Mercedes-Benz eSprinter gesloten bestelwagen

Lage emissies, betrouwbaar en flexibel: de nieuwe Mercedes-Benz eSprinter combineert alle goede eigenschappen voor een perfect wagenpark. Als het tweede commerciële e-model na de eVito, zet de eSprinter de consistente elektrificatie voort bij Mercedes-Benz bestelwagens. Hij reed begin december voor het eerst uit de fabriek en wordt in 2020 in de showrooms verwacht.

Deze voorloper van zijn segment is binnenkort beschikbaar voor commerciële klanten die goederen lokaal emissievrij leveren, of stikstofvrij naar de bouwplaats rijden. Welke klus dan ook, de eSprinter staat helemaal klaar om uw werk te verzetten. Met de aanwezigheid van een accupakket met een capaciteit van 47 kWh zal de eSprinter een actieradius van 168 kilometer moeten kunnen afleggen.

De Mercedes-Benz eSprinter gesloten bestelwagen wordt in 2020 verwacht.

Waarom kiest u voor Stern Auto?

  • 11 vestigingen in Nederland
  • Dé Mercedes-Benz dealer
  • Persoonlijke service
  • Hoge klanttevredenheid

Heeft u interesse?

U kunt zich alvast verheugen op de komst van de nieuwe eSprinter. Laat uw e-mailadress achter in onderstaand formulier, dan houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws over dit model. Zo laten wij u bijvoorbeeld direct weten wanneer hij te bezichtigen is, of wanneer het voor het eerst mogelijk is om een proefrit te maken!

Ja, ik will graag meer informatie over de eSprinter

Uw persoonlijke gegevens


eSprinter_foto_314x175_01.jpg
eSprinter_foto_314x175_02.jpg

De Mercedes-Benz eSprinter gesloten bestelwagen bij Stern Auto

De nieuwe Mercedes-Benz eSprinter gesloten bestelwagen is binnenkort te bestellen bij een van de vestigingen van Stern Auto. Met in totaal elf vestigingen is Stern Auto dé Mercedes-Benz dealer van Nederland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: u kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. Interesse? Vraag online een proefrit of offerte aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de showrooms van Stern Auto.