Diensten

Bij Stern Auto streven wij altijd naar de hoogste klanttevredenheid. Dat gaat verder dan alleen het verkoopprocess van auto's. Stern Auto biedt verschillende diensten van lease en verhuur tot garantie en schadeherstel. Onze diensten kunnen worden omschreven als een mix van hoogwaardige kennis, goed opgeleid en gemotiveerd personeel met een gegronde vakkennis. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:

smart-garantie 314x175.jpg

Garantie

Elke smart heeft een fabrieksgarantie van twee jaar. Zo kunt u lekker onbezorgd rijden. Wilt u dat onbezorgde gevoel langer vasthouden? Dan is smart forward een slimme keuze. Daarmee kunt u de garantie met één of twee jaar verlengen. Tegen een superscherp tarief.

Meer informatie

smart financieel 314x175.jpg

Leasen & financieren

Stern Auto biedt leaseoplossingen op maat aan voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen zijn zeer uitgebreid. Wij geven u graag vrijblijvend advies over leasen waarbij uw wensen vooropstaan. 

Meer informatie

Aanbod privilease 314x175 artk.JPG

Privélease

De smart is nu al te leasen vanaf € 199,- p/mnd all-in*. Vandaag aanmelden is morgen proefrijden!

Meer informatie

smart verzekeren 314x175.jpg

Verzekeren

Stern Auto biedt voordelige verzekeringen aan voor nieuwe auto’s maar ook voor occasions en bedrijfswagens. U wordt persoonlijk geadviseerd door onze experts over de optimale verzekering voor uw situatie.

Meer informatie

Schadeherstel 314x175.jpg

Schadeherstel

Stern Auto laat de schade aan uw auto professioneel repareren bij een van de schadeherstel-bedrijven van SternSchade.

Meer informatie

Verhuur 314x175.jpg

Autoverhuur

Goedkoop een auto huren? Bij SternRent kunt u online direct berekenen hoe voordelig u een personenauto kunt huren.

Meer informatie