Contactpersonen Sales

Vestiging Almere
Rein Liet - 06-20056719

Vestiging Nijkerk
Tom van der Wiele - 06-82058779
Remco van Laar - 06-53578391

Vestiging Veenendaal
Anthony de Groot - 06-82122915

Vestiging Utrecht
Coen van der Wind - 06-54762566

Mercedes-Benz FleetBoard.

Altijd en overal inzicht in uw wagenpark en een nauwkeurige analyse van uw voegtuiggegevens. Nieuw bij SternTrucks standaard FleetBoard op onze Actros trucks. Volledig geïnstalleerd en werkend. Voor optimaal resultaat adviseren wij u, in combinatie met fleetboard, de professionele Mercedes-Benz chauffeurstraining. Na vier maanden evalueren we de test en belist u zelf of u uw wagenpark voortaan optimaal wilt beheren met FleetBoard.

De voordelen:

  • Nauwlettende meting van brandstofverbruik en rendement.
  • UNIEK! in samenhang met de belading, route en rijstijl.
  • Online melding als uw wagenpark toe is aan een onderhoudsbeurt.
  • Uitlezen van informatie over vervanging van onderdelen.
  • Automatisch online contact met uw dealer bij storingen onderweg.
  • Toepasbaar op alle vrachtwagenmerken.
  • Online uitlezen van uw tachograaf data.

Uiteraard kunnen wij een volledige demonstratie van de mogelijkheden verzorgen.

Wat is FleetBoard

Alles inbegrepen: om uit uw trucks maximaal rendement te halen, wordt FleetBoard door marktleider Daimler aangeboden (standaard op de Actros). De onderneming brengt jarenlange ervaring in de vrachtwagensector en knowhow in de informatie- en communicatietechnologie samen onder één dak. 

Sinds de start in het jaar 2000 heeft FleetBoard een omwenteling teweeggebracht in het fleetmanagement van bedrijfswagenparken. Planning en wagenparkbeheer hebben voordelen bij het productaanbod, want de gegevens van trucks, ritten en tachografen zijn met een klik beschikbaar voor analyse of verdere verwerking. Alle gegevens kunnen zonder problemen in de bestaande BackOffice softwarepakketten worden opgenomen. De hardware wordt volgens de geldende normen in de autosector ontwikkeld en beantwoordt aan de richtlijnen die Mercedes-Benz aan dergelijke apparatuur stelt. In het eigen computercentrum worden de diensten 24 uur per dag, 7 dagen in de week door een team van specialisten verwerkt, gecontroleerd en verder uitgewerkt.