Stern Auto neemt voorzorgsmaatregelen inzake coronavirus

Momenteel heeft het Coronavirus Nederland in zijn greep en zijn door de overheid verschillende maatregelen afgekondigd. Vanwege het virus heeft Stern Auto uiteraard ook maatregelen genomen. We hebben tenslotte allemaal de verantwoordelijkheid om het virus zo snel mogelijk terug te dringen.

Graag informeren wij u over de maatregelen die wij hebben genomen. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen te allen tijde de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze klanten en collega's staan op de eerste plaats. 

Onze voorzorgsmaatregelen:

 • Onze werplaatsen zullen tot nader bericht op zaterdag zijn gesloten; wij verwelkomen u graag op maandag t/m vrijdag. De openingstijden van onze werkplaatsen blijven op deze dagen onveranderd.
 • Wij vragen u uw auto alleen te komen brengen en halen. Waar mogelijk verzoeken wij u niet meer te wachten in onze wachtruimtes. Indien gewenst kan er op de vestging gebruik gemaakt worden van fietsen en elektrische fietsen als vervangend vervoer.
 • Met ingang van donderdag 19 maart a.s. gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor onze showrooms. Deze zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 13.00 - 18.00 en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.
 • Buiten de reguliere openingstijden bieden wij de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken
 • Onze online showrooms zijn 24 uur per dag geopend
 • Per telefoon of email kunt u onze verkoopadviseurs de hele dag bereiken
 • Wij begroeten u graag, maar zonder fysiek contact en op veilige afstand
 • In alle vestigingen bieden wij extra handgel, desinfectiemiddel en hygiënedoekjes aan
 • Bureaus, balies, deurklinken, toiletten en pinautomaten worden extra vaak gereinigd
 • Na proefritten of een werkplaatsbezoek reinigen we het stuur, versnellingspook en handgrepen van de auto, ook de showroomauto's worden regelmatig gereinigd
 • Wij verzoeken klanten per pin te betalen

Kunt u uw voertuig niet brengen? Onze haal- en brengservice staat voor u klaar, om de beschikbaarheid te controleren verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via: 088-292 2222.

Werkplaatsafspraak

Wanneer u een werkplaatsafspraak wilt maken kunt u dit doen via onderstaande button of door telefonisch contact op te nemen. 

knop_maak-een-afspraak

Mocht u twijfelen over een bezoek aan onze showroom dan kunt u uiteraard ook online onze actuele voorraad en acties bekijken via onze website.

Vragen?

Wij staan klaar voor al uw vragen. Neem gerust contact met ons op via onze website, social media, telefonisch of via info@sternauto.nl.

Zodra er iets verandert sturen wij een nieuwe update.

En voor iedereen de komende periode: take care, your health matters!