Eén Stern

Wij gaan van naam veranderen! Je kent ons als Ardea, Arend, Durmi, Havik, Jager, Stern, Svala of Vireo Auto. We zijn allemaal onderdeel van Stern Groep, een van de grote autobedrijven van Nederland, actief met zeventien automerken en aanbieder van allerlei autodiensten. In 2020 wordt onze gebundelde kracht zichtbaar en krijgen we allemaal dezelfde naam: Stern. 

Mobility matters

Dankzij de ervaring en expertise binnen Stern, zijn wij in staat om je nog beter van dienst te zijn. Natuurlijk blijven wij in onze regio de vertrouwde merkdealer en daar zijn we trots op. Zo kun je nu met je auto ook bij al onze andere Stern-vestigingen terecht, door heel Nederland! En wist je bijvoorbeeld dat wij ook auto’s leasen, financieren en verzekeren? Of dat je bij ons terecht kunt voor het huren van een auto of het repareren van een schade? 

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken vernieuwen wij halverwege dit jaar onze online dienstverlening zodat je, waar ook ter wereld, overzichtelijk en snel je mobiliteit kunt regelen.

Je mobiliteit, daar staan wij voor. Welkom bij Stern!