Afleveringen waar wij trots op zijn.

IMG_3442.JPG

Adam Trans B.V.

Wanneer: 4 november 2019
Geleverd: Actros 2542L ENA
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Onlangs hebben wij weer een aflevering mogen doen waar we trots op kunnen zijn: 5x de Mercedes-Benz Actros 2542L ENA. Stern Trucks wenst Adam Trans veel veilige kilometers en tevens dank voor het vertrouwen door een vervolg order voor de nieuwe Actros.

Ontwerp zonder titel (3).jpg

G. Vlastuin Transport

Wanneer: 24 juni 2019
Geleverd: Actros 4163 8X4 LS SLT
Door: SternTrucks Nijkerk 
Bijzonderheden: Onlangs overhandigde SternTrucks de sleutels van een Actros 4163 8X4 LS SLT aan G. Vlastuin Transport. De zwaartransporttrekker wordt ingezet voor transporten met een treingewicht tot 250 ton. Het is de eerste Mercedes-Benz truck in het wagenpark van de Utrechtse vervoerder.
Website: www.vlastuin.eu 

BlesBanket.jpg

BlesBanket

Wanneer: 17 mei 2019
Geleverd: Atego 924L
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Vrijdag 17 mei heeft Jan Koelewijn (Bles) zijn prachtige nieuwe Atego in ontvangst mogen nemen. De carrosserie is verzorgd door Carrosseriewerk van de Weijer uit Barneveld. Vanwege het gewicht van de verkoopwagen heeft Jan voor de 6 cilinder gekozen. Het is een prachtige combinatie geworden! Wij danken Jan voor het vertrouwen en wensen hem en zijn verkoopteam veel veilige kilometers toe.

Website: www.blesbanket.nl

serve1.jpg

Servé

Wanneer: 10 mei 2019
Geleverd: 3x Atego
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Afgelopen week heeft Sterntrucks Utrecht 3 prachtige Atego's mogen afleveren aan Servé. De relatie tussen Servé Verhuurservice en Mercedes-Benz bestaat al sinds de oprichting van dit bedrijf in 1992. Al die tijd heeft de eigenaar Jan van Rijswijk gekozen voor betrouwbaarheid en een goede servicepartner als SternTrucks. Serve is dé partner in evenementbenodigdheden.

Website: www.serve.nl

Wasned.jpg

WASNED Textiel & Linnenverhuur B.V.

Wanneer: 22 januari 2019
Geleverd: 2x Antos 1833 4x2 bakwagen
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Vandaag heeft WASNED Textiel & Linnenverhuur B.V. uit Nieuwegein de 2e Antos 1833 4x2 bakwagen in gebruik genomen. De carrosserie van de twee Antossen is verzorgd door Jos Mulder uit Bunnik. Men heeft gekozen voor de 1833 motorisering. Deze heeft een motorinhoud van 10,7 liter en levert een koppel van maar liefst 1700 NM. In de tweede helft van 2019 volgen er twee middenas-aanhangers.

Website: www.wasned.nl

otte-infra.jpg

Otte Infra B.V.

Wanneer: 8 januari 2019
Geleverd: Arocs 4745LK 10x4/6
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Vandaag nam Otte Infra B.V. uit Odijk een nieuwe Arocs 4745LK 10x4/6 truck in gebruik. De Arocs is voorzien van kipper opbouw verzorgd door Gijsbertsen en wordt ingezet voor het vervoer van zand & grond. De vijfasser, geschikt voor 47 ton GVW, beschikt over Mercedes PowerShift 4 en Servotwin-besturing. Dankzij het zeer lage eigen gewicht is het netto laadvermogen van de truck optimaal!
Website: www.otteinfra.nl

Gemeente-Bunschoten.jpg

Gemeente Bunschoten

Wanneer: 8 januari 2019
Geleverd: 1 Fuso Canter 3S15 en 1 Fuso Canter 3C15
Door: SternTrucks Nijkerk 
Bijzonderheden: Vandaag heeft SternTrucks Nijkerk 2 Fuso Canters aan de Gemeente Bunschoten afgeleverd. Het gaat hier om de types 3S15 en 3C15. De carrosserie van de Canters is verzorgd door Terberg Machines uit IJsselstein.
Website: www.bunschoten.nl

Fuso-klein.jpg

Jan van IJken Oude Bouwmaterialen B.V.

Wanneer: 13 december 2018
Geleverd: Fuso Canter 7C15 Eco Hybrid
Door: SternTrucks Nijkerk 
Bijzonderheden: Op 13 december hebben we deze Fuso Canter 7C15 Eco Hybrid afgeleverd aan Jan van IJken Oude Bouwmaterialen B.V. uit Eemnes. Deze Fuso Canter is gespoten in de huisstijl van Jan van IJken door Max-Repair uit Nijkerk. De laadbak is uitgoeverd met een overbouw kraan door Carrosseriebedrijf Van de Weijer uit Barneveld.
Website:  www.oudebouwmaterialen.nl

rungis1.jpg

Rungis

Wanneer: 16 november 2018
Geleverd: 2x Mercedes Benz Atego & 1x Mercedes-Benz Antos
Door: SternTrucks Almere
Bijzonderheden: 16 november heeft SternTrucks Almere deze prachtige trucks afgeleverd aan de groente- en fruitspecialist Rungis. De Mercedes-Benz Atego's en Antos zullen ingezet worden om Nederlandse restaurants en foodprofessionals te bevoorraden met verse groente en fruit.
Website: www.rungis.nl

De-Ronde-Venen.jpg

Gemeente De Ronde Venen

Wanneer: 7 november 2018
Geleverd: Fuso Canters 3S13
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Woensdag 7 november hebben wij aan de gemeente De Ronde Venen 2 Fuso Canters 3S13 met kipper laadbak van Terberg geleverd. De Fuso Canters worden deze winter nog ingezet voor de gladheidsbestrijding binnen de gemeente De Ronde Venen. We bedanken Henk Dalebout voor het vertrouwen in Stern Trucks.
Website: www.derondevenen.nl

Hema-1-klein.jpg

Hema B.V.

Wanneer: 11 oktober 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Antos
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Afgelopen week zijn er maar liefst 6 nieuwe Antos bakwagens afgeleverd aan HEMA. De auto's zijn voorzien van het complete veiligheidspakket, waaronder Active Brake Assist 4, Side Guard Assist en een uniek truck leveling systeem. Het carrosseriebedrijf Jos Mulder BV heeft de speciale afzetframes gemonteerd.
Website: www.hema.nl

Aflevering_herpen.jpg

D. Theunisse B.V.

Wanneer: 5 oktober 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Actros Actros 2442LS
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Vandaag heeft SternTrucks Nijkerk deze jong gebruike Actros 2442LS trekker afgeleverd aan transportbedrijf D. Theunisse uit Herpen.

Wijngaard-Almere-klein.jpg

GN Wijngaard

Wanneer: 27 september 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Atego
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Op 27 september hebben we een prachtige 16-tons Mercedes-Benz Atego afgeleverd aan de firma Wijngaard in Almere. De Atego heeft een volledig aan de zijkant te openen laadbak en zware laadklep. De truck is voorzien van Active Brake Assist en Corner Eye en zal de komende jaren onder andere te zien zijn rondom de magazijnen van het GVB Amsterdam.
Website: www.wijngaardgroep.nl

Van-den-Bor-Pluimvee.JPG

Van den Bor Pluimvee

Wanneer: 24 september 2018
Geleverd: Mercedes Benz Actros 2546 LENA
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Vandaag alweer de 4e nieuwe Actros 2546 LENA afgeleverd aan Van den Bor Pluimvee in Nijkerkerveen. De aanhanger is geleverd door GS Meppel en de opbouw van de carrosserie is verzorgd door Ravenhorst in Barneveld. Het spuitwerk in de huisstijl van Van den Bor is verzorgd door Ematra uit Barneveld. Daarnaast is de auto voorzien van alle denkbare veiligheidsoptie’s, zoals Active Brake Assist 4.
Website: www.borpluimvee.com

Koopman-Cargo.jpg

Koopman Cargo

Wanneer: 21 september 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1840LS trekkers
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Afgelopen vrijdag 21 september zijn er door SternTrucks Nijkerk 3 Actros 1840LS trekkers afgeleverd aan Koopman Cargo in Nijkerk. De trekkers zijn voorzien van de 2e generatie OM470 motor en de vernieuwde aandrijflijn. Tevens zijn de auto’s voorzien van het Active Brake Assist 4 systeem.
Website: www.koopman.nl

amerongen-goed.jpg

Amerongen Transport

Wanneer: 13 september 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Arocs 3740LENA
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Vandaag heeft SternTrucks Nijkerk een Arocs 3740LENA, 8x2/6 bakwagen, voorzien van halflange cabine afgeleverd aan Amerongen Transport B.V. De opbouw in de huisstijl is verzorgd door SternTrucks Nijkerk en de opbouw van de laadbak is verzorgd door G. Vernooy Constructie uit Tiel.
Website: www.stenentransport.nl/amerongen-transport

 

veldhuizen.jpg

Van Veldhuizen Transport B.V.

