Tot € 2.000,- duurzaamheidspremie op de eVito

Ga voor duurzaam en ontvang bij Stern Auto nu duurzaamheidspremie op de eVito! Kies nu voor de milieubewuste optie voor uw wagenpark en geniet van een duurzaamheidspremie tot € 2.000,- op de eVito.* Op geselecteerde voorraadvoertuigen ontvangt u € 2.000,- voordeel, op nieuw te bestellen voertuigen ontvangt u € 1.000,- voordeel. Klik op onderstaande button om meer informatie, een offerte of proefrit aan te vragen. Of bekijk ook de modelpagina's van de eVito Tourer en Gesloten Bestelwagen.

 

Meer-informatie 

Duurzaamheid is de beste uitrusting

Onze bestelwagens met elektro-aandrijving sparen niet alleen het milieu, maar ook uw beurs. Afhankelijk van het gebruiksprofiel kan de elektro-aandrijving qua totale bedrijfskosten (TCO) nu al op het niveau liggen van voertuigen met verbrandingsmotor. Met de duurzaamheidspremie van Stern Auto wordt het nu nog extra aantrekkelijk om in een 100% elektrische eVito te stappen!

Een proefrit, een offerte of meer informatie aanvragen? Klik dan hier.

Actie is geldig tot en met 31 maart 2020, zolang de voorraad strekt. De duurzaamheidspremie is niet te combineren met de rente actie op de eVito. Informeer naar de aanvullende voorwaarden. Type- en zetfouten voorbehouden.

Waarom kiest u voor Stern Auto?

  • 11 vestigingen in Nederland
  • Dé Mercedes-Benz dealer
  • Persoonlijke service
  • Hoge klanttevredenheid
eVito_foto_314x175_02.jpg

Benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige wagen?

Uw huidige auto kan u vaak nog veel extra voordeel opleveren! Om uw inruilwaarde te berekenen hoeft u niet eens meer langs te komen. Bereken nu gemakkelijk online wat de inruilwaarde van uw (Bestel)wagen is! In slechts vier eenvoudige stappen weet u precies hoeveel geld uw auto waard is als u deze inruilt. Gebruik hiervoor onderstaande online taxatiemodule

Profiteer van tijdelijk voordeel!

 

Interesse in de Mercedes-Benz eVito?

Wilt u meer informatie of offerte aanvragen voor een Mercedes-Benz eVito? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Wij staan graag voor u klaar!

Aanvragen informatie eVito duurzaamheidspremie

Uw persoonlijke gegevens