Mercedes-Benz Certified: de meest betrouwbare occasions.

Een gebruikte Mercedes-Benz bestelwagen met de zekerheden van een nieuw voertuig; het kan met Mercedes-Benz Certified. Het kwaliteitslabel van Mercedes-Benz als het gaat om gebruikte bestelwagens.

Wat als u een tweedehands bestelwagen kunt kopen, met de betrouwbaarheid van een nieuwe? Het Mercedes-Benz Certified kwaliteitslabel van Stern Auto biedt u veel zekerheid tegen een zeer scherpe prijs. Wij controleren alle bestelwagens op 65 essentiele punten zodat wij zeker zijn dat iedere Citan, Vito of Sprinter occasion ook het kwaliteitslabel Mercedes-Benz Certified verdient. Ook in z'n tweede leven biedt een bestelwagen van Mercedes-Benz u kwaliteit, comfort en rendement.

Dat vertaalt zich ook meteen door in een aantal andere unieke voordelen voor u. Zo krijgt u standaard tot 24 maanden garantie, een onderhoudsvrije start en gratis pechhulp in heel Europa. 

De modellen:

mercedes-citan.jpg

De Mercedes-Benz Citan

Bekijk het Citan aanbod

mercedes-vito.jpg

De Mercedes-Benz Vito

Bekijk het Vito aanbod

mercedes-sprinter.jpg

De Mercedes-Benz Sprinter

Bekijk het Sprinter aanbod

mercedes-v.jpg

De Mercedes-Benz V-Klasse

Bekijk het V-Klasse aanbod

Waarom Mercedes-Benz Certified?

  • Garantie: u ontvangt tot wel 24 maanden garantie. Deze garantie is geldig bij Mercedes-Benz bestelwagendealers in heel Europa.
  • Pechhulp: minimaal 12 maanden staat onze MobiloVan pechhulp altijd en overal voor u klaar. Ook in het buitenland.
  • Ruilen: binnen 10 dagen na aanschaf kunt u uw bestelwagen omruilen voor een vergelijkbaar model.
  • Onderhoud: geen onderhoud nodig gedurende de eerste 6 maanden of de eerste 10.000 km.
  • APK: uw bestelwagen wordt standaard geleverd met APK (maximaal drie maanden oud).
  • Voertuighistorie: het verleden van elke Mercedes-Benz Certified bestelwagen is bekend. Onder meer de onderhoudshistorie, schades, ongevallen en de kilometerstand.
  • Financiering: er is altijd een aantrekkelijk financieringsaanbod van Mercedes-Benz Financial Services dat bij u past.
  • Proefrit: u kunt standaard binnen 24 uur een proefrit maken in een Mercedes-Benz Certified bestelwagen uit voorraad.
  • Inruil: indien gewenst ontvangt u een inruilbod op uw huidige voertuig.
  • Connectiviteit: uw bestelwagen is helemaal up-to-date en verbonden met de Mercedes-Benz connectiviteitsoplossingen.

Mercedes-Benz Certified: risicoloos en voordelig

De aanschaf van een gebruikte Mercedes-Benz bestelwagen is voordelig en daarnaast zonder risico. Dit durven wij te garanderen omdat elke gebruikte bestelwagen die wij aanbieden onder het Mercedes-Benz Certified label grondig is gecontroleerd. Daarnaast kennen wij de complete voertuighistorie, zodat de bestelwagen geen geheimen voor ons heeft. 

leastfinanciert en verzekert bij ons tegen de beste voorwaarden die we u kunnen bieden. Vertrouw op zekerheid, betrouwbaarheid en service van topniveau! Voor deze diensten van Mercedes-Benz Financial Services kunt u gewoon terecht bij uw Stern Auto dealer!

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag! Stel deze via info@sternauto.nl of 088-292 2222 en kom direct in contact met onze adviseurs.

 

*U ontvangt tot wel 24 maanden garantie. Deze garantie is geldig bij Mercedes-Benz Bestelwagendealers in heel Europa. Pechhulp: minimaal 12 maanden staat onze MobiloVan Pechhulp altijd en overal voor u klaar. Ook in het buitenland. Onderhoud: geen onderhoud nodig gedurende de eerste 6 maanden of de eerste 10.000 km. Financiering: er is altijd een aantrekkelijk financieringsaanbod van Mercedes-Benz Financial Services dat bij u past. Inruil: indien gewenst ontvangt u een inruilbod op uw huidige voertuig. Let op: betreft ServiceCare maintanance, geen kosten voor de onderhoudsbeurten. Eventuele slijtagedelen vallen hier niet onder. Aanbod geldig tot 31 december 2019. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden. Type- en zetfouten voorbehouden.