Onderhoud & service

Periodiek onderhoud verhoogd de levensduur van uw auto aanzienlijk. Verzeker uzelf van de betrouwbaarheidhoge restwaarde en houdt uw auto in topconditie door onderhoud uit te voeren bij Stern Auto. Op deze pagina vindt u alle mogelijkheden:

  • Gemakkelijk een afspraak maken voor onderhoud & advies
  • Service extra's & upgrades voor uw Mercedes-Benz
  • Acties & voordeelkaarten voor onderhoud
Werkplaatsafspraak314x175.jpg

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u onderhoud, reparatie of APK keuring aan uw Mercedes-Benz uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wilt u uw banden laten wisselen? Maak hier eenvoudig online een afspraak in de werkplaats voor uw Mercedes-Benz personenwagen!

Maak afspraak

Membercard-314x175px_2.jpg

MemberCard

U kent het wel. Het bijvullen van de ruitensproeiervloeistof, de jaarlijkse APK, het vervangen van de sleutelbatterij… Een auto in topconditie vraagt het hele jaar door om goede zorg. Stern Auto heeft nu de Stern Auto MemberCard: één voordeelpas voor onderhoud én meer.

Meer informatie

intro-header.png

SterOnderhoud

Met SterOnderhoud heeft u grip op uw onderhoudskosten. Simpelweg door de kosten van alle aanbevolen onderhoudsbeurten te spreiden en via een maandelijkse betaling te voldoen. U kiest zelf de looptijd en bepaalt daarmee ook uw maandbedrag. 

Lees meer

Mercedesme 314x175.jpg

Mercedes me

Mercedes Me laat uw auto verbinden met alles dat voor u belangrijk is. Stap in de wereld van intelligente connectiviteit. Het enige dat u daarvoor nodig hebt, is uw Mercedes-Benz. Onze connectiviteitsoplossingen brengen u en uw auto nóg dichter bij elkaar en maken ook de bediening intuïtiever.

Meer informatie

Vaste lage prijzen actiebanner.jpg

Lage prijzen onderhoud

Onderhoud verlengt de levensduur van uw uw auto aanzienlijk. Alleen bij Stern Auto profiteert u van vaste prijzen voor onderhoud en reparatie werkzaamheden. Daarmee weet u altijd vooraf waar u aan toe bent. Bekijk hier de prijzen van onderhoudswerkzaamheden van modellen en onderhoudspakketten

Meer informatie

Connect adapter thumb.jpg

Mercedes me Adapter

Mercedes connect me verbindt u en uw auto. Naast de Mercedes-Benz personenwagens waarbij connect me standaard is uitgerust, is het nu ook mogelijk om met andere personenwagens te verbinden door middel van de Mercedes connect me Adapter.

 

Lees meer

Service 24H 314x175.jpg

24h Service

Helpt u dag en nacht weer op weg. Als u onderweg te kampen krijgt met een technisch mankement of een startprobleem, dan helpt de Mercedes-Benz Service24h u in heel Europa snel en competent weer op weg.

Meer informatie

QR 314x 175px.jpg

QR Code

Mercedes-Benz blijft werken aan nieuwe technologieën die de veiligheid nog verder kunnen verhogen. De nieuwste vinding is de Rescue Card. Een onopvallend kleine sticker die een opvallend groot verschil kan maken.

Meer informatie

Onderhoudscontracten

Periodiek onderhoud is van levensbelang voor uw auto. Daarom biedt Stern Auto u de mogelijkheid om voordelig een contract af te sluiten voor periodieke onderhoudsbeurten.

Meer informatie

Onderhoud acties!

ico-groot-actie

Bekijk hier alle aantrekkelijke acties op onderhoud & service bij Stern Auto.

Bekijk de acties!

Aankoopkeuring vanaf € 99,-

Bent u voornemens om een gebruikte Mercedes-Benz te kopen? U kunt bij Stern Auto een aankoopkeuring laten uitvoeren vanaf € 99,-!

 

Afspraak maken

Meer informatie

Mercedes-Benz Contact

U zit achter het stuur, en ineens realiseert u zich dat u nog een onderhoudsafspraak moet maken. Mercedes-Benz Contact is de eenvoudige oplossing voor het maken van een werkplaatsafspraak via Mercedes-Benz.

 

Direct naar MB Contact