Wanneer: 10 september 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1842LS
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Wederom weer een prachtige truck voor Van Veldhuizen Transport B.V.
Website: www.vanveldhuizentransport.nl

Aflevering_ODC.jpg

ODC Logistics

Wanneer: 31 augustus 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2745
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Vandaag heeft SternTrucks Utrecht deze prachtige Actros 2745 trekker afgeleverd aan ODC Logistics, een dochteronderneming van transportbedrijf van der Wal. De trekker zal gebruikt worden om oversized ladingen te transporteren.
Websitewww.vanderwal.company

Aflevering_Ben_Becker.jpg

Ben Becker Internationaal Transportbedrijf B.V.

Wanneer: 14 augustus 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 1924L
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Vandaag is deze Antos 1924L afgeleverd aan Ben Becker Internationaal Transportbedrijf B.V. in Soest. De opbouw van de laadbak is verzorgd door Jos Mulder in Bunnik.
De auto is voorzien van diverse optie’s om het nachtelijke werk eenvoudiger en veiliger te maken, zoals het befaamde Active Brake Assist 4 systeem.
Websitewww.benbecker.nl

Aflevering_united.jpg

United Hilversum

Wanneer: 2 augustus 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Atego 1330
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: De nieuwe HOL219 voor United is opgebouwd door SternTrucks Utrecht en was precies op tijd klaar om de uitzendingen van de Tour de France naar Nederland te zenden.
Websitewww.united4all.nl

Aflevering_Jean_Heybroek.jpg

Jean Heybroek

Wanneer: 2 augustus 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Deze Actros voor Jean Heybroek in Houten is voorzien van een Veldhuizen oplegger en zal ingezet worden voor het transport van verschillende onderhoudsmachines.
Websitewww.jeanheybroek.com

Aflevering_vandergeest.jpg

Transportbedrijf van de Geest

Wanneer: 27 juli 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 1830L
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: De laadbak met nieuwe laadklep is opgebouwd door carrosseriebedrijf van de Weijer uit Putten. Hiernaast is de auto voorzien van diverse optie's om het nachtelijke werk eenvoudiger èn veiliger te maken, zoals Xenon verlichting en het befaamde Active Brake Assist 4 systeem.
Websitewww.vdgeesttransport.nl

Aflevering_vanderzand_berging.jpg

Joh. van der Zand B.V.

Wanneer: 26 juli 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1848LS
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Deze Actros 1848LS voor bergingsbedrijf Johan van der Zand Waardenburg is door MAX Repair uit Nijkerk voorzien van de kenmerkende huisstijl van Johan van der Zand. De trekker is voorzien van het befaamde Active Brake Assist 4 systeem en standairco af-fabriek, wat bij deze temperaturen geen overbodige luxe is!
Website: www.joh-vd-zand.nl

Aflevering_GemeenteBarneveld.jpg

Gemeente Barneveld

Wanneer: 10 juli 2018
Geleverd: Fuso 3S13 AMT
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: De twee Fuso's zijn voorzien van een praktische openlaadbak met opbergkist door Carrosseriebouw Ravenhorst B.V.
Website: www.barneveld.nl

Aflevering_Dimetra.jpg

Dimetra Transport Scherpenzeel

Wanneer: 30 juni 2018
Geleverd: Mercedes Benz Actros 1846LS
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Afgeleverd door SternTrucks Veenendaal, een Actros 1846LS trekker voor Dimetra Transport Scherpenzeel.
Website: www.dimetra.nl

Aflevering_Bouwlogisticnijkerk.jpg

Bouw Logistic Services Nijkerk

Wanneer: 29 juni 2018
Geleverd: Mercedes Benz Antos
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Na de eerdere aflevering aan Bouw Logistic Services in Nijkerk deze maand, hebben wij een Mercedes-Benz Antos 1924L bakwagen en een Mercedes-Benz Antos 2735L ENA afgeleverd. Uiteraard zijn de trucks wederom voorzien van het complete veiligheidspakket Active Brake Assist 4 en door SternTrucks Nijkerk in de huisstijl van Bouw Logistic Services afgeleverd.
Website: www.bouwlogisticservices.nl

Aflevering_ravenzwaaij_transport_2.jpg

Ravenzwaaij Transport Baarn

Wanneer: 29 juni 2018
Geleverd: Mercedes Benz Actros 1945LS
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Vandaag afgeleverd aan Chris Ravenzwaaij van Ravenzwaaij Transport uit Baarn, een jong gebruikte Actros 1945LS trekker. Deze trekker is voorzien van de 2e generatie OM471 motor, alle veiligheidsopties en het befaamde PPC systeem van Mercedes-Benz.

Aflevering_vanViegen.jpg

van Viegen Riooltechniek

Wanneer: 27 juni 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 2840L ENA
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Deze Antos voor van Viegen is voorzien van een rioolcombi opbouw.
Website: www.vanviegenriooltechniek.nl

Aflevering-Bouw-Logistic-Services-Nijkerk.jpg

Bouw Logistic Services Nijkerk

Wanneer: 15 juni 2018
Geleverd: Mercedes Benz Antos 1924L
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Twee prachtige Mercedes-Benz Antos 1924L bakwagens voor Bouw Logistic Services Nijkerk. De positieve verbruikscijfers gedurende het demo traject en de lage TCO waren doorslaggevend om tot aanschaf over te gaan. Op een later moment zal het wagenpark met nog eens twee Antos bakwagens worden uitgebreid. De trucks zijn voorzien van het complete veiligheidspakket, waaronder Active Brake Assist 4.
Website: www.bouwlogisticservices.nl

Van-Vlastuin-Agro.jpg

Van Vlastuin Agro

Wanneer: 1 juni 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1846 LS
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Van Vlastuin Agro heeft wederom gekozen voor twee Actros 1846 LS trucks, voorzien van een standairco, een koelkast, een magnetron en een motorrem met extra capaciteit. Op het gebied van veiligheid beschikken de trucks over onder andere Active Brake Assist 4.
Website: www.vanvlastuintransport.nl

 

 

Aflevering-van-doorn-verhuur-soest.jpg

Van Doorn Verhuur Soest

Wanneer: 20 april 2018
Geleverd: Mercedes Benz Antos 
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: De Mercedes-Benz Antos 2133L 4x2 is voorzien van een laadbak die is opgebouwd door Carrosseriewerk Van de Weijer uit Putten. 
Website: www.vandoornverhuur.nl

Aflevering-J.A.-ter-Maten.png

J.A. ter Maten

Wanneer: 16 april 2018
Geleverd: Mercedes Benz Actros 
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: J.A. ter Maten heeft twee Mercedes-Benz Actros 2745LS VLA trekkers in ontvangst genomen. Doorslaggevend waren hierbij de positieve verbruikscijfers en de prettige ervaringen met SternTrucks Nijkerk. Uiteraard zijn beide trucks voorzien van het complete veiligheidspakket met onder andere Active Brake Assist 4 en de huisstijl van J.A. ter Maten
Website: www.termaten.nl

Aflevering-Bouw-Logistic-Services-Nijkerk.jpg

Bouw Logistic Services Nijkerk

Wanneer: 14 april 2018
Geleverd: Mercedes Benz Actros 
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Bouw Logistic Services heeft maar liefst 9 Mercedes-Benz Actros 1836LS trekkers in ontvangst genomen. De komende maanden zullen nog meer Mercedes Benz trucks afgeleverd worden. Uiteraard zijn de auto’s voorzien van het complete veiligheidspakket Active Brake Assist 4 en door SternTrucks Nijkerk in de huisstijl van Bouw Logistic Services afgeleverd.
Website: www.bouwlogisticservices.nl

Aflevering-vd-Bor.jpg

Van den Bor Pluimvee

Wanneer: 7 april 2018
Geleverd: Mercedes Benz Actros 
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Dit betreft de 3e nieuwe Actros 2546 LENA die is afgeleverd aan Van den Bor Pluimvee in Nijkerkerveen. De aanhanger is geleverd door GS Meppel en de opbouw van de carrosserie is verzorgd door Ravenhorst in Barneveld. De truck bevat verder alle denkbare veiligheidsopties, waaronder Active Brake Assist 4. Tot slot maakt de aangebrachte huisstijl van Van den Bor het voertuig helemaal compleet. 
Website: www.borpluimvee.com

