Profiteer nu van de vele voordelen.

U rijdt al een Citan uit voorraad vanaf € 14.765,- of een Vito uit voorraad vanaf € 21.415,-

IMG6.jpg

5 jaar lang 0% rente:
Citan en Vito

In de maand maart profiteert u 5 jaar lang van 0% rente* op een Citan of Vito uit voorraad in combinatie met ServiceCare. Naast een lage rente profiteert u tijdelijk ook van 10% korting* op uw verzekering. 

 

Proefrit of offerte aanvragen »

Inruilwaarde berekenen »

IMG4.jpg

Gratis automaat:
Vito

Koop de Vito nu tijdelijk met gratis 7G-Tronic Plus-volautomaat t.w.v. € 2.200,-. Met de 7-traps automaat in de Mercedes-Benz Vito zet u comfort in een hogere versnelling. 

 

Proefrit of offerte aanvragen »

Inruilwaarde berekenen »

IMG52.jpg

Maximaal inruilvoordeel:
Tot €2.500,-

Alleen bij Stern Auto profiteert u tijdelijk van een inruilvoordeel op de Citan en Vito. U profiteert van een maximaal voordeel van € 2.500, bij inruil van uw huidige (bestel)wagen.

 

Proefrit of offerte aanvragen »

Inruilwaarde berekenen »

*0% rente bij Netto Financiële Lease via Mercedes-Benz Financial Services, uitsluitend in combinatie met een ServiceCare-overeenkomst en alleen van toepassing op een Citan of Vito uit voorraad. Geldig van 1 maart 2020 tot en met 31 maart 2020. Leasetarief o.b.v. 60 maanden. Niet geldig op Vito Lease Edition en eVito. De rente-actie op de Citan kan niet worden gecombineerd met de inruilpremie. Minimaal te financieren bedrag € 5.000. Rentetarief zonder ServiceCare 4,99%, max. 60 maanden. Aanbod onder voorbehoud van financiële acceptatie. Vraag naar de voorwaarden.

Benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige wagen?

Uw huidige auto kan u vaak nog veel extra voordeel opleveren! Om uw inruilwaarde te berekenen hoeft u niet eens meer langs te komen. Bereken nu gemakkelijk online wat de inruilwaarde van uw (Bestel)wagen is! In slechts vier eenvoudige stappen weet u precies hoeveel geld uw auto waard is als u deze inruilt. Gebruik hiervoor onderstaande online taxatiemodule

Profiteer van tijdelijk voordeel!