Werkplaats 314x175.jpg

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u onderhoud, reparatie of APK keuring aan uw smart uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wilt u uw banden laten wisselen? Maak hier, eenvoudig online, een werkplaatsafspraak voor uw smart.

Maak afspraak

reparatie 314x175.jpg

Reparatie

Voor onderhoud of reparatie aan uw smart bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt vooraf altijd een indicatie van de kosten en daarnaast zijn er vaste prijzen voor de onderhoudsbeurten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Waarom Stern Auto:
>> Originele smart onderdelen
>> Speciaal opgeleide vakmensen
>> Uitgebreide technische informatie ter beschikking
>> Specialistische diagnoseapparatuur
>> Controle op technische updates
>> Heldere onderhouds- en reparatietarieven: zekerheidstarieven
>> Uitgebreid dienstenpakket, van 24-uurs service tot mobiliteitsgarantie
>> Recht op fabrieksgarantie
>> Het adres voor je (APK)

Meer informatie

Onderhoud 314x175 px.jpg

Onderhoud

Originele smart onderdelen geeft u het voordeel van een ruime ervaring in de ontwikkeling en bouw van voertuigen en onderdelen. Ze overtuigen door hun kwaliteit, beproefde veiligheid en hoge betrouwbaarheid. Bovendien zijn de originele onderdelen bijzonder voordelig door hun extreme duurzaamheid en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Onnavolgbaar en uniek: nauwkeurige fabrikantgegevens en uitgebreide controles en tests zorgen ervoor dat elk afzonderlijk origineel onderdeel van smart aan de hoge kwaliteitsnormen voldoet en volgens de nieuwste stand van de techniek is gebouwd.

Meer informatie

Membercard-314x175px_2.jpg

Stern Auto MemberCard

U kent het wel. Het bijvullen van de ruitensproeiervloeistof, de jaarlijkse APK, het vervangen van de sleutelbatterij… Een auto in topconditie vraagt het hele jaar door om goede zorg. Stern Auto introduceert de Stern Auto MemberCard: een unieke voordeelpas voor al deze zaken én meer.

Meer informatie