Aflevering-Kool-Transport.jpg

Kool Transport BV

Wanneer: 6 april 2018
Geleverd: Mercedes Benz Actros 
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: SternTrucks Utrecht heeft de eerste 12 Actros trucks geleverd bij Kool Transport uit Vianen. De voertuigen beschikken over het brede scala aan dienstpakketten welke Mercedes-Benz te bieden heeft. Deze 450 Pk sterke trucks zijn besteld met een luxe BigSpace cabine om de chauffeurs een optimale leefruimte te bieden. Tevens zijn ze voorzien van o.a. Active Brake Assist4 inclusief automatische afstandregeling en Sideguard Assist.  
Website: www.kool-transport.nl

gvandenbrink.jpg

G. van den Brink Transportonderneming

Wanneer: 29 maart 2018
Geleverd: Mercedes Benz Actros 1840LS
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Deze Actros 1840LS is voorzien van alle veiligheidsopties die af fabriek leverbaar zijn, te weten ABA 4 en de Side Guard Assist. Daarnaast betreft dit de eerste truck die is afgeleverd in de nieuwe Koopman huisstijl. 
Website: www.gvandenbrinktransport.nl

Aflevering-nico-vd-bunt.jpg

Poeliersbedrijf Nico v/d Bunt

Wanneer: 16 maart 2018
Geleverd: Mercedes Benz Atego 1018L
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Deze Atego is voorzien van een laadbak, opgebouwd door carrosseriebedrijf Van de Weijer uit Putten.  
Website: www.horecagroothandelvandebunt.nl

aflevering-van-barneveld-verpakkingen.jpg

Van Barneveld Verpakkingen

Wanneer: 16 maart 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Atego 1221L
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Deze Atego 1221L werd in het kader van het “zestig jarig bestaan” van Van Barneveld Verpakkingen uit Veenendaal afgeleverd. 
Website: www.barneveld-verpakkingen.nl

Aflevering-van-de-hoef-transport.jpg

Van de Hoef Transport

Wanneer: 7 maart 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Deze Actros van Van de Hoef Transport is naderhand bedrukt in de huisstijlkleuren van het bedrijf. 
Website: www.vandehoef.nl

Aflevering-GS-Logistics.jpg

GS Logistics

Wanneer: 16 februari 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Actros SilverStar Edition
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Deze Actros betreft de SilverStar Edition die verwijst naar het succesvolle Mercedes-AMG Petronas Formule 1 team. De aangebrachte huisstijl van GS Logistics maakt het een mooi geheel. 
Website: www.gs-logistics.nl

Aflevering-Alpha-Natuursteen-Nijkerk.jpg

Alpha Natuursteen Nijkerk

Wanneer: 5 maart 2018
Geleverd: Fuso Canter 3C13 CC 340 4x2 3.5t
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Voorzien van een open laadbak en overgebouwde kraan door Van de Weijer uit Putten. 
Website: www.alphanatuursteen.nl

Aflevering-marinus-galesloot-transport.jpg

Marinus Galesloot Transport

Wanneer: 2 maart 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Dit is de elfde Actros die is afgeleverd en zal ingezet worden voor transportritten binnen Europa. 
Website: n.v.t.

Aflevering-vd-brink-zeewolde.jpg

Van den Brink Transport Zeewolde

Wanneer: 23 februari 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1840LS 
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Biede voertuigen zijn voorzien van Active Brake Assist 4.
Website: www.brinktransport.com

Aflevering-A.J.-Huygen-en-Zoon-Transport.jpg

A.J. Huygen en Zoon Transport Bunschoten

Wanneer: 15 februari 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Arocs 4145K 8x4/4
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Dit voertuig is voorzien van een VDL haakarm opgebouwd door VSU uit Utrecht.
Website: www.ajhuijgen.nl

Aflevering-Metaform-Meubelfabriek.jpg

Metaform Meubelfabriek

Wanneer: 14 februari 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Atego 818L
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Deze Atego 818L is voorzien van een Junge laadbak met volledig achtersluitende klep.
Website: www.metaformmeubelen.nl

Aflevering-Fuso.jpg

Gemeente Houten

Wanneer: 2 februari 2018
Geleverd: 12 Fuso trucks
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden:  Maar liefst 12 nieuwe voertuigen voor de gemeente Houten. 
Website: www.houtensnieuws.nl

sternautotransporttruck copy.jpg

Stern Auto

Wanneer: 2 februari 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden:  Deze Actros is bedoeld voor eigen gebruik. Op deze wijze kunnen wij nóg efficiënter onze voorraad auto’s transporteren.
Website: www.sternauto.nl

Koelewijn-transport.jpg

Koelewijn Transport 

Wanneer: 26 januari 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Actros Actros 2748LS VLA 6x2/4 trekker
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Deze Actros is voorzien van alle veiligheidsoptie’s zoals Active Brake Assist 4. Ook heeft deze truck de grootste cabine, de Gigaspace.
Website: www.koelewijntransport.nl

vd bor copy.jpg

Van den Bor Pluimvee

Wanneer: 15 januari 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2546 LENA
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden:  Deze Actros is voorzien van alle denkbare opties, zoals Active Brake Assist 4.
Website: www.borpluimvee.com

de greef.jpg

De Greef Transport

Wanneer: 3 januari 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1836LS trekker
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden:  Deze Actros is voorzien van een zeer compacte oplegger van Pacton. 
Website: n.v.t.

van-essen.jpg

Van Essen Catering en Events

Wanneer: 3 januari 2018
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1840 LLS trekker
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden:  De eerste aflevering in 2018. Daarnaast zal er in maart ook nog een nieuwe evenementen trailer worden geleverd.
Website: www.vanessencatering.nl

bentum.jpg

H.J. van Bentum

Wanneer: 13 december 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2448 LS
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Speciaal voor een jubilaris mocht een chauffeur een truck uitkiezen. Het werd deze prachtige Actors 2448 LS. Onder andere voorzien van GigaSpace-cabine en Predictive Powertrain Control.
Website: www.bentum.nl

Bor-pluimvee.jpg

Van den Bor Pluimvee

Wanneer: 17 november 2017
Geleverd: 2 x Mercedes-Benz Actros 1845LS 
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Voorzien van een Krone koeloplegger in samenwerking met Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden.
Website: www.borpluimvee.com

Amerongen.jpg

Amerongen Transport

Wanneer: 18 november 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2045LS 4x2 trekker
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Voorzien van ruime BigSpace cabine en de huisstijl van Amerongen Transport verzorgd door SternTrucks Nijkerk. In combinatie met de KWB stenentrailer die recentelijk geleverd is een zeer strakke combinatie!
Website: www.stenentransport.nl

ACV-Groep.jpg

ACV Groep

Wanneer: 15 november 2017
Geleverd: Fuso Canter 3S13 
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Een zeer wendbare Fuso Canter met WB 2500 mm voor de strooidienst. Voorzien van een S-0 plaat en hydrauliek voor de strooier(door Nido) en een open laadbak (door Wim van den Bosch) is deze Canter klaar om de wegen sneeuwvrij te maken!
Website: www.acv-groep.nl

van-poelgeest.jpg

Van Poelgeest Schade

Wanneer: 8 november 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1836 Car transporter
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Voorzien van geavanceerde Mercedes-Benz veiligheidssystemen zoals Active Brake Assist 4. Ook is deze Actros voorzien van 5 lader opbouw door van Tijhof autotransportsystemen. 
Website: www.van-poelgeestautoschade.nl

fa-van-grinsven.jpg

van Grinsven B.V.

Wanneer: 1 november 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros SLT 
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Deze Actros SLT heeft een vermogen van maar liefst 630PK en is gebouwd voor transport tot 250 ton.
Website: www.vangrinsvenbv.nl

Ter-maten.jpg

J.A. ter Maten Pluimvee

Wanneer: 13 oktober 2017
Geleverd: (2x) Mercedes-Benz Actros 2745LS VLA trucks
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Voorzien van het complete veiligheidspakket, met onder andere Active Brake Assist 4.
Website: www.termaten.nl

dusschoten-vis.jpg

Dunschoten Vis V.O.F.

