C 160 Estate Business Solution AMG Limited

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – de Mercedes-Benz C-Klasse zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, wordt ontlast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek.

De C 160 Estate Business Solution AMG Limited garandeert technologie van het hoogste niveau met een stijlvol design. Profiteer van voordeel dat kan oplopen tot € 10.860,-. Je rijdt al in een C 160 Estate Business Solution AMG Limited vanaf € 40.995,-.

C-Klasse_Estate

Benieuwd naar de inruilwaarde van uw auto? Bereken dan eenvoudig online de taxatiewaarde van uw auto via onderstaande module. Binnen 4 stappen weet u de inruilwaarde van uw auto! Bereken uw inruilwaarde!

Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Klik dan hier. 

Waarom kiest u voor Stern Auto?

  • 11 vestigingen in Nederland
  • Dé Mercedes-Benz dealer
  • Persoonlijke service
  • Hoge klanttevredenheid
C160 Estate 1.png
C160 Estate 4.png
Actie is geldig tot en met 31 december 2019, zolang de voorraad strekt. Informeer naar de voorwaarden. Type- en zetfouten voorbehouden.
Profiteer maximaal

Interesse in de Mercedes-Benz C 160 Estate Business Solution AMG Limited?

Wilt u meer informatie of offerte aanvragen voor een Mercedes-Benz C 160 Estate Business Solution AMG Limited? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Wij staan graag voor u klaar!
Uw persoonlijke gegevens


C160 Estate 2.png
C160 Estate 3.png