SternPartners is specialist op het gebied van wagenparkbeheer en heeft hiervoor een unieke en voordelige constructie ontwikkeld.

Omvangrijke kostenbesparing

SternPartners richt samen met u en een kredietinstelling een zogenaamde coöperatie op die uw wagenpark beheert tegen kostprijs. Bij deze vorm van beheer komen alle schaalvoordelen, assurantievoordelen, schade- en aankoopkortingen rechtstreeks ten goede aan het eigen vermogen van de coöperatie waar uw bedrijf deel van uitmaakt. Een groot voordeel ten opzichte van de traditionele leaseconstructie waarbij deze besparingen meestal ten goede komen aan de leasemaatschappij.

Via de coöperatie heeft u direct zicht op wat er met uw maandelijkse termijnen gebeurt en op het algehele rendement dat wordt behaald. Bij SternPartners bent u aantoonbaar voordeliger uit.

Beperking van risico's met uw wagenpark

Naast directe kostenbesparing heeft het beheren van uw wagenpark middels een coöperatie nog een ander belangrijk voordeel: het beperken van financiële risico’s. U betaalt bij mogelijke contractonderbrekingen namelijk nooit meer dan het werkelijke verschil tussen de boekwaarde en marktwaarde van de auto. Ter vergelijking: de meeste leasemaatschappijen hanteren een afkoopsom waardoor u duurder uit bent. Bij een coöperatie wordt ook geen eindafrekeningssysteem gehanteerd zoals bij een open-calculatieconstructie, waardoor consolidatie achterwege blijft. Vanwege de uitgesloten aansprakelijkheid bent u bovendien niet verantwoordelijk voor de schulden van de coöperatie. Met SternPartners beheert u dus zorgeloos het wagenpark van uw bedrijf.

Het beste wagenpark voor uw bedrijf

Om gebruik te maken van deze aantrekkelijke constructie dienen alle auto’s voor uw wagenpark bij SternDealers te worden besteld. Stern heeft een omvangrijk en breed assortiment auto’s. U kunt dus zelf de merken kiezen die het beste bij het profiel van uw bedrijf passen. Wanneer u dat wenst, kan uw SternDealer bovendien alle service en onderhoud leveren om uw wagenpark in topconditie te houden. Zo kunt u altijd bij één aanspreekpunt terecht.

De voordelen van SternPartners:

• Unieke constructie in wagenparkbeheer
• Aanzienlijke kostenbesparing mogelijk
• Direct zicht op rendement en maandelijkse kosten
• Flexibele regeling bij voortijdige beëindiging van het contract
• Geen eindafrekeningssysteem
• Ruim assortiment automerken
• Optimaal onderhoud van uw wagenpark