Wanneer: 11 oktober 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1836LS 4x2 trekker
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Voorzien van 4 extra zitplaatsen in de cabine. Tevens is er een opbergkist achter de cabine gemaakt door v/d Weijer in Putten.
Website: www.vandunschotenvis.nl

koninklijke-saan-aflevering.jpg

Koninklijke Saan

Wanneer: 26 september 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2842 LENA 6x2/4 
Door: SternTrucks 
Bijzonderheden: Voorzien van een 7,5 meter lange schuifzeilcarrosserie met een schuifdak door Hertoghs Carrosserieën BV en een laadklep met een hefvermogen van maarliefst 10 ton door Dhollandia.
Website: www.saan.nl

hagen-groep-Weesp.jpg

Hagen Groep 

Wanneer: 26 september 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros Trekker
Door: SternTrucks Almere
Bijzonderheden: Een prachtige Mercedes Benz Actros trekker afgeleverd aan Hagen Groep Weesp. Deze Actros kan zowel voor de betonmixer als voor de kiptrailer zal worden ingezet.
Website: www.hagengroep.nl

veldhuizen aflevering.jpg

Van Veldhuizen Logistiek

Wanneer: 15 september 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1842LS
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Een prachtige Actros afgeleverd in de nieuwe huisstijl van van Veldhuizen Logistiek B.V. voorzien van ABA-4 inclusief Dodehoek assistent.
Website: www.vanveldhuizentransport.nl

 

Vermaat Groep.png

Vermaat Groep

Wanneer: 8 september 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Atego 1624
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Een prachtige Atego 1624L geleverd door Stern Trucks Veenendaal. Deze Atego is voorzien van een gesloten laadbak door Mulder Carrosserie Bunnik.
Website: www.vermaatgroep.nl/

Elbers-Transport.png

Elbers Transport

Wanneer: 25 augustus 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1943LS
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Door SternSchade in de huisstijl van Elbers Transport gespoten. Deze Actros is voorzien van het Active Brake Assist 4 systeem.
Website: www.elberstransport.nl

koninklijke-Saan.jpg

Koninklijke Saan

Wanneer: 4 augustus 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2842LENA 6x2/4
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Door SternSchade in de huisstijl van Koninklijke Saan gespoten. Hertoghs Carrosserieën BV heeft de auto voorzien van een schuifzeilcarrosserie. De Dhollandia NV laadklep heeft een hefvermogen van maar liefst 10 ton. 
Website: www.saan.nl

duijsttransport.jpg

Duijst Transport

Wanneer: 24 juli 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1833
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Mercedes-Benz Actros 1833 met alle veiligheidsopties en voorzien van opbouw van Jos Mulder.
Website: www.duijsttransport.com

afval-ede.jpg

ACV Groep

Wanneer: 15 juli 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 2836L
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Mercedes-Benz Antos 2836L ENA met Multilift haakarm voor ACV Groep.
Website: www.acv-groep.nl/

tta-almere.jpg

TTA Sneltransport B.V.

Wanneer: 11 juli 2017
Geleverd: 2 x Mercedes-Benz Atego 818
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Maar liefst 2 nieuwe bakwagens voor TTA Sneltransport.
Website: www.tta-sneltransport.nl

holwerda.jpg

Holwerda

Wanneer: 11 juli 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Atego 1221
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Holwerda kiest wederom voor SternTrucks, ditmaal een prachtige Atego 1221.
Website: www.holwerda.nl

plasticomnium.jpg

Plastic Omnium

Wanneer: 11 juli 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 1832
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Plastic Omnium kiest wederom voor SternTrucks, ditmaal een Mercedes-Benz Antos 1832 Bakwagen.
Website: www.plasticomnium.be

teeuwissen.jpg

Teeuwissen Rioolreiniging B.V.

Wanneer: 7 juli 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 2142LS
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Voorzien van een 9 tons vooras en lange wielbasis ten behoeve van de opbouwd achter de cabine.
Website: www.teeuwissen.com

geb-vd-heiden.jpg

Gebr. van der Heiden

Wanneer: 5 juli 2017
Geleverd: 2 x Mercedes-Benz Arocs 4745LK 10x4/6
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Twee prachtige Mercedes-Benz Arocs trucks voor Gebr. van der Heiden. Voorzien van kipperopbouw door Hyva, overdrukcabine door Oude Hendriksman en reclame door Van Winkoop.
Website: www.gebr-vdheiden.nl

van-veldhuizen.jpg

Van Veldhuizen Transport B.V.

Wanneer: 3 juli 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 1827L
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Wederom weer een prachtige truck voor Van Veldhuizen Transport B.V.
Website: www.vanveldhuizentransport.nl

topmovers.jpg

Jan de Jong Topmovers

Wanneer: 28 juni 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Atego 1224
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Jan de Jong Topmovers kiest voor SternTrucks. Een prachtige Mercedes-Benz Atego, geschikt voor particuliere en zakelijke verhuizingen.
Website: www.jandejong.nl

plasticominium.jpg

Plastic Omnium

Wanneer: 25 juni 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Antos en Actros
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Plastic Omnium kiest wederom voor SternTrucks, ditmaal een Antos Bakwagen en Actros trekker. De opbouw en trailer zijn gebouwd door carrosseriebedrijf Jos Mulder.
Website: www.plasticomnium.be

holwerda-aflevering.jpg

Holwerda

Wanneer: 17 juni 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Atego
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Een speciale aflevering voor Holwerda. Dit weekend was het groot feest bij Holwerda i.v.m. het 100 jarig bestaan. Voor deze gelegenheid hebben wij een kunstwerk laten maken om onze relatie, welke wij al meer dan 25 jaar hebben, nog eens te benadrukken.
Website: www.holwerda.nl

Aflevering-Johnson-Health-Tech-Netherlands-BV-te-Houten.jpg

Matrix Fitness

Wanneer: 19 juni 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros en Mercedes-Benz Sprinter
Door: SternTrucks Utrecht / Stern Auto Nieuwegein
Bijzonderheden: Bijzonder aflevering voor Johnson Healt Tech Netherlands B.V. te Houten: een Mercedes-Benz Sprinter en Actros tegelijkertijd.
Website: www.matrixfitness.nl

aflevering_.H.-Meijers-Transport-Kootwijkerbroek.jpg

J.H. Meijers Transport

Wanneer: 19 juni 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2651LS VLA
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: J.H. Meijers Transport uit Kootwijkerbroek heeft gekozen voor een prachtige Actros van SternTrucks.

aflevering_diks.jpg

Diks Autoverhuur

Wanneer: 19 juni 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 1827L
Door: SternTrucks Almere
Bijzonderheden: Een prachtige Mercedes-Benz Antos voor Diks Autoverhuur. Door Karhof voorzien van een laadbak met Thermoking koel/vriesmachine en laadklep.
Website: www.diks.net

sialtech_314px.jpg

Sialtech Europe

Wanneer: 16 juni 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Een prachtige Actros voor Sialtech Europe. Deze Actros is uitgerust met alle veiligheidsopties.
Website: www.sialtech.nl

aflevering_rungis.jpg

Rungis B.V.

Wanneer: 12 juni 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Atego
Door: SternTrucks
Bijzonderheden: Een prachtige Mercedes-Benz Atego voor Rungis B.V. Rungis is dé vers specialist voor de horeca, in aardappelen, groenten, fruit, paddestoelen en kruiden.
Website: www.rungis.nl

H.J.-van-bentum3-314x175.jpg

H.J. Van Bentum

Wanneer: 13 juni 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2448LS Midlift
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Weer een mooie ''Full Options'' Actros 2448LS Midlift toegevoegd aan het wagenpark van Transportbedrijf H.J. van Bentum uit Woudenberg.
Website: www.bentum.nl

Autoverhuur-de-birkt314x175.jpg

Autoverhuur De Birkt

Wanneer: 9 juni 2017
Geleverd: FUSO 3C13
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Voorzien van een laadbak incl. laadklep van Tijmen Ploeg uit Amersfoort.
Website: www.birktsoest.nl

J.A.-Ter-Maten314x175.jpg

J.A. ter Maten B.V.

Wanneer: 9 juni 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2745LS VLA 6x2/4
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Voorzien van het befaamde Active Brake Assist 4 systeem van Mercedes-Benz. Verder is de Actros voorzien van het Predictive Powertrain Control systeem, wat zorgt voor een maximale brandstofbesparing van 5%.
Website: www.termaten.nl

LIS Logitics 314x175.jpg

LIS Logistics B.V.

Wanneer: 2 juni 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Atego 818L en 1218L
Door: SternTrucks Almere
Bijzonderheden: Beide bakwagens zijn voorzien van een Mulder opbouw.
Website: www.lis-logistics.nl

4e-combi-aan-plastic-omnium-314x175.jpg

Plastic Omnium

Wanneer: 29 mei 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: De 4e combi afgeleverd aan Plastic Omnium. 
Website: www.plasticomnium.be

IMG_0935-314x175.jpg

Schafferlaarbos B.V.

