De Mercedes-Benz GLS

Meer ruimte, meer comfort, meer luxe: de Mercedes-Benz GLS. Een krachtige uitstraling van puur zelfvertrouwen die voortkomt uit het exterieur met zijn indrukwekkende afmetingen. De GLS is iets gegroeid in vergelijking met zijn voorganger (lengte +77 mm, breedte +22 mm). Van deze toename in ruimte profiteert vooral de tweede zitrij welke nu een stuk meer beenruimte heeft. 

De drie rijen stoelen bieden voldoende ruimte en zitcomfort voor alle passagiers. De stoelen op de derde rij kunnen in de vloer worden neergelaten om de bagageruimte te vergroten (tot 2400 liter), ook de stoelen op de tweede rij kunnen plat opgevouwen worden. Bovendien is er voor het eerst een zeszitsvariant met twee luxe individuele achterstoelen op de tweede zitrij beschikbaar.

Heeft u interesse?

U kunt zich alvast verheugen op de komst van de nieuwe GLS. Laat uw e-mailadres achter in onderstaand formulier, dan houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws over dit model. Zo laten wij u bijvoorbeeld direct weten wanneer hij te bezichtigen is, of wanneer het voor het eerst mogelijk is om een proefrit te maken!

Ja, ik wil graag meer informatie over de nieuwe GLS

Uw persoonlijke gegevens


Waarom kiest u voor Stern Auto?

  • 11 vestigingen in Nederland
  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijke service
  • Hoge klanttevredenheid
GLS_foto_314x175_01.jpg
GLS_foto_314x175_02.jpg