nl

2015-07-21 Royal-Canin-314px.jpg

Royal Canin

Wanneer: 21 juli 2015
Geleverd: Twee stuks Mercedes-Benz Vito
Door: B. van Westing
Website: www.royalcanin.nl

Blanken-314px.jpg

T. Blanken & Zn.

Wanneer: 17 juli 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: M. Hoeve
Website: www.scharrelei.nl

RS-brandbeveiliging-314px.jpg

RS Brandbeveiliging

Wanneer: 16 juli 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: M. Hoeve
Website: www.rsbrandbeveiliging.nl

2015-07-05 Detamo.jpg

Detamo Flex Force

Wanneer: 4 juli 2015
Geleverd: 14 stuks Mercedes-Benz Citan
Door: P. Brito de Campos
Website: www.detamo.nl

Methorst-314px.jpg

Methorst Infra en Verhuur

Wanneer: 18 mei 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.methorst-zuigtechniek.nl

Benbouker-314px.jpg

Benbouker Logistiek B.V.

Wanneer: 11 mei 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.benbouker-logistiek.nl

Beambrothers-314px.jpg

BeamBrothers

Wanneer: 10 mei 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.beambrothers.nl

CargoSafe-314px.jpg

Cargo-Safe

Wanneer: 1 februari 2014
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.cargo-safe.nl

2015-06-01 Kliko 314x175.jpg

Kliko

Wanneer: 1 juni 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Bijzonderheden: Met Euro 6 motor.
Website: www.kliko.nl

2015-05-04 AP Casing lead.jpg

AP Casing B.V.

Wanneer: 5 mei 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Bijzonderheden: Een stoere Sprinter geleverd aan AP Casing B.V.

Website: www.apcasing.nl 

2015-05-04 BV Frank-artk.JPG

B.V. Frank

Wanneer: 4 mei 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: M. Ribbers - Stern Auto Nieuwegein
Website: www.bvfrank.nl

2015-04-28 AutoRent-lead.JPG

AutoRent Vitesse

Wanneer: 28 april 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Vito Tourer
Door: M. Ribbers - Stern Auto Nieuwegein
Bijzonderheden: Mercedes-Benz Vito Tourer Automaat in de nieuwe kleur Indiumgrijs Metallic.
Website: www.autorentvitesse.nl 

2015-04-22 Theo Middelweer-atk.JPG

Theo Middelweerd

Wanneer: 22 april 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: M. Ribbers - Stern Auto Nieuwegein
Bijzonderheden: Een door VDL verlengde Mercedes-Benz Sprinter. Van 5-tonner gesloten bestelwagen tot 22-persoons touringcar.
Website: www.theomiddelweerd.nl

2015-04-22 Noor-atk.jpg

Noor Amsterdam Oosterbeek

Wanneer: 22 april 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.noor-amsterdam.com

2015-03-19 Vlastuin-artk.jpg

Vlastuin Stucadoors

Wanneer: 19 maart 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter 519
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.vlastuin-stucadoors.nl

2015-02-23 V-klasse-artk.jpg

Bestax

Wanneer: 23 februari 2015
Geleverd: Mercedes-Benz V-Klasse
Door: P.v/d Zwan-Stern Auto Amersfoort
Bijzonderheden: Naast de E-klasse, Sprinters en Citans heeft Stern Auto nu ook deze prachtige V-Klasse geleverd.
Website: www.bestax.nl

2014-12-16 Eldik-artk.jpg

Van Eldik Coatings B.V.

Wanneer: 16 december 2014
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: M. Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.vaneldikcoatings.nl

2014-11-18 Afuture 314x175.jpg

Afuture

Wanneer: 18 november 2014
Geleverd: Mercedes-Benz Citan
Door: M.Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.afuture.nl

2014-08-05 Lukkien artk 314x175.jpg

Lukkien

Wanneer: 5 augustus 2014
Geleverd: Mercedes-Benz Citan
Door: M.Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.lukkien.com

2014-05-13 Interhobby artk 314x175.jpg

Interhobby

Wanneer: 13 mei 2014
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: M.Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.interhobby.nl

2014-04-25 Visser Vlees artk 314x175.jpg

Slachterij Visser

Wanneer: 25 april 2014
Geleverd: Mercedes-Benz Vito
Door: M.Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Bijzonderheden: De Vito is volledig geïsoleerd t.b.v. het vervoer van vlees.
Website: www.slachterijvisser.nl

2014-04-18 Dierenambulance 314x175.JPG

Dierenambulance Gelderse Vallei

Wanneer: 18 april 2014
Geleverd: Mercedes-Benz Citan
Door: M.Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Bijzonderheden: Stern Auto levert eerste dierenambulance Citan van Nederland. Tijdens deze aflevering waren er ongeveer 60 personen aanwezig waaronder geïnteresseerden, medewerkers en pers.
Website: dierenambulancegeldersevallei.nl

2014-01-31 Visser Vlees artk 314x175.JPG

Slachterij Visser

Wanneer: 31 januari 2014
Geleverd: Mercedes-Benz Citan
Door: M.Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Bijzonderheden: De sfeer van de landwinkel wordt prachtig doorgegeven via de fullcolor belettering op deze Citan.
Website: www.slachterijvisser.nl

2014-02-12 Scheidt & Bachmann artk 314x175.jpg

Scheidt & Bachmann Nederland B.V.

Wanneer: 12 februari 2014
Geleverd: Mercedes-Benz Citan
Door: M.Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Bijzonderheden: 3 nieuwe Mercedes-Benz Citans geleverd.
Website: www.scheidt-bachmann.nl

2014-02-03 Wijnveen artk 314x175.jpg

Wijnveen Aluminiumbouw B.V.

Wanneer: 3 februari 2014
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter
Door: M.Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Website: www.wijnveen-alu.nl

2014-01-31 Perfusie artk 314x175.jpg

Perfusie B.V.

Wanneer: 31 januari 2014
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinters
Door: M.Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Bijzonderheden: 5 nieuwe Sprinters geleverd met de nieuwste technieken en uitgerust met een inbouw van SternTec.
Website: www.perfusie.nl

2014-01-31 BM artk 314x175.JPG

B&M Koeriers

Wanneer: 31 januari 2014
Geleverd: Mercedes-Benz Citan
Door: M.Hoeve - Stern Auto Veenendaal
Bijzonderheden: Naast de geleverde Citans rijdt BM Koeriers ook meerdere Sprinters van Stern Auto.
Website: www.bmkoeriers.nl