Diensten.

Verhuur 314x175.jpg

Autoverhuur

Of u nu gaat verhuizen, een weekend weg gaat, op vakantie wil gaan met een ruime auto of u heeft zakelijk behoefte aan een huurauto, SternRent is u graag van dienst.

Meer weten

Financieren 314x175.jpg

Financieren

Met financiële lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen.

Meer weten

Garantie 314x175.jpg

Garantie

Stern Auto heeft naast de fabrieksgarantie 3 garantie producten voor uw Mercedes-Benz personenwagen of bedrijfswagen.

Meer weten

Leasen 314x175.jpg

Leasen

Wanneer u kiest voor lease, kiest u voor zekerheid en gemak. U betaalt één vast bedrag per maand voor rente en aflossing, reparatie, onderhoud en banden, verzekeren, houderschapsbelasting en eventueel vervangend vervoer en een brandstofpas.

Meer weten

Mobilo 314x175.jpg

Mobilo

Uw Mercedes is standaard uitgerust met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz Mobilo. Dat betekent: U kunt met een gerust gemoed vertrekken. 

Meer weten

Onderhoudscontracten

Wanneer u een auto bij Stern Auto koopt, speelt betrouwbaarheid ongetwijfeld een grote rol bij uw besluit. U wilt natuurlijk altijd en overal mobiel blijven en Stern Auto begrijpt als geen ander hoe belangrijk een goed functionerende auto hiervoor is.

Meer weten

Schadeherstel 314x175.jpg

Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel

SternSchade is een expert in het vakkundig repareren van autoschade. Schade, verzekering en reparatie zijn bij Stern in één hand.

Meer weten

Verzekeren 314x175.jpg

Verzekeren

Met de SternPolis bent u verzekerd van een zeer complete dekking voor een aantrekkelijke premie. Of u net instapt of een flinke bonus-malus korting hebt opgebouwd, wij stellen het optimale verzekeringspakket voor u samen.

Meer weten

Haal uw MB bij de fabriek 314x175.jpg

Uw Mercedes-Benz ophalen bij de fabriek?

Stern Auto biedt u de unieke mogelijkheid om als VIP uw nieuwe Mercedes-Benz rechtstreeks vanaf de fabriek in Bremen of Sindelfingen op te halen.                                                        

 Meer weten