De Mercedes-Benz eVito Tourer.

De geavanceerde eVito Tourer voldoet aan alle eisen van moderne mobiliteit. En is net zo functioneel, veilig en comfortabel als u van een Mercedes-Benz Vito gewend bent. Als eerste in zijn klasse sluit de eVito naadloos aan op de duurzame en kostenbesparende ambities van uw bedrijf. De eVito Tourer heeft een actieradius tot 150 km (WLTP).

De eVito is beschikbaar als Gesloten Bestelwagen en Tourer uitvoering.

De Mercedes-Benz eVito Tourer is al leverbaar vanaf € 43.990,- exclusief btw en bpm.

Vanaf € 43.990,-

Exclusief BTW en BPM.

Waarom kiest u voor Stern Auto?

 • 11 vestigingen in Nederland
 • Binnen 24 uur reactie
 • Persoonlijke service
 • Hoge klanttevredenheid

Elektro-aandrijving – ook financieel een goed alternatief.

Onze bestelwagens met elektro-aandrijving sparen niet alleen het milieu, maar ook uw beurs. Afhankelijk van het gebruiksprofiel kan de elektro-aandrijving qua totale bedrijfskosten (TCO) nu al op het niveau liggen van voertuigen met verbrandingsmotor.

De routegebaseerde werkingsstrategie van de bestelwagen met elektro-aandrijving draagt bij tot meer rendement op de weg. Met drie rijprogramma's en vier recuperatiestanden kunt u het stroomverbruik en daarmee ook de actieradius van uw bedrijfswagen met elektro-aandrijving optimaliseren. Bij de recuperatie wordt energie teruggewonnen als het voertuig wordt vertraagd. De accu laadt bijvoorbeeld op wanneer u bergafwaarts rijdt, in plaats van energie te verliezen in de vorm van warmte door het remmen. Op deze manier komt u met bedrijfswagens van Mercedes-Benz met een elektro-aandrijving altijd verder – niet alleen in het dagelijks verkeer, maar ook met uw onderneming.

Belangrijke kenmerken van de Mercedes-Benz eVito:

 • Tot wel 150 km (WLTP) op een volle accu.
 • Volledig opgeladen in 6 uur.
 • Topsnelheid van 120 km/h.
 • Tot maximaal 1.073 kg laadvermogen.
 • Maximaal 6,6 m3 laadvolume.
 • Volledig connected via Mercedes PRO.
 • Standaard met automaat. 

Interesse in de eVito? Vraag gemakkelijk, online en geheel vrijblijvend een proefrit of offerte aan! Of bereken uw inruilwaarde.

 

Vraag-direct-een-proefrit-aan!

Benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige wagen?

Uw huidige auto kan u vaak nog veel extra voordeel opleveren! Om uw inruilwaarde te berekenen hoeft u niet eens meer langs te komen. Bereken nu gemakkelijk online wat de inruilwaarde van uw (Bestel)wagen is! In slechts vier eenvoudige stappen weet u precies hoeveel geld uw auto waard is als u deze inruilt. Gebruik hiervoor onderstaande online taxatiemodule

Bereken de inruilwaarde van uw auto.

Berekend de inruilwaarde van uw auto!

eVito_314x200_1.jpg

Bent u klaar voor elektromobiliteit?

De eVito is een prachtig visitekaartje op het gebied van maatschappelijk verandwoord ondernemen voor uw bedrijf. De uitgebreide corrosiebescherming met volledig verzinkte carrosserie zorgt ervoor dat de eVito voor uw bedrijf ook na vele jaren nog steeds goed voor de dag komt.

EQ-dealerschap

Stern Auto heeft het officiële EQ-dealerschap verkregen. Na een intensief trainingsprogramma voor zowel verkopers als monteurs voldoet Stern Auto aan de eisen die Mercedes-Benz heeft opgesteld voor het verkopen, onderhouden en repareren van elektrische voertuigen van het EQ-merk. Klik hier voor het hele persbericht.

