Mercedes-Benz onderdelen

Eén adres voor al uw Mercedes-Benz onderdelen! Wilt u uw Mercedes-Benz tot in het kleinste detail behouden tot een echte Mercedes-Benz? Dat kan! Stern Auto levert alle originele Mercedes-Benz onderdelen en biedt de volgende directe voordelen

  • Eén aanspreekpunt bestelling & advies 
  • 24/7 alle onderdelen beschikbaar 
  • Actuele informatie over aanbiedingen 
Originele-onderdelen.jpg

Originele Onderdelen

Heeft uw Mercedes-Benz onderhoud nodig? Profiteer van de hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze originele onderdelen en reduceer bovendien de onderhoudskosten voor uw Mercedes-Benz tot een minimum.

Lees meer

PartsPro-thumb.jpg

Parts Pro

Voor het bestellen van de onderdelen of voor ondersteuning, kunt u terecht bij één van onze specialisten. Met technische knowhow en productkennis ondersteunen wij u graag bij het selecteren van het juiste onderdeel.

Meer info over Parts Pro

Partslink24.jpg

Partslink24 + WebParts

Voor originele onderdelen van Mercedes-Benz kunt u, naast WebParts, ook terecht op Partslink 24. Heeft u vragen aangaande de aansluitmogelijkheden, neemt u dan contact op met een van onze Parts KAM accountmanagers.

Onderdelen bestellen

Banner onderdelen 314x175.jpg

Ons Team

Wij stellen u graag voor aan ons Parts Team. Het toegewijde team staat voor u klaar omtrent al uw vragen over originele en gebruikte onderdelen, de webshop of wanneer u meer informatie wenst over Mercedes-Benz onderdelen.

Voor direct contact:

Nicky Das 
06-12898803 
nicky.das@sternauto.nl

Pascal Willemsen
06-82527731
pascal.willemsen@sternauto.nl

Contact Parts Team

MB-Service-en-Parts.jpg

MB Service & Parts

Het Mercedes-Benz Service & Parts net is het portaal waar u als garagist terecht kunt voor alle werkplaatsinformatie van het merk Mercedes-Benz. In het kort, op dit portal kunt u de volgende zaken benaderen:

  • WebParts voor het bestellen van onderdelen;
  • Xentrty applicaties: Xentry Onderdeelinformatie, DSB, TIPS, WIS ASRA;
  • Updates vanuit de MB betreffende de systemen.

Lees meer

Banner webshop Stern Auto 314x175 (201505180931553155).jpg

Webshop Onderdelen

In de Stern Auto webshop vindt u de onderdelen en collectie-artikelen van Mercedes-Benz. Ook kunt u hier gebruikte onderdelen vinden voor personenwagens, bedrijfswagens, trucks en smart.

U kunt bij het bestellen van een product aangeven of u deze zelf wilt ophalen, of dat u het graag per post wilt ontvangen. 

Vind hier alle gebruikte of nieuwe onderdelen voor uw Mercedes-Benz. Zit hetgene er niet bij wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag zoeken naar wat u nodig hebt.

Shop onderdelen & accessoires