Wanneer: 24 mei 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1851LS
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Deze prachtige Mercedes-Benz Actros 1851LS behoort tot de Jubileum Uitvoering 20 jaar Actros.
Website: www.schaffelaarbos.nl

visser-kaas-website.jpg

Visser Kaashandel B.V.

Wanneer: 18 mei 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Beide trucks zijn voorzien van alle veiligheidssystemen inclusief het nieuwe Sideguard Assist systeem, welke de chauffeurs waarschuwt voor voetgangers en fietsers in de dode hoek.
Website: www.visser-kaas.nl

plastic2-website.jpg

Plastic Omnium

Wanneer: 5 mei 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: De opbouw en de middenas aanhangwagen is geleverd door Jos Mulder.
Website: www.plasticomnium.be

Aflevering-Koopman-Cargo-website.jpg

Koopman Cargo

Wanneer: 1 mei 2017
Geleverd: Twee keer een Mercedes-Benz Actros 1840
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Deze Mercedes-Benz Actros is voorzien van de 2e generatie OM470 motor en de vernieuwde aandrijflijn. Verder is de Actros voorzien van het Active Brake Assist 4 systeem.
Website: www.koopman.nl

vanrooijen-website.jpg

Van Rooijen-Balk B.V.

Wanneer: 1 mei 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Arocs 6x4
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Deze Mercedes-Benz Arocs 6x4 is voorzien van een palfinger kraan geleverd door VSU uit Utrecht. 
Website: www.vanrooijen-balk.nl

vd-brom-3-website.jpg

v.d. Brom

Wanneer: 20 april 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 1824 L 4x2
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Deze Mercedes-Benz Antos is voorzien van een geïsoleerde opbouw van Sol(c)ar koelsysteem en Baer laadklep. 
Website: 

Vlastuin-website.jpg

Vlastuin Bronbemaling B.V.

Wanneer: 12 april 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Arocs 2136
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Deze Mercedes-Benz Arocs 213 is voorzien van een laadkraan en HAD (Hydro Axle Drive), oftewel een extra hydraulisch aangedreven vooras.
Website: www.bronbemalingvlastuin.nl

J.A.-Ter-Maten-Pluimvee-producten-website.jpg

J.A. ter Maten B.V.

Wanneer: 10 april 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2745LS VLA 6x2/4
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Deze Mercedes-Benz Actros is voorzien van het Active Brake Assist systeem en het Predictive Powertrain Control systeem. De Mercedes-Benz Actros is voorzien van de huisstijl van J.A. ter Maten door SternSchade.
Website: www.termaten.nl

Driessen Food.jpg

Driessen Food

Wanneer: 7 april 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: De nieuwe Mercedes-Benz Actros geleverd aan Driessen Food met een prachtige oplegger geleverd door Jos Mulder.
Website: www.driessenfood.nl 

G.-van-den-Brink-Nijkerveen-website.jpg

G. van den Brink Transport

Wanneer: 7 april 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1840 LS
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Door SternTrucks Nijkerk voorzien van de huisstijl van G. van den Brink Transport.
Website: www.gvandenbrinktransport.nl 

kanola-website.jpg

Kanola Vethandel

Wanneer: 5 april 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1845
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Een Mercedes-Benz Actors 1845 voor Kanola Vethandel uit Lexmond.
Website: www.kanola.nl

Plastic-Omnium-2-website.jpg

Plastic Omnium

Wanneer: 4 april 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Antos bakwagen
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: De eerste drie Mercedes-Benz Antos bakwagens uit een serie van tien afgeleverd aan Plastic Omnium.
Website: www.plasticomnium.be

Woerden-1-website.jpg

Gemeente Woerden

Wanneer: 31 maart 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Sprinter en Fuso Canter
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Het betreft een Fuso Canter met kipper en een Mercedes-Benz Sprinter met een reinigings opbouw van Koks Rom.
Website: www.woerden.nl

4-united-website.jpg

United4all

Wanneer: 29 maart 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Antos bakwagen
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Deze prachtige Mercedes-Benz Antos heeft een kwaliteitsopbouw van Jos Mulder. 
Website: united4all.nl

Fuso-gemeente-Hoogeveen-website.jpg

Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen

Wanneer: 29 maart 2017
Geleverd: Fuso 7C18
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: In samenwerking met ROM uit Barneveld voorzien van een opbouw Smart Combi Pro voor het reinigen van rioolputten en het opzuigen van slib.
Website: www.dewolden.nl & www.hoogeveen.nl 

theo-pouw-website.jpg

Theo Pouw Groep

Wanneer: 27 maart 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2545LS
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Twee keer een prachtige Mercedes-Benz Actros voor Theo Pouw Groep uit Utrecht.
Website: www.theopouw.nl

Havi-website.jpg

Havi

Wanneer: 15 maart 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2545L
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Uitgerust met Active Brake Assist 3, telligent afstandsregeling met stop-and-go functie en voorzien van de OM471 2e generatie motor met een vermogen van 450 pk.
Website: www.havi.com

vd-bor-website.jpg

Van Den Bor

Wanneer: 13 maart 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2646L ENA 6x2
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Uitgerust met Active Brake Assist 4, Gigaspace cabine en voorzien van de OM470 motor met een vermogen van 460 pk.
Website: www.borpluimvee.com

foto 1 website goed.jpg

Ferdinand Zandbergen

Wanneer: 27 februari 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2545 LS
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Een prachtige Mercedes-Benz Actros 2545 LS voor Ferdinand Zandbergen B.V.
Website: www.fzandbergen.nl

Rein liet 3 website.jpg

Kliko

Wanneer: 20 februari 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1845LS
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Een mooie Mercedes-Benz Actros 1845LS voor Kliko.
Website: www.kliko.nl 

20170217 Loxam Workx

Loxam Workx

Wanneer: 16 februari 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 2843 LS
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: De compacte trekker is voorzien van een HIAB XS322 HiPro autolaadkraan. De kraan is gemonteerd door HSM. 
Website: www.loxam.nl/workx

koninklijkesaan-314x175jpg.jpg

Koninklijke Saan

Wanneer: 2 februari 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Arocs 3351LS 6x4
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Door SternSchade in de huisstijl van Koninklijke Saan gespoten. Voorzien van Turbo retarder koppeling VIA. Het maximum terreingewicht van de combinatie is vrijgegeven tot 120 ton.
Website: www.saan.nl

bosdynamics314x175.jpg

Bos Dynamics

Wanneer: 30 januari 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1845LS
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: de eerste nieuwe trucks van een serie van 12.
Website: www.bosdynamics.nl

20170130veldhuizen314x175.jpg

Gebr. Van Veldhuizen Transport

Wanneer: 30 januari 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1842LS
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: 4 nieuwe trucks toegevoegd aan het wagenpark.
Website: www.vanveldhuizentransport.nl

willingenburgtransport314x175.jpg

G. Willigenburg Transport

Wanneer: 28 januari 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1945LS
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Voorzien van Active Brake Assist 3.
Website: www.gwilligenburg-transport.nl/

brinktransport 314x175.jpg

Van den Brink Transporten

Wanneer: 23 januari 2017
Geleverd: 2 x Mercedes-Benz Actros 1840LS
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Beide trucks zijn voorzien van Active Brake Assist 4.
Website: www.brinktransport.com

barneveld atego rhd 314x175.jpg

Gemeente Barneveld

Wanneer: 20 januari 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Atego 1523LKO
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden:  Rechts gestuurd met 6 m3 Bucher Cityfant 6000 veegmachine opbouw geleverd door Terberg Matec uit IJsselstein. Door zeer korte WB 3360 mm zeer wendbaar en goed inzetbaar als veegmachine bij de gemeente Barneveld.
Website: www.barneveld.nl

IMG_1301_sterntrucksaflevering1601.jpg

Eddy van IJken Transport

Wanneer: 11 januari 2017
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1842 LLS
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden:  Voorzien van GS Meppel opbouw en aanhanger voor het vervoer van voornamelijk caravans.
Website: www.eddyvanijken.nl

15541636_462529803871470_4338751501473433726website_n.jpg

Bidvest Deli XL

Wanneer: 16 december 2016
Geleverd: 3x Mercedes-Benz Antos
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden:  De eerste drie Antossen uit de serie van 40 eenheden
Website: www.delixl.nl

