Uw Mercedes-Benz bezichtigen vanuit huis?

Met Stern Auto @ Home hoeft u voor de aanschaf of het leasen van een Mercedes-Benz niet meer de deur uit. U kunt eenvoudig alles op afstand regelen via onze e-mail, telefoon, WhatsApp of beeldbellen. Wij begrijpen dat u liever niet de deur uitgaat, daarom bieden wij u graag extra diensten aan zoals het kosteloos halen- of brengen van uw voertuig bij een werkplaatsafspraak. Een online taxatie bij inruil van uw voertuig of een proefrit aan huis.

Plan een online bezichtiging 

Onze verkopers zijn tevens voor u bereikbaar via Whatsapp FaceTime zodat u een voertuig eenvoudig online kunt bezichtigen. Dit kan door middel van beeldbellen of chat. Ook een nieuwe auto kunt u op deze manier samenstellen met één van onze verkopers. 

Bezichtiging aanvragen

Haal- en Brengservice

Haal- en brengservice

Graag willen wij dat u mobiel blijft, daarom bieden wij de mogelijkheid om uw Mercedes-Benz te halen en te brengen zodat uw werkplaatsafspraak gewoon door kan gaan. 

Plan een afspraak

Taxatie aan huis

Online taxatie

Wilt u uw huidige voertuig inruilen? Dan voeren wij de taxatie graag voor u online aan de hand van videobellen of foto's. Tevens is het mogelijk dat wij bij u langskomen om uw voertuig te taxeren.

Meer weten

Proefrit aan huis

Proefrit aan huis

Indien gewenst komen wij met het gewenste voertuig bij u langs voor een proefrit aan huis of bij uw bedrijf. Zo kunt u veilig vanuit uw eigen omgeving een Mercedes-Benz ervaren.

Direct aanvragen