EQ Power

De elektrische aandrijflijn heeft een vermogen van 85 kW (116pk) en 300 Nm koppel. De hoogspanningsaccu is in circa 6 uur opgeladen.  Stroomverbruik gecombineerd in kWh/100km (WLTP) bedraagd 27,0 - 29,9 en de gecombineerde Co2 emissie is 0. De topsnelheid van de eVito kan worden afgestemd op zijn gebruik. Als de eVito vooral in de stad rondrijdt, is een topsnelheid van 80 km/u voldoende. Dat bespaart energie en maximaliseert de actieradius. Wordt de eVito over langere afstanden ingezet, dan is een topsnelheid van 120 km/u mogelijk.

Recuperatie

De nieuwe eVito laat geen enkele energiebron onbenut. Zelfs bij het langzamer gaan rijden door de auto uit te laten rollen of tijdens het afremmen zet de elektromotor bewegingsenergie om in elektrische energie. Op deze manier kan de eVito de hoogspanningsaccu ook tijdens de rit opladen. 

De ECO-assistent biedt ondersteuning door optimaal op de feitelijke rijsituatie te reageren en de snelheid tijdig te verminderen om zo efficiënte recuperatie mogelijk te maken.

Laadinstellingen

Het hoogspanningsaccusysteem met een bruikbare capaciteit van 35 kWh kan in ca. 6 uur van 0 tot 100% worden opgeladen via een wallbox of laadstation. Via een laadkabel Mode 3 met een laadstekker type 2 wordt de oplaadvermogen van maar liefst 7,2 kW (twee fasen x 16 A of één fase x 32 A) wisselstroom door de stroomvoorziening overgedragen. De optionele laadkabels zijn naar keuze in een lengte van 4 m of van 8 m voor tweefasig of eenfasig opladen verkrijgbaar.

De stekker van de laadkabel wordt in de voertuigstekkerdoos aan de bestuurderszijde van de B-stijl gestoken. De centrale vergrendeling van het voertuig vergrendelt en ontgrendelt de steekkoppeling. Op de controlestatusindicatie van de voertuigstekkerdoos kan de oplaadstatus op elk gewenst moment worden gecontroleerd. Als er geen wallbox of laadstation beschikbaar is, kan de accu ook via het "stroomnet thuis" worden opgeladen. De benodigde laadkabels zijn af fabriek of via de Mercedes-Benz dealer verkrijgbaar.

EQ Betrouwbaarheid

U zult uw eVito snel als partner weten te waarderen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat het een langdurige en betrouwbare relatie wordt. Elektrisch aangedreven modellen hebben minder bewegende onderdelen en hebben daarom over het algemeen minder onderhoud nodig. U krijgt bij de levering een beproefde auto van Mercedes-Benz kwaliteit, waarvan de elektrische aandrijving en verwarming onze omvangrijke wintertest met temperaturen van tot -30 °C hebben doorstaan. De eVito is ontworpen om aan de zware eisen te voldoen die aan een voertuig voor zakelijk gebruik worden gesteld. 

Eén ding is zeker: met de eVito kiest u voor een voertuig waarop u kunt vertrouwen. Dankzij de hoge inzetbaarheid ondersteunt de eVito u altijd en overal bij uw taken. Want voor ons is "Mercedes-Benz Vans. Born to run" niet slechts een motto, maar een belofte

De Mercedes-Benz eVito bij Stern Auto

De Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen en Tourer zijn te bestellen bij een van de vestigingen van Stern Auto. Met in totaal elf vestigingen is Stern Auto dé Mercedes-Benz dealer van Nederland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: u kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. Interesse? Vraag een proefrit of offerte aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de showrooms van Stern Auto.

Acties

Bij Stern Auto doet u altijd een goede deal. Benieuwd naar onze lopende acties op nieuwe bestelwagens?

Bekijk acties

Contact

Wilt u graag contact met Stern Auto? Wij zijn dagelijks bereikbaar via webchat, e-mail en telefoon.

Neem contact op

Vestigingen

Stern Auto heeft 7 bestelwagen vestigingen in Midden-Nederland. Zo is er altijd een Stern Auto vestiging dichtbij.

Bekijk vestigingen