Diensten

Bij Stern Auto streven wij altijd naar de hoogste klanttevredenheid. Dat gaat verder dan alleen het verkoopprocess van auto's. Stern Auto biedt verschillende diensten van lease en verhuur tot garantie en schadeherstel. Onze diensten kunnen worden omschreven als een mix van hoogwaardige kennis, goed opgeleid en gemotiveerd personeel met een gegronde vakkennis. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:

Leasen 314x175.jpg

Business Center

In het Business Center van Stern Auto werken wij samen met u aan de beste oplossingen voor uw bedrijf. Het Business Center team helpt u graag verder! 

Meer weten

Financieren 314x175.jpg

Leasen & Financieren

Met financiële lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent!

Meer weten

Verhuur 314x175.jpg

Autoverhuur

Of u nu gaat verhuizen, een weekend weg gaat, op vakantie wil gaan met een ruime auto of u heeft zakelijk behoefte aan een huurauto, SternRent is u graag van dienst.

Meer weten

Garantie 314x175.jpg

Garantie

Stern Auto biedt naast fabrieksgarantie drie extra garantie producten voor uw Mercedes-Benz personenwagen of bedrijfswagen. Lees hier meer over de garantieproducten van Stern Auto.

Meer weten

Mobilo 314x175.jpg

Mobilo

Uw Mercedes is standaard uitgerust met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz Mobilo. Dat betekent: U kunt met een gerust gemoed vertrekken. Klik hieronder voor meer informatie!

Meer weten

Werkplaatsafspraak.jpg

Onderhoudscontracten

Wanneer u een auto bij Stern Auto koopt, speelt betrouwbaarheid ongetwijfeld een grote rol bij uw besluit. U wilt natuurlijk altijd en overal mobiel blijven en Stern Auto begrijpt als geen ander!

Meer weten

Schadeherstel 314x175.jpg

Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel

SternSchade is een expert in het vakkundig repareren van autoschade. Schade, verzekering en reparatie zijn bij Stern in één hand.                                                                                                              

Meer weten

Verzekeren 314x175.jpg

Verzekeren

Met de SternPolis bent u verzekerd van een zeer complete dekking voor een aantrekkelijke premie. Of u net instapt of een flinke bonus-malus korting hebt opgebouwd, wij stellen het optimale verzekeringspakket voor u samen.

Meer weten