TW11-Hagen-4.jpg

Hagen

Wanneer: 6 december 2016
Geleverd: 2x Mercedes-Benz Arocs 4745 LK 10x4
Door: SternTrucks 
Bijzonderheden:  De Arocs is een vijfasser, waardoor hij geschikt is voor 47 ton en heeft een draaicirkel van 20 meter. 
Website: www.hagengroep.nl

0.jpg

Deli XL

Wanneer: 29 november 2016
Geleverd: 7 x FUSO Canter 9C15
Door: SternTrucks 
Bijzonderheden: Voorzien van standaard temperatuurregistratie van de laadbak, speciale milieuvriendelijke Carrier Supra 850 Pure koelmachine en een TIER 4 dieselmotor
Website: www.delixl.nl

Actros 1842LS LZV 1-4 7.jpg

Gebr. Van Veldhuizen

Wanneer: 21 november 2016
Geleverd: 4x Mercedes-Benz Actros 1842LS 
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Actros 1842LS geschikt voor LZV
Website: www.vanveldhuizentransport.nl

42-BHR-3 1.jpg

H.J. Van Bentum

Wanneer: 21 november 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2448LS Midlift
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Deze Actros bevat een Midlift.
Website: www.bentum.nl

6.jpg

Afval Combinatie Valei Ede

Wanneer: 21 november 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Econic 2630G L ENA + Antos 2535L ENA
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Econic 2630G L ENA + Antos 2535L ENA
Website: www.acv-groep.nl

5.jpg

Gemeente Rhenen

Wanneer: 21 november 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Econic 2630G L ENA
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Econic 2630G L ENA
Website: www.rhenen.nl

Aflevering Matrix.jpg

Matrix Fitness

Wanneer: 17 oktober 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros Black
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Voorzien van een achteruitrijcamera en een Distance control icm met Active braking system 3
Website: http://nl.matrixfitness.com/

IMG_1269.JPG

Auto Vonk

Wanneer: 3 november 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 1824LL
Door: W. Hartman - SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Deze Antos 1824LL is voorzien van een opbouw, geleverd door Tijhof Autotransportsystemen
Website: www.autovonk.com

Holwerda Antos.jpg

Holwerda

Wanneer: 17 oktober 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Antos
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Uitgerust met Fleetboard, lane assist, Distance control icm met Active braking system
Website: www.holwerda.nl

Galesloot Transport Actros.jpg

Marinus Galesloot Transport

Wanneer: 17 oktober 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Uitgerust met Fleetboard, PPC, lane assist, Distance control icm met Active braking system 3 

IMG_1242.JPG

Elbers Transport

Wanneer: 17 oktober 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Voorzien van 430PK OM470 motor, 9 tons vooras en alle veiligheidsoptie's
Website: www.elberstransport.nl

Aflevering bakker schat.jpg

Bakker Schat

Wanneer: 12 oktober 2016
Geleverd: Mercedes-Benz 1842LS
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: 4x een 1842LS, voorzien van 2e generatie OM471 motoren. Deze Actrossen zijn voorzien van alle veiligheidsopties waaronder Active Break Assist 3, airbag en Attentie Assistent.
Website: www.bakkerij-schat.nl

14-10-2016_euromaster.JPG

Euromaster

Wanneer: 4 oktober 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Atego 1621L
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: De truck zal worden ingericht als mobiele werkplaats voor reparaties van truckbanden op locatie.
Website: www.euromaster.nl

IMG_4004.JPG

ICOVA

Wanneer: 20 september 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Econic
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Bevat een Geesink achterlader en een Welvaarts weegsysteem 
Website: www.icova.nl

1.jpg

Schoonderwoerd Vlees B.V.

Wanneer: 19 september 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 2533
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Mercedes-Benz Antos 2533
Website: www.schoonderwoerdvlees.nl

v8 trekker Utrecht.jpg

De Grondslag B.V.

Wanneer: 13 september 2016
Geleverd: V8 Trekker
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Jong gebruikte V8 Trekker
Website: www.degrondslag.nl

TTA Almere.jpg

TTA Sneltransport B.V.

Wanneer: 12 september 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Deze Actros 1842 LS is voorzien van alle opties. 
Website: www.tta-sneltransport.nl

DriessenFood.jpg

Driessen Food B.V.

Wanneer: 9 september 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Atego 1218 
Door: Jos Mulder
Bijzonderheden: Atego 1218  
Website: www.driessenfood.nl

image1.JPG

Verhart Groen B.V.

Wanneer: 17 augustus 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Een Actros 1842 LS met classic space cabine.
Website: www.verhartgroen.nl

Verhart Groen Montfoort.jpg

Verhart Groen B.V.

Wanneer: 9 september 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros Lowliner
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Actros Lowliner 
Website: www.verhartgroen.nl

 

IMG_1117.JPG

John Schmidt AGF

Wanneer: 5 september 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 2127L
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Een Antos 2127L 4x2, voorzien van een laadbak. 

IMG_3361.JPG

PT Green Solutions B.V.

Wanneer: 17 augustus 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Almere
Website: www.ptgreensolutions.nl

TTA Almere 314 x175.jpg

TTA Sneltransport B.V.

Wanneer: 4 augustus 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1842 LS
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Deze Actros 1842 LS is voorzien van alle opties. 
Website: www.tta-sneltransport.nl

van viegen-lead.jpg

Van Viegen Riooltechniek B.V.

Wanneer: 29 juli 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 1824L
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Deze Antos 1824L is rechts gestuurd met een Kolkenzuig opbouw.
Website: www.vanviegenriooltechniek.nl

jean-heybroek-lead.jpg

Jean Heybroek B.V.

Wanneer: 29 juli 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Antos
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Deze Antos is voorzien van alle veiligheidsopties en rondom luchtvering.
Website: www.jeanheybroek.com

Aflevering-D.Theunisse-B.V..jpg

D. Theunisse B.V.

Wanneer: 24 juli 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2663 LS VLA 6x2/4
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Deze Actros is uitgevoerd als Roadstar editie en is voorzien van alle mogelijke luxe en de meest recente veiligheidsopties. 
Website: n.v.t.

Aflevering-Zandbergen.png

Ferdinand Zandbergen B.V.

Wanneer: 23 juli 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2545 LS VLA
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Deze Actros is de derde Actros die door SternTrucks is geleverd aan Ferdinand Zandbergen B.V. en is voorzien van de meest recente veiligheidsopties. 
Website: www.fzandbergen.nl

Aflevering-Velduizen.png

Gebr. Van Veldhuizen Transport B.V.

Wanneer: 22 juli 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 1827 L
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Deze Antos is voorzien van een gesloten laadbak en laadklep en is tevens voorzien van de meest recente veiligheidsopties.
Website: www.vanveldhuizentransport.nl

Aflevering-KLIKO.jpg

Kliko Eurobins B.V.

Wanneer: 20 juli 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 3540 L ENA
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Deze Antos is voorzien van een Multilift haakarm en een HIAB 211 autolaadkraan gemonteerd door HIAB. Om deze Antos compleet te maken heeft AW Materieel een wascontaineropbouw gemonteerd voor het wassen en schoonmaken van afvalcontainers. 
Website: www.kliko.nl

Rungis-B.V..png

Rungis B.V.

Wanneer: 29 juni 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 1830 L 4x2
Door: SternTrucks 
Bijzonderheden:  Rungis, vers specialist voor de horeca, in aardappelen, groenten, fruit, paddestoelen en kruiden. Rungis signaleert gastronomische trends en zorgt dat Chefs op de hoogte blijven en tijdig hun inkopen in de keuken hebben. Deze Antos is daarom voorzien van een koelopbouw voor het behouden van de vele verse producten die zullen worden vervoerd.
Website: www.rungis.nl

Aflevering-J.-de-Bruijn.jpg

Wed. J. de Bruijn en Zonen B.V.

Wanneer: 13 juni 2016
Geleverd: 2 stuks Mercedes-Benz Actros 1840
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Deze Actrossen zijn voorzien van het meest recente veiligheidssysteem waaronder Active Brake Assist 3. 
Website: www.weddebruyn.nl

Aflevering-van-Grinsven.jpg

van Grinsven B.V.

Wanneer: 12 juni 2016
Geleverd:  Mercedes-Benz Actros 1845 LS 4x2
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Deze Actros is voorzien van het meest recente veiligheidssysteem waaronder Telligent Spoorassistent, een verwarmbare voorruit en Predictive Powertrain Control.
Website: www.vangrinsvenbv.nl

Aflevering-Bakker-Schat.jpg

Bakker Schat B.V.

Wanneer: 3 juni 2016
Geleverd: 2 stuks Mercedes-Benz Actros 1842 LS
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Deze Actrossen zijn voorzien van het meest recente veiligheidspakket. 
Website: www.bakkerijschat.nl

Aflevering.jpg

JTB Transporten B.V. 

Wanneer: 2 juni 2016
Geleverd: 2 stuks Mercedes-Benz Actros 2548 LS 
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden:  Deze Actros heeft een gestuurde hefbare voorloopas en is voorzien van alle veiligheidsopties. 
Website: www.jtbtransporten.nl

Afllevering-TSN.jpg

TSN Groep

Wanneer: 28 mei 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Antos 1827 L
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Deze Antos is voorzien van alle veiligheidssystemen.
Website: www.tsngroep.nl

Aflevering-Serve.jpg

Servé Verhuurservice B.V.

Wanneer: 24 mei 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1842 LS 
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden:Deze Actros is voorzien van alle veiligheidsopties waaronder Active Break Assist 3, Attentie Assistent en een verwarmbare voorruit. 
Website: www.serveverhuurservice.nl

Aflevering-Langerak.jpg

ADH Transport B.V.

Wanneer: 25 mei 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1845 LS 4x2
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Deze Actros is voorzien van alle veiligheid opties waaronder Telligent Spoorassistent, Attentie Assistent en Active Break Assist 3.
Website: www.adhtransport.nl 

Aflevering-Groenekan-Antos.jpg

Veldhuizen Wagenbouw

Wanneer: 24 mei 2016
Geleverd: 15 stuks Mercedes-Benz Antos 
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Deze Actros is voorzien van een zeer lage laadvloer in verband met hoge voertuigen.
Website: www.veldhuizen.eu

Aflevering-Kool.jpg

Kool Transport B.V.

Wanneer: 17 mei 2016
Geleverd: 5 stuks Mercedes-Benz Actros 2542 LS
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden:  Deze Actrossen zijn voorzien van alle veiligheidssystemen.
Website: www.kool-transport.nl

Aflevering.jpg

TTA Sneltransport

Wanneer: 23 mei 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1845 LS
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Deze actros is o.a. voorzien van een GigaSpace-cabine voor het internationale langeafstands-transport. Daarnaast biedt het ook de nodige opbergruimte voor twee personen. In vergelijking met de Actros MegaSpace-cabine geeft de GigaSpace-cabine niet alleen een indrukwekkend gevoel van ruimte, maar ook extra veel plaats voor alles wat mee moet.
Website: www.ttasneltransport.nl

Aflevering-Care-Autoschade.jpg

Care Autoschade

Wanneer: 20 mei 2016
Geleverd: Mercedes-Benz  Atego 1527
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Deze Atergo is voorzien van een afschuifplateau.
Website: www.careautoschade.nl 

Aflevering-Stern-Rent.jpg

SternRent

Wanneer: 6 mei 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1830
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Deze Actros is voorzien van een slaapcabine, 300 pk en een opbouw van Jos Mulder. 
Website: www.sternrent.nl

Aflevering-Holwerda.jpg

Holwerda

Wanneer: 9 mei 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1830 L
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Recent heeft SternRent twee actros bakwagens toegevoegd aan de verhuurvloot waarvan een Actros direct is ingezet bij Holwerda uit Almere.
Website: www.holwerda.nl

BKV.jpg

Barneveldse Kraanverhuur

Wanneer: 4 mei 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 3351 LS 
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Deze Actros zwaartransport trekker is voorzien van een Turbo-Retarder-Koppeling en is geschikt voor een combinatie gewicht van 180 ton.
Website: www.barneveldsekraanverhuur.nl 

Aflevering.jpg

Koopman Cargo B.V. 

Wanneer: 18 maart 2016
Geleverd: 1 Mercedes-Benz Actros 1940 LLS
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Deze Lowliner is de eerste Mega trekker in de vloot van Koopman Cargo B.V. 
Website: www.koopman.nl

SAM_6521.png

Elbers Transport

Wanneer: 21 maart 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2545 6x2/4 trekker
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Deze mooie Actros is voorzien van Active Brake Assist.
Website: www.elberstransport.nl

IMG_0250-geroteerd.jpg

Liebherr Nederland B.V.

Wanneer: 3 februari 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2542
Door: SternTrucks Nijkerk
Website: www.liebherr.com

Atego-1218L-5.png

Kruger Transport

Wanneer: 22 februari 2016
Geleverd: 2 stuks Mercedes-Benz Atego 1218L
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: KT Logistiek verzorgt de distributie van vooral hangende kleding naar landelijke distributiecentra en filialen. Beide trucks zijn voorzien van een bed zodat de rijtijd maximaal kan worden benut. Daarnaast geleverd met FleetBoard technologie om de toekomstige chauffeurs te coachen naar een perfecte rijstijl met een maximaal rendement.  
Website: www.ktlv.nl

G.-van-den-Brink-aflevering-314-px-236-px.jpg

G. van den Brink Transport

Wanneer: 10 februari 2016
Geleverd: 2 stuks Mercedes-Benz Actros 1845LS
Door: SternTrucks Nijkerk
Website: www.gvandenbrinktransport.nl

Schoonderwoerd Truck.jpg

Schoonderwoerd Vlees B.V.

Wanneer: 8 februari 2016
Geleverd: Mercedes-Benz 1827 Antos
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden:  Deze Antos bakwagen bevat het meest uitgebreideveiligheidspakket met afstandsregeling en Stop en Go systeem.
Website: www.schoonderwoerdvlees.nl

TTA Almere Truck.jpg

TTA Sneltransport B.V.

Wanneer: 8 februari 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1845
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: TTA Sneltransport is gespecialiseerd in het verzorgen van spoedopdrachten door heel europa. 
Website: www.tta-sneltransport.nl

RMN Truck.jpg

Reinigingsbedrijf Midden-Nederland

Wanneer: 6 februari 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Econic
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Deze Econic bevat een zijlader.
Website: www.rmn.nl

dedem-314-175px.jpg

Dedem Diensten Beheer B.V.

Wanneer: 1 februari 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1845
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Dedem Diensten biedt een breed scala aan transportoplossingen aan en is gespecialiseerd in groupagevervoer. 
Website: www.dedemdiensten.nl

Cura Glass Trucks.jpg

Cura Glass

Wanneer: 6 februari 2016
Geleverd: Fuso Canter
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Deze twee Fuso Canter modellen zijn voorzien van een glasresteel opbouw.
Website: www.cura-glass.nl

WP_20160203_001.jpg

Koopman Autotransport B.V.

Wanneer: 2 februari 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1840LS
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Koopman Autotransport is de grootste vervoerder van auto's in de Benelux. 
Website: www.koopman.nl

VTB-314-175px.jpg

VTB Veenendaal B.V.

Wanneer: 1 februari 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1845LS
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: V.T.B. is gespecialiseerd in trucking en actief in geheel Europa.
Website: www.vtb-transport.nl

vanappeldoorn-314-175px.jpg

Van Appeldoorn Transport & Logistics

Wanneer: 29 januari 2016
Geleverd: 2 stuks Mercedes-Benz Actros 1842LS 4x2 Lowline
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Trucks zijn voorzien van een 2e generatie OM471 motor.
Website: www.vanappeldoorn.nl

lead-boonzaaijer-314x175px.jpg

R. Boonzaaijer Transport BV

Wanneer: 23 januari 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1845 LS 4x2
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: SternTrucks mocht de eerste Mercedes-Benz truck leveren in een wagenpark met 30 trucks van andere merken. Tijdens de opening van het nieuwe pand van R. Boonzaaijer Transport BV is deze mooie Actros in een hijskraan gehangen.
Website: www.rbtransport.nl

IMG_1165.jpg

Gebr. v.d. Heiden

Wanneer: 19 januari 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: De truck voorzien is van Active Brake Assist 3 en Telligent Afstandsregeling met Stop en Go functie. 
Website: www.gebr-vdheiden.nl

Schaffelaarbos B.V.

Wanneer: 05 Januari 2016
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Veenendaal
Website: www.schaffelaarbos.nl

1.jpg

G. van Harten B.V.

Wanneer: November 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Veenendaal
Website: www.gvharten.nl

Meer informatie

1.jpg

Peters Equipment B.V.

Wanneer: 14 oktober 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Utrecht
Website: www.petersequipment.nl

Actros 1845LS VV1.jpg

Kaspers Projecten Veenendaal

Wanneer: 13 oktober 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Trekker wordt ingezet voor vervoer van eigen materialen van fabriek naar projecten en eigen opslag locatie.
Website: www.kaspersprojecten.nl

2015 5 VV2.jpg

Gebr. van Veldhuizen Transport

Wanneer: 9 oktober 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Het is de 5e trekker uit een serie van 10 stuks.
Website: www.vanveldhuizentransport.nl

SAM_6101.jpg

Transportbrug

Wanneer: 8 oktober 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Nijkerk
Website: www.transportbrug.com

IMG_0720.jpg

Bos Dynamics

Wanneer: Juli 2015
Geleverd: meerdere Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Veenendaal
Website: www.bosdynamics.nl/

Actros 2836 L ENA rv1.jpg

Tulp-Bijl

Wanneer: 24 september 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Veenendaal
Website: www.tulpbijl.nl

2.jpg

InQar

Wanneer: 21 september 2015
Geleverd: Fuso Canter
Door: SternTrucks Utrecht
Website: www.inqar.nl

Afb1.jpg

Marinus Galesloot Transport

Wanneer: 17 september 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Utrecht

WP_20150916_009.jpg

Barneveldse kraan verhuur

Wanneer: 17 september 2015
Geleverd: Meerdere Mercedes-Benz Actrossen
Door: SternTrucks Veenendaal
Website: www.barneveldsekraanverhuur.nl

truck2.jpg

TTA Sneltransport

Wanneer: 16 september 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Utrecht
Website: www.tta-sneltransport.nl

gebrveldhuizen-314px.png

Gebr. Van Veldhuizen Transport

Wanneer: 28 augustus 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Eerste 4  stuks van een order van 9 stuks in totaal.
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Mooie 1842LS trekkers geschikt voor LZV.
Website: www.vanveldhuizentransport.nl

 

Bergnet Smink.jpg

Bergnet Smink Transport

Wanneer: 4 augustus 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Atego
Eerste 2 van de 8.
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Smink Autotransport vervoert al jaren de meest uiteenlopende voertuigen en is in september 2014 onderdeel van Bergnet Beheer BV geworden.
Website: www.bergnet.nl

Lux & co 1.jpg

Lux & Co

Wanneer: 4 augustus 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Atego
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Lux & Co is een lichtverhuurbedrijf voor film. Wij leveren lichtapparatuur en -bussen aan commerciële producties binnen Nederland en zo af en toe ook aan een speelfilm productie.
Website: www.luxenco.nl

Driehoek meubelen 2.jpg

Driehoek Meubelen

Wanneer: 6 augustus 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Atego
Door: SternTrucks Almere
Bijzonderheden: In het hart van Amsterdam-Noord vindt u bij alle grote winkelketens op de hoek gelegen, een prachtige winkel met wel 3000 m2 aan woongenot met de meest exclusieve en trendy meubels.
Website: www.driehoekmeubelen.nl

2015-08-04-Blastrac-314px.png

Blastrac Europe

Wanneer: 4 augustus 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Arocs
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Blastrac uit Nieuwegein heeft een Mercedes-Benz Arocs met straalmachine opbouw in gebruik genomen. Met de straalmachine worden beton, asfalt en staal ontdaan van hun coating, rubber of bitumen. De truck is door de opbouw is een bijzondere verschijning: compact, wendbaar en robuust.
Website: www.blastrac.eu
Klik hier voor het persbericht.

BCU 314x175.jpg

Bergings Combinatie Utrecht

Wanneer: 23 juni 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Atego (2x)
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: De Bergings Combinatie Utrecht (B.C.U) is al ruim 5 jaar een samenwerkingsverband tussen Collewijn Berging B.V. en Modern B.V.
Website: www.bcu-berging.nl

vdbeek-314px.jpg

van der Beek- Doornberg V.O.F.

Wanneer: 22 juni 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 2658 LS
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Een van de grotere kermisexploitanten die naast Nederland in heel Europa verschillende attracties exploiteert.
Website: www.kermiscity.nl

Metex-314px.jpg

Metex Logistics B.V.

Wanneer: 20 juni 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1858 LS
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: Metex Logistics B.V. uit Wageningen is een jong startend bedrijf in de logistieke dienstverlening. Bestemmingen liggen met name in Scandinavië en Groot-Brittannië. De nieuwe Actros 1858LS is voorzien van de 16 liter motor met 580PK en Turbocompound techniek, een mooie combinatie van passend vermogen en mooi brandstofverbruik.

Holwerda-lead.jpg

Holwerda Logistics

Wanneer: 25 juni 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1833
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Holwerda is een servicegericht transport- en verhuisorganisatie met vestigingen in Almere, Lelystad en Assen. Wij bieden onze klanten meer dan alleen vervoer en gaan voor een transparante en betrouwbare totaaloplossing.
Website: www.holwerda.nl

Van-Appeldoorn.jpg

Van Appeldoorn B.V.

Wanneer: 16 juni 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros 1842LS, 2542LS & 1842LLS
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Van Appeldoorn Transport & Logistics is gespecialiseerd in het transport en de logistiek - opslag, overslag en warehousing - van goederen.
Website: www.vanappeldoorn.nl

J.-Brouwer-lead.jpg

J. Brouwer & Zn. BV

Wanneer: 12 juni 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros SLT
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Deze Actros is uitgerust met 630 pk en een koppelomvormer goed voor 160 ton terreingewicht.
Website: www.jbrouwer.nl

2015-05-21 vreugdenhil.jpg

Vreugdenhil Berging B.V.

Wanneer: 21 mei 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Atego
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Twee Mercedes-Benz Atego's geleverd aan Vreugdenhil Berging B.V.
Website: www.vreugdenhilberging.nl 

2015-04-29 Speer-artk.jpg

Speer Facilitair

Wanneer: 29 april 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Arocs
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Arocs afgeleverd met hoogwerker aan Speer Facilitair.
Website: www.speerfacilitair.nl

2015-04-09 Rutges-artk.JPG

Inter Rutges

Wanneer: 9 april 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Antros
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Dit is een van de vele Mercedes-Benz Antossen die SternTrucks aan Inter Rutges heeft afgeleverd.
Website: www.interrutges.nl

2015-04-09 Arai-artk.JPG

Arai

Wanneer: 8 april 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Nijkerk
Bijzonderheden: Bijzondere Actros 2536 LL 6x2 Lowl geleverd aan Arai Helmets.
Website: www.arai.nl

2015-03-23 Vlastuin-artk.JPG

Van Vlastuin Agro

Wanneer: 23 maart 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: SternTrucks heeft 5 stuks van deze Mercedes-Benz Actros 1843 LS afgeleverd.
Website: www.vanvlastuintransport.nl

2015-03-18 vd wal-artk.jpg

Van der Wal Transport B.V.

Wanneer: 18 maart 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: SternTrucks heeft wederom 5 bakwagens geleverd van de in totaal 40 nieuwe Mercedes-Benz Actrossen van Van der Wal. 
Website: www.vanderwal-transport.com

2015-03-11 ijsselstein=artk.jpg

Reinigingsbedrijf Midden Nederland

Wanneer: 11 maart 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Econic
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Mercedes-Benz Econic met zijlader en euro 6 motor afgeleverd in IJsselstein.
Website: www.rmn.nl

2015-03-11 woerden-artk.JPG

Gemeente Woerden

Wanneer: 11 maart 2015
Geleverd: Fuso Canter 3S13
Door: SternTrucks Utrecht
Website: www.woerden.nl

2015-03-11 ADH-artk.JPG

ADH Transport

Wanneer: 11 maart 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Utrecht
Website: www.adhtransport.nl

2015-03-11 Holwerda-artk.jpg

Holwerda

Wanneer: 6 maart 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Utrecht
Website: www.holwerda.nl

2015-03-05 BE-pall-artk.JPG

BE-Pall

Wanneer: 5 maart 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Veenendaal
Bijzonderheden: SternTrucks heeft deze speciale Actros geleverd aan BE-Pall. De styling en design zijn gedaan door de eigenaar zelf. In de special paint zijn de paarden van de eigenaar verwerkt. De auto heeft al op meerdere shows gestaan, zoals het SternTrucks festival, vanwege het bijzondere design.
Website: www.be-pall.nl

2015-03-02 Bos Dynamics-artk.jpg

Bos Dynamics

Wanneer: 2 maart 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Actros
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: SternTrucks heeft 8 nieuwe Mercedes-Benz Actrossen geleverd aan Bos Dynamics in Barneveld.
Website: www.bosdynamics.nl

2015-02-05 Kliko-artk.jpg

Kliko Veenendaal

Wanneer: 5 februari 2015
Geleverd: Mercedes-Benz Antos
Door: SternTrucks Utrecht
Bijzonderheden: Een Antos 2833 L ENA met een speciale Robo kraan en haakarm installatie via DHS voor ondergrondse inzameling.
Website: www.kliko.nl