Onderhoud & service

Connect-me-Adapter-incl.-Phone-314-px.png

Mercedes connect me Adapter

Mercedes connect me verbindt u en uw auto. Naast de Mercedes-Benz personenwagens waarbij connect me standaard is uitgerust is het nu ook mogelijk om uw Mercedes-Benz personenwagen die niet standaard is uitgerust met connect me, door middel van de Mercedes connect me Adapter ook te voorzien van connect me.  

Lees meer

intro-header.png

SterOnderhoud

Met SterOnderhoud heeft u grip op uw onderhoudskosten. Simpelweg door de kosten van alle aanbevolen onderhoudsbeurten te spreiden en via een maandelijkse betaling te voldoen. U kiest zelf de looptijd en bepaalt daarmee ook uw maandbedrag. 

Lees meer

Werkplaatsafspraak314x175.jpg

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u onderhoud, reparatie of APK keuring aan uw Mercedes-Benz uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wilt u uw banden laten wisselen? Maak hier, eenvoudig online, een werkplaatsafspraak voor uw Mercedes-Benz personenwagen.

Maak afspraak

Membercard-314x175px_2.jpg

MemberCard

U kent het wel. Het bijvullen van de ruitensproeiervloeistof, de jaarlijkse APK, het vervangen van de sleutelbatterij… Een auto in topconditie vraagt het hele jaar door om goede zorg. Stern Auto introduceert de Stern Auto MemberCard: een unieke voordeelpas voor al deze zaken én meer.

Meer informatie

Vaste lage prijzen actiebanner.jpg

Lage prijzen onderhoud

Alleen bij Stern Auto vaste prijzen voor onderhoud en reparatie werkzaamheden. Daarmee weet u altijd vooraf waar u aan toe bent.

Meer informatie

Onderhoud acties!

ico-groot-actie

Bekijk hier alle aantrekkelijke acties op onderhoud & service bij Stern Auto.

Bekijk de acties!

Aankoopkeuring vanaf € 99,-

Bent u voornemens om een gebruikte Mercedes-Benz te kopen? U kunt bij Stern Auto een aankoopkeuring laten uitvoeren vanaf € 99,-!

Meer informatie

Afspraak maken

Mercedesme 314x175.jpg

Mercedes me

Mercedes me is uw toegang tot de wereld van Mercedes-Benz.

Meer informatie

Service 24H 314x175.jpg

24h Service

Helpt u dag en nacht weer op weg.

Als u onderweg te kampen krijgt met een technisch mankement of een startprobleem, dan helpt de Mercedes-Benz Service24h u in heel Europa snel en competent weer op weg.

Meer informatie

MB Contact

U zit achter het stuur, en ineens realiseert u zich dat u nog een onderhoudsafspraak moet maken. Mercedes-Benz Contact is de eenvoudige oplossing voor het maken van een werkplaatsafspraak.

Direct naar MB Contact

QR 314x 175px.jpg

QR Code

Mercedes-Benz blijft werken aan nieuwe technologieën die de veiligheid nog verder kunnen verhogen. De nieuwste vinding is de Rescue Card. Een onopvallend kleine sticker die een opvallend groot verschil kan maken.

